Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam jeszcze filmik głucholka - u weta. 

Widział się też z kotami i psem znajomej, bezproblemowo. Kotka dała mu na dzieńdobry po pyszczku, ten jej nie oddał.

Może ktoś da mu dom, choćby tymczasowy :(

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 6.03.2021 o 18:35, elik napisał:

Udostępniony.

Dziękuję :) Dla białaska szykuje się rewelacyjny dom... ale Państwo chcą go adoptować dopiero po świętach. Trzymajcie kciuki, aby się udało. 

Dnia 16.03.2021 o 12:59, Ewa Marta napisał:

Doszła wpłata od Amika dla Natki:) Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę 100 zł z kasy adoptowanego Amika:) To wielka pomoc dla nas:)

3 godziny temu, mari23 napisał:

Potwierdzam wpływ 100zł  ze "spadku Amika"

Arguś dziękuje !!!

Bardzo, bardzo Wam dziękuję za potwierdzenie.

Miałam zadzwonić do Pana Amika, ale wciąż brakuje mi czasu :( 

Posted
Dnia 6.03.2021 o 17:59, Tyśka) napisał:

BIAŁASEK NA FB, zapraszam do udostępniania

W sprawie białaska ślepaczka głucholka z kojców odezwały się 3 rodziny zainteresowane adopcją. Mam nadzieję, że święta spędzi juz u siebie:) Potrzebne kciuki.

• Upvote 1
Posted
Przed chwilą, Tyśka) napisał:

W sprawie białaska odezwały się 3 rodziny zainteresowane adopcją. Mam nadzieję, że święta spędzi juz u siebie:) Potrzebne kciuki.

Zaciśnięte    1469920901_kciuki1.jpg.9dcadfd9d54161846eab788d707fcb99.jpg

Posted
1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

W sprawie białaska ślepaczka głucholka z kojców odezwały się 3 rodziny zainteresowane adopcją. Mam nadzieję, że święta spędzi juz u siebie:) Potrzebne kciuki.

ZaciskM mocno.

Posted
3 godziny temu, Tyśka) napisał:

Koniczyna rysunek fotografie, zdjęcia stockowe, Koniczyna rysunek obrazy  royalty-free

Z calego serducha zycze i zasylam najlepszego dla bialunieczka 
Posted
5 godzin temu, Tyśka) napisał:

Zaciskam i czekam z niecierpliwością. Białasek bardzo zapadł mi w serce i omal nie złamałam naszej zasady,że możemy mieć nie więcej niż 5 psiaczków. Mam nadzieję,że znajdzie fajny domek.

• Like 2
Posted
1 godzinę temu, jankamałpa napisał:

Wpłata dla Marcelka już dawno na koncie (16.03.). Bardzo dziękuję i przepraszam, że dopiero dziś potwierdzam.

Dziękuję za potwierdzenie :) 

Posted

Przepraszam za OFF TOP, ale...
Serdecznie zapraszam na BAZAREK dla 4 staruszków: dla Krecika anecikowego, nowego podopiecznego Moli@ oraz dwóch staruszków elik.
Mile widziane podrzucanie.

Posted
Dnia 21.03.2021 o 12:31, Tyśka) napisał:

oj, zaciskam mocno!!!! 1469920901_kciuki1.jpg.9dcadfd9d54161846eab788d707fcb99.jpg

Posted
8 godzin temu, Filipki napisał:

Co słychać u pięknych kudłaczków. Amik pewnie szczęśliwy w nowym domu, ale czy Białaskowi uda się opuśćić kojec w przytulisku?

Niestety czy uda się przed świętami to tego nie wiem. Osoby (dwie), które miały go odwiedzić w poprzednim tygodniu nie odezwały się więcej do mnie (mimo że pisałam do nich), a informacji czy Białasek pojechał nie uzyskam od przytuliska:( Osoba, która mogłaby mi w tym pomóc (Znajoma, która uratowała psiaka) leży pod tlenem w szpitalu... :( Jeśli nie pojechał (do DS albo do schroniska) i nadal jest w przytulisku to po świętach pojedzie do Pani, która odezwała się do mnie na samym początku, oczywiście o ile Ta nie zrezygnuje w międzyczasie. Pomoc na odległość pod tym względem jest bardzo trudna, zwłaszcza jak nie ma checi współpracy z jednej strony :( Za wiele nie wiadomo i na jakiekolwiek informacje trzeba czekać. Przepraszam.