Tyśka) Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 Mam jeszcze filmik głucholka - u weta. Widział się też z kotami i psem znajomej, bezproblemowo. Kotka dała mu na dzieńdobry po pyszczku, ten jej nie oddał. Może ktoś da mu dom, choćby tymczasowy :( Quote
Tyśka) Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 BIAŁASEK NA FB, zapraszam do udostępniania Quote
elik Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 35 minut temu, Tyśka) napisał: BIAŁASEK NA FB, zapraszam do udostępniania Udostępniony. Quote
Ewa Marta Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 Doszła wpłata od Amika dla Natki:) Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę 100 zł z kasy adoptowanego Amika:) To wielka pomoc dla nas:) Quote
mari23 Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Potwierdzam wpływ 100zł ze "spadku Amika" Arguś dziękuje !!! Quote
Tyśka) Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 Dnia 6.03.2021 o 18:35, elik napisał: Udostępniony. Dziękuję :) Dla białaska szykuje się rewelacyjny dom... ale Państwo chcą go adoptować dopiero po świętach. Trzymajcie kciuki, aby się udało. Dnia 16.03.2021 o 12:59, Ewa Marta napisał: Doszła wpłata od Amika dla Natki:) Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę 100 zł z kasy adoptowanego Amika:) To wielka pomoc dla nas:) 3 godziny temu, mari23 napisał: Potwierdzam wpływ 100zł ze "spadku Amika" Arguś dziękuje !!! Bardzo, bardzo Wam dziękuję za potwierdzenie. Miałam zadzwonić do Pana Amika, ale wciąż brakuje mi czasu :( Quote
Tyśka) Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 Dnia 6.03.2021 o 17:59, Tyśka) napisał: BIAŁASEK NA FB, zapraszam do udostępniania W sprawie białaska ślepaczka głucholka z kojców odezwały się 3 rodziny zainteresowane adopcją. Mam nadzieję, że święta spędzi juz u siebie:) Potrzebne kciuki. 1 Quote
elik Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Przed chwilą, Tyśka) napisał: W sprawie białaska odezwały się 3 rodziny zainteresowane adopcją. Mam nadzieję, że święta spędzi juz u siebie:) Potrzebne kciuki. Zaciśnięte Quote
guccio Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: W sprawie białaska ślepaczka głucholka z kojców odezwały się 3 rodziny zainteresowane adopcją. Mam nadzieję, że święta spędzi juz u siebie:) Potrzebne kciuki. ZaciskM mocno. Quote
Nadziejka Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: W sprawie białaska ślepaczka głucholka z kojców odezwały się 3 rodziny zainteresowane adopcją. Mam nadzieję, że święta spędzi juz u siebie:) Potrzebne kciuki. Z calego serducha zycze i zasylam najlepszego dla bialunieczka Quote
Filipki Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 5 godzin temu, Tyśka) napisał: W sprawie białaska ślepaczka głucholka z kojców odezwały się 3 rodziny zainteresowane adopcją. Mam nadzieję, że święta spędzi juz u siebie:) Potrzebne kciuki. Zaciskam i czekam z niecierpliwością. Białasek bardzo zapadł mi w serce i omal nie złamałam naszej zasady,że możemy mieć nie więcej niż 5 psiaczków. Mam nadzieję,że znajdzie fajny domek. 2 Quote
jankamałpa Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Wpłata dla Marcelka już dawno na koncie (16.03.). Bardzo dziękuję i przepraszam, że dopiero dziś potwierdzam. Quote
Tyśka) Posted March 21, 2021 Author Posted March 21, 2021 1 godzinę temu, jankamałpa napisał: Wpłata dla Marcelka już dawno na koncie (16.03.). Bardzo dziękuję i przepraszam, że dopiero dziś potwierdzam. Dziękuję za potwierdzenie :) Quote
Tyśka) Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 Przepraszam za OFF TOP, ale... Serdecznie zapraszam na BAZAREK dla 4 staruszków: dla Krecika anecikowego, nowego podopiecznego Moli@ oraz dwóch staruszków elik. Mile widziane podrzucanie. Quote
mari23 Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Dnia 21.03.2021 o 12:31, Tyśka) napisał: W sprawie białaska ślepaczka głucholka z kojców odezwały się 3 rodziny zainteresowane adopcją. Mam nadzieję, że święta spędzi juz u siebie:) Potrzebne kciuki. oj, zaciskam mocno!!!! Quote
Filipki Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Co słychać u pięknych kudłaczków. Amik pewnie szczęśliwy w nowym domu, ale czy Białaskowi uda się opuśćić kojec w przytulisku? Quote
Tyśka) Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 8 godzin temu, Filipki napisał: Co słychać u pięknych kudłaczków. Amik pewnie szczęśliwy w nowym domu, ale czy Białaskowi uda się opuśćić kojec w przytulisku? Niestety czy uda się przed świętami to tego nie wiem. Osoby (dwie), które miały go odwiedzić w poprzednim tygodniu nie odezwały się więcej do mnie (mimo że pisałam do nich), a informacji czy Białasek pojechał nie uzyskam od przytuliska:( Osoba, która mogłaby mi w tym pomóc (Znajoma, która uratowała psiaka) leży pod tlenem w szpitalu... :( Jeśli nie pojechał (do DS albo do schroniska) i nadal jest w przytulisku to po świętach pojedzie do Pani, która odezwała się do mnie na samym początku, oczywiście o ile Ta nie zrezygnuje w międzyczasie. Pomoc na odległość pod tym względem jest bardzo trudna, zwłaszcza jak nie ma checi współpracy z jednej strony :( Za wiele nie wiadomo i na jakiekolwiek informacje trzeba czekać. Przepraszam. Quote
Tyśka) Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 1 godzinę temu, Poker napisał: Tysiu, a kiedy zmiana tytułu ? Zmieniłam po miesiącu;) Quote
Poker Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Zmieniłam po miesiącu;) To gapa ze mnie. Fajnie. Quote
Tyśka) Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 Organizowana jest zbiórka na zakup karmy dla podopiecznych u Rafała. Niestety, jak pisałam kiedyś... psiaki jedzą dużo, a opiekunowie prawni nie zawsze na czas opłacają hotel, nie mówiąc już o zakupie karmy :( <<Aby psiaki miały pełne brzuszki - zbiórka na karmę>> Jeśli ktoś mógłby udostępnić zbiórkę dalej to będę wdzięczna. Quote
Tyśka) Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 53 minuty temu, elik napisał: Udostępnione. Dziękuję. Quote
mdk8 Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Przepraszam ,że dopiero teraz. Potwierdzam wpływ na konto Szagusia 121,51. DZIĘKUJĘ <3 1 Quote
Recommended Posts