Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brzusio do góry, ale wygląda na to , że jeszcze nie czuje się pewnie.

Państwo mają co robić z odkurzaniem kłaczków na wykładzinie.

• Like 1
Posted
9 godzin temu, elficzkowa napisał:

Wpłaty na konto Amika:

Isiak stała za luty : 20 zł (03.02.2021)

mari23 stała : 20 zł (04.02.2021)

Dziękuję za lutowe deklaracje, potrzymam pieniążki do kwietnia na tzw "wszelki wypadek",  ale w marcu już proszę nie płaćcie. :) 

Posted
21 godzin temu, elficzkowa napisał:

Wpłaty na konto Amika:

Isiak stała za luty : 20 zł (03.02.2021)

mari23 stała : 20 zł (04.02.2021)

Lecę zapisać :)

Wysłałam anica smsa o DS Amika, bardzo się ucieszyła, ale lutową deklarację jeszcze wpłaci. Dziękuję :)

Jeśli chodzi o sunię, której chciałam pomóc... być może będzie mieć DS i to taki sprawdzony, wspaniały. Trzymajcie kciuki, byłaby to fantastyczna wiadomość.

Posted
2 minuty temu, Tyśka) napisał:

Jeśli chodzi o sunię, której chciałam pomóc... być może będzie mieć DS i to taki sprawdzony, wspaniały. Trzymajcie kciuki, byłaby to fantastyczna wiadomość.

Oj trzymam, trzymam i niech się tak stanie!!!

• Like 1
Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Oj trzymam, trzymam i niech się tak stanie!!!

A jeśli się uda i okaże się, że suczka dogaduje się ze ślepaczkiem, który też tam jest (tylko boks obok) to z tego miejsca pojadą razem dwa psiaki do tej wspaniałej Rodziny (którą znam) :) Rozmowy w domu trwają.

• Upvote 1
Posted
12 minut temu, Tyśka) napisał:

A jeśli się uda i okaże się, że suczka dogaduje się ze ślepaczkiem, który też tam jest (tylko boks obok) to z tego miejsca pojadą razem dwa psiaki do tej wspaniałej Rodziny (którą znam) :) Rozmowy w domu trwają.

Tysiu, to trzymam podwójnie kciuki. Ależ by to była radość   687993193_gifpodskokizradoci.gif.bdff8f7fa2db06a8a408717cb103da7e.gif

Posted

Tysiu nie mogę wkleić do sygnatury miniaturki zdjęcia Tima  :(  Ciągle dostaję wiadomość, że obrazek jest za duży, a on taki maleńki jest  :(
Ty miałaś wklejone 2 zdjęcia, jak to zrobiłaś?

Posted
45 minut temu, Olena84 napisał:

Jakieś nowe wieści?

Dzisiaj albo jutro zadzwonię. Zależy o której dzisiaj dotrę do domu (dojeżdzam pociągami) i skończę załatwiać swoje sprawy. Ale też jestem ciekawa :)

Posted
Dnia 6.02.2021 o 20:34, Tyśka) napisał:

Z calego serducha sciskam za biedunie niechaj sie los cudny zjawi,niechaj sie uda nowe zycie 

I za Amisiowe wiesci oczywiscie

Posted
10 minut temu, Tyśka) napisał:

Potrzebuję sprawdzonego wzoru umowy o dom tymczasowy. Czy ktoś dysponuje i mógłby się podzielić? :) 

Mogę wysłać Ci na meila, ale jest dość długa i musiałabyś dostosować do swojej osoby. Jest napisana dla Fundacji. Do

stosowałam jedna stronę i trzeba dalsze. Można skrócić  :)
Chcesz?

• Like 1
Posted
6 minut temu, elik napisał:

Mogę wysłać Ci na meila, ale jest dość długa i musiałabyś dostosować do swojej osoby. Jest napisana dla Fundacji. Do

stosowałam jedna stronę i trzeba dalsze. Można skrócić  :)
Chcesz?

Tak, poproszę. Chodzi o pewną sunię w typie rasy z łańcucha. Dziękuję. Wysyłam pw z adresem e-mail.

Posted
12 minut temu, Tyśka) napisał:

Tak, poproszę. Chodzi o pewną sunię w typie rasy z łańcucha. Dziękuję. Wysyłam pw z adresem e-mail.

Poszło.

Posted
Dnia 8.02.2021 o 09:53, Olena84 napisał:

Jakieś nowe wieści?

Właśnie rozmawiałam z Panem, ale muszę znaleźć chwilę, bo Pan mi przekazał tyle informacji.... :) i.... muszę się uspokoić... łzy mi lecą ze szczęścia :)

W skrócie:
Amik oczywiście daje do wiwatu i pokazuje się z jak najgorszej strony, ale kiedy słyszy się, że to wspaniały, mądry pies, który gdy zapomni przeszłość i uwierzy w swoje szczęście będzie psem idealnym... że Rodzina POMIMO ogromu pracy, którą wykonuje jest szczęśliwa, że to właśnie TEN pies.... Brak mi słów! :)

Dziękowałam Panu za danie szansy, za własnie ten spokój i wiarę w psa, a Pan dziękował za Amika :) Takiego szczęścia w głosie nigdy nie słyszałam... 

Więcej Wam opiszę później. Ale kamień z serca mi spadł. Pan ciągle wprawia mnie w takie "wow" jak z Nim rozmawiam :) Amik to szczęściarz, że spośród tylu psów został wypatrzony właśnie on :) 

• Like 5
Posted
2 minuty temu, Tyśka) napisał:

Właśnie rozmawiałam z Panem, ale muszę znaleźć chwilę, bo Pan mi przekazał tyle informacji.... :) i.... muszę się uspokoić... łzy mi lecą ze szczęścia :)

W skrócie:
Amik oczywiście daje do wiwatu i pokazuje się z jak najgorszej strony, ale kiedy słyszy się, że to wspaniały, mądry pies, który gdy zapomni przeszłość i uwierzy w swoje szczęście będzie psem idealnym... że Rodzina POMIMO ogromu pracy, którą wykonuje jest szczęśliwa, że to właśnie TEN pies.... Brak mi słów! :)

Dziękowałam Panu za danie szansy, za własnie ten spokój i wiarę w psa, a Pan dziękował za Amika :) Takiego szczęścia w głosie nigdy nie słyszałam... 

Więcej Wam opiszę później. Ale kamień z serca mi spadł. Pan ciągle wprawia mnie w takie "wow" jak z Nim rozmawiam :)

Super wieści.

• Like 1
Posted

Tysiu kochana gratuluję, wspaniałe wiadomości  :) Cieszę się razem z Tobą ogromnie, że ten kochany psiak wreszcie został właściwie oceniony i pokochany!

• Like 1