elficzkowa Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Jedzonko dla Oriona już w drodze: Twoja przesyłka została wysłana. Tak jak pisałem w pierwszym e-mailu – dopilnowałem wszystkiego osobiście i paczka z Twoim zamówieniem jest już w drodze do Ciebie. Dobrze wiedzieć, że dbasz o swojego zwierzaka. Współpraca z Tobą była czystą przyjemnością. Odezwę się jeszcze niedługo, żeby sprawdzić, czy wszystko jest w porządku. A teraz muszę wracać do pracy. Wydaję mi się, że Adam Szczur znowu zrobił sobie dodatkową przerwę. Quote
elik Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 32 minuty temu, elficzkowa napisał: Jedzonko dla Oriona już w drodze: Twoja przesyłka została wysłana. Tak jak pisałem w pierwszym e-mailu – dopilnowałem wszystkiego osobiście i paczka z Twoim zamówieniem jest już w drodze do Ciebie. Dobrze wiedzieć, że dbasz o swojego zwierzaka. Współpraca z Tobą była czystą przyjemnością. Odezwę się jeszcze niedługo, żeby sprawdzić, czy wszystko jest w porządku. A teraz muszę wracać do pracy. Wydaję mi się, że Adam Szczur znowu zrobił sobie dodatkową przerwę. Faaaajnie piszą :) W zooplusie nie wysilają się. Quote
elficzkowa Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Karma już przyszła :) Dziękuję. To super, że jedzonko doszło. Bałam się, że będą duże opóźnienia. Quote
Tyśka) Posted March 19, 2020 Author Posted March 19, 2020 16 godzin temu, elficzkowa napisał: To super, że jedzonko doszło. Bałam się, że będą duże opóźnienia. Też się cieszę :) Dasz radę wrzucić fakturę za karmę w wolnej chwili? Chciałabym zobaczyć jak sprawy finansowe się mają. Quote
elficzkowa Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Też się cieszę :) Dasz radę wrzucić fakturę za karmę w wolnej chwili? Chciałabym zobaczyć jak sprawy finansowe się mają. Nie mam jeszcze faktury ale zapłaciłam 141,89 zł. Quote
Tyśka) Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 14 godzin temu, elficzkowa napisał: Nie mam jeszcze faktury ale zapłaciłam 141,89 zł. Dziękuję. Mam nadzieję, że będą jeszcze wpłaty na Orionka, bo nie będziemy mieć za co opłacić faktury marcowej za hotel. Na ten moment brakuje nam 156,79zł na opłacenie faktury za marzec. Mam zły czas coś ostatnio. Dzisiaj odwołali mi operację, nie chcieli powtórzyć badań. Mam czekać kolejne 3 tygodnie na ew. zmianę sytuacji w Polsce, wtedy ponownie zapiszą mnie na operację... O ile mój stan się nie pogorszy, bo z tym cholerstwem to nie wiadomo nigdy. Dlatego na razie dziękuję elik i uxmal za chęć pomocy w odbieraniu telefonów, ale na ten moment mam mnóstwo czasu na odbieranie telefonów. Wesele też musimy odwołać, tracąc parę tysięcy złotych - ale i zyskując sporo czasu na odbieranie telefonów... Martwię się nieadopcyjnością Mimi, o finanse Oriona, o brak domu dla nich. Niech ten rok się już skończy. 1 Quote
Tyśka) Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 Pani Marzenka zrobiła niespodziankę i wpłaciła na Orionka 50zł jednorazowo. Dziękuję <3 Od razu kwotę przelałam do elficzkowa. Dzięki tej wpłacie brakuje już "tylko" 106,79zł na opłacenie hotelu za marzec. Quote
elficzkowa Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 Dnia 20.03.2020 o 12:09, Tyś(ka) napisał: Pani Marzenka zrobiła niespodziankę i wpłaciła na Orionka 50zł jednorazowo. Dziękuję<3 I wpłata już na koncie Oriona (20.03.2020) : p.Marzenka - jednorazowa dla Oriona - 50 zł Quote
Tyśka) Posted March 23, 2020 Author Posted March 23, 2020 10 godzin temu, elficzkowa napisał: I wpłata już na koncie Oriona (20.03.2020) : p.Marzenka - jednorazowa dla Oriona - 50 zł Dziękuję, już nanoszę na rozliczenie. Quote
agat21 Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 Od kwietnia reaktywuję moją deklarację na Orionka. Tysiu, przypomnij mi, proszę ile to było.. Quote
Tyśka) Posted March 23, 2020 Author Posted March 23, 2020 39 minut temu, agat21 napisał: Od kwietnia reaktywuję moją deklarację na Orionka. Tysiu, przypomnij mi, proszę ile to było.. Dziękuję, że pomimo niepewnego jutra poratujesz Orionka stałą <3 10zł deklarowałaś :) DZIĘKUJĘ!!!! Quote
elik Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 Tysiu chciałam Ci zaproponować powrót deklaracji mojej Agnieszki dla Mimisi, ale jeślim uważasz, że Orionek jest w trudniejszej sytuacji, to może być dla Orionka? Proszę zadecyduj dla którego psiaczka przeznaczyć mam deklarację Agnieszki. Quote
Tyśka) Posted March 24, 2020 Author Posted March 24, 2020 11 godzin temu, elik napisał: Tysiu chciałam Ci zaproponować powrót deklaracji mojej Agnieszki dla Mimisi, ale jeślim uważasz, że Orionek jest w trudniejszej sytuacji, to może być dla Orionka? Proszę zadecyduj dla którego psiaczka przeznaczyć mam deklarację Agnieszki. elik Będę bardzo wdzięczna. Orion jest w opałach, jeżeli więc możesz zaoferować deklarację od Twojej Agnieszki właśnie dla niego to będę bardzo wdzięczna. Jeżeli znajdzie dom, a robię wszystko, aby znalazł, to wtedy przeniesiesz na Mimi, dobrze? Quote
Tyśka) Posted March 24, 2020 Author Posted March 24, 2020 Moja kochana znajoma, Marta postanowiła wesprzeć Orionka wpłatą jednorazową w wysokości 100zł. Mimo, że sama zajmuje się bezdomnymi zwierzętami i ma na utrzymaniu obecnie 11 psów i 3 koty (wszystkie bez domu) to i tak nie była obojętna na mojego podopiecznego. Martuś, dziękuję!!! Darowiznę przelałam już do skarbniczki Orionka :) Quote
Tyśka) Posted March 24, 2020 Author Posted March 24, 2020 Z racji na sytuację panującą w kraju... nie spodziewam się na ten moment adopcji na odległość. Tymczasowo przeniosłam więc ogłoszenia nieco bliżej: Piaski, Zwierzyniec, Fajsławice, Jarocin, Krasnystaw i... Białystok. Może jednak ktoś szuka psiego przyjaciela tutaj. Spis aktualnych ogłoszeń znajdziecie w drugim poście tego wątku (1 str.). Quote
elik Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: elik Będę bardzo wdzięczna. Orion jest w opałach, jeżeli więc możesz zaoferować deklarację od Twojej Agnieszki właśnie dla niego to będę bardzo wdzięczna. Jeżeli znajdzie dom, a robię wszystko, aby znalazł, to wtedy przeniesiesz na Mimi, dobrze? Oczywiście, bardzo proszę. Od kwietnia, bo całą marcową pulę już rozdałam :( ale za marzec dostanie ode mnie :) Proszę nr konta Tysiu. 1 Quote
elficzkowa Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 19 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Moja kochana znajoma, Marta postanowiła wesprzeć Orionka wpłatą jednorazową w wysokości 100zł. Mimo, że sama zajmuje się bezdomnymi zwierzętami i ma na utrzymaniu obecnie 11 psów i 3 koty (wszystkie bez domu) to i tak nie była obojętna na mojego podopiecznego. Martuś, dziękuję!!! Darowiznę przelałam już do skarbniczki Orionka :) I wpłata już na Orionkowym koncie ( 25.03.2020): Monika i Marta R. - Orion - jednorazowa :100 zł Quote
elik Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 20 godzin temu, elik napisał: Proszę nr konta Tysiu Przypominam sie :) Quote
Tyśka) Posted March 25, 2020 Author Posted March 25, 2020 20 godzin temu, elik napisał: Oczywiście, bardzo proszę. Od kwietnia, bo całą marcową pulę już rozdałam :( ale za marzec dostanie ode mnie :) Proszę nr konta Tysiu. Dziękuję raz jeszcze <3 Przed chwilą, elik napisał: Przypominam sie :) Właśnie wysłałam :) 44 minuty temu, elficzkowa napisał: I wpłata już na Orionkowym koncie ( 25.03.2020): Monika i Marta R. - Orion - jednorazowa :100 zł Super <3 dziękuję!!! i zapisuję Quote
elik Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Właśnie wysłałam :) Doprawdy? A tośmy się minęły w przestworzach :) Dzięki. 1 Quote
Tyśka) Posted March 25, 2020 Author Posted March 25, 2020 34 minuty temu, teresaa118 napisał: Poszlo na kwiecien i maj Dziękuję :) Quote
elficzkowa Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Wpłaty na konto Oriona ( 25.03.2020): Guccio - stała - 10 zł Elik - jednorazowa - 20 zł Isiak - stała za kwiecień - 20 zł Quote
Recommended Posts