Poker Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Na czyje konto mam wpłacić kasę z bazarku ? https://www.dogomania.com/forum/topic/350110-wszystko-po-5-złociszy-sale-o-20-ciuszki-2-część-na-3-psy-do-02-07-g-22/ Quote
Tyśka) Posted July 17, 2019 Author Posted July 17, 2019 28 minut temu, Poker napisał: Na czyje konto mam wpłacić kasę z bazarku ? https://www.dogomania.com/forum/topic/350110-wszystko-po-5-złociszy-sale-o-20-ciuszki-2-część-na-3-psy-do-02-07-g-22/ Na konto elficzkowa, już wysyłam. Dziękuję :) Quote
agat21 Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Psiak tak piękny, że dech w pieesiach zapiera! Kolejna sytuacja znalezienia brylantu w kaszance :) Jak niewiele potrzeba, żeby cała psia uroda się pokazała :) Quote
Tyśka) Posted July 17, 2019 Author Posted July 17, 2019 To prawda:) "znalezienie brylantu w kaszance!" - świetne, kradnę do pożytku własnego :) Wielka szkoda, że psinek taki antypsi, bo miałabym już dla niego dom... Na razie zdjęcia nie wychodzą, ciągle leje :( Czekam cierpliwie. Quote
anica Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Dzień dobry :) Kochani , naprawdę chciałabym przywitać dzień z kawusią ,często tak, to robię, ale czasem , wydarzy się coś takiego że ciężko jest zacząć normalnie dzień, są wydarzenia obok ,których nie możemy przechodzić obojętnie! tak bardzo proszę ,udostępniajcie, zwłaszcza osoby , które są na FB, przeczytajcie! ,zobaczcie! może ktoś rozpozna tego psa, może uda się odnaleźć tego zwyrodnialca , który go zakopał żywcem :((( http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25004000,ktos-zakopal-zywego-psa-w-lesie-na-podkarpaciu-przechodzien.html Quote
elik Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Dnia 18.07.2019 o 10:53, anica napisał: Dzień dobry :) Kochani , naprawdę chciałabym przywitać dzień z kawusią ,często tak, to robię, ale czasem , wydarzy się coś takiego że ciężko jest zacząć normalnie dzień, są wydarzenia obok ,których nie możemy przechodzić obojętnie! tak bardzo proszę ,udostępniajcie, zwłaszcza osoby , które są na FB, przeczytajcie! ,zobaczcie! może ktoś rozpozna tego psa, może uda się odnaleźć tego zwyrodnialca , który go zakopał żywcem :((( http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25004000,ktos-zakopal-zywego-psa-w-lesie-na-podkarpaciu-przechodzien.html Aniu już wcześniej byłam i udostępniłam. Tylko zwyrodnialec do potęgi entej mógł tak zrobić. Straszne. Na szczęście sunia już ma dom, ale szukany jest jej oprawca.trzeba więc udostępniać Quote
Tyśka) Posted July 18, 2019 Author Posted July 18, 2019 3 godziny temu, anica napisał: Dzień dobry :) Kochani , naprawdę chciałabym przywitać dzień z kawusią ,często tak, to robię, ale czasem , wydarzy się coś takiego że ciężko jest zacząć normalnie dzień, są wydarzenia obok ,których nie możemy przechodzić obojętnie! tak bardzo proszę ,udostępniajcie, zwłaszcza osoby , które są na FB, przeczytajcie! ,zobaczcie! może ktoś rozpozna tego psa, może uda się odnaleźć tego zwyrodnialca , który go zakopał żywcem :((( http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25004000,ktos-zakopal-zywego-psa-w-lesie-na-podkarpaciu-przechodzien.html 1 godzinę temu, elik napisał: Aniu już wcześniej byłam i udostępniłam. Tylko zwyrodnialec do potęgi entej mógł tak zrobić. Straszne. Na szczęście sunia już ma dom, ale szukany jest jej oprawca.trzeba więc udostępniać. Właściciel trafił do aresztu śledczego: https://www.korsokolbuszowskie.pl/wiadomosci/5976,pies-zakopany-zywcem-policja-zatrzymala-wlasciciela-zwierzecia?fbclid=IwAR2grwyaZMlhkax7gmGxrXNh7YCeI-WSmRGwICcKNCi_DC2QhP1trkw8FzY Quote
agat21 Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Dobrze, że zwyrodnialec złapany, teraz powinien być surowy wyrok. 1 Quote
elik Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Właściciel trafił do aresztu śledczego: https://www.korsokolbuszowskie.pl/wiadomosci/5976,pies-zakopany-zywcem-policja-zatrzymala-wlasciciela-zwierzecia?fbclid=IwAR2grwyaZMlhkax7gmGxrXNh7YCeI-WSmRGwICcKNCi_DC2QhP1trkw8FzY Tak, przeczytałam to na profilu tej Dziewczyny, która o tym napisała. 1 godzinę temu, agat21 napisał: Dobrze, że zwyrodnialec złapany, teraz powinien być surowy wyrok. Żeby nie znalazł się następca. Quote
elficzkowa Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Wpłaty na konto Oriona/Amika Poker - z bazarku dla Oriona /Amika - 133 zł Quote
anica Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 22 godziny temu, elik napisał: Aniu już wcześniej byłam i udostępniłam. Tylko zwyrodnialec do potęgi entej mógł tak zrobić. Straszne. Na szczęście sunia już ma dom, ale szukany jest jej oprawca.trzeba więc udostępniać. 20 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Właściciel trafił do aresztu śledczego: https://www.korsokolbuszowskie.pl/wiadomosci/5976,pies-zakopany-zywcem-policja-zatrzymala-wlasciciela-zwierzecia?fbclid=IwAR2grwyaZMlhkax7gmGxrXNh7YCeI-WSmRGwICcKNCi_DC2QhP1trkw8FzY ... Quote
elficzkowa Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 Wpłaty na konto Oriona/Amika Guccio - dla Alexa - 10 zł Quote
Tyśka) Posted July 23, 2019 Author Posted July 23, 2019 Dnia 19.07.2019 o 08:41, elficzkowa napisał: Wpłaty na konto Oriona/Amika Poker - z bazarku dla Oriona /Amika - 133 zł 23 godziny temu, elficzkowa napisał: Wpłaty na konto Oriona/Amika Guccio - dla Alexa - 10 zł Bardzo dziękuję za wpłaty, naniosłam do postu rozliczeniowego :) Na razie sakiewka Amisia Oriona prezentuje się znakomicie, ale zobaczymy jak po rozliczeniu miesiąca będzie. 13 godzin temu, anica napisał: Zaglądam do Orionka z serdecznościami :) Bardzo dziękuję za odwiedziny i przepraszam za ciszę. Sama jestem na wylocie życiowym, a Rafał akurat wyjechał na parę dni - psiakami zajmują się jego pracownicy, uprzednio przeszkoleni. Na razie Orionek to największy gagatek w hoteliku (nic nowego ;) ), ale weterynarza nie zjadł :) Zdjęć (od profesjonalistki) nie udało się dotychczas porobić, bo ciągle lało... ale kolejna próba ma być w środę.A moj psiak ma operacje w czwartek... Quote
anica Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 W czwartek będziemy całym sercem i ciepłymi myślami z Wami Quote
Nadziejka Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Nadziejkowy sercem pisany dla cudnego Bubu i dla Aleksia Oriona-zapraszam do 6 sierpnia zapraszam na kolejny kramik dla Aleskai i Bubu Tysiu ogromnie sciskamy za Twojego piesia Quote
elficzkowa Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Tysiu, jak Twój Morus? Już po ? Cały dzień o Was myślę. Quote
Tyśka) Posted July 25, 2019 Author Posted July 25, 2019 Dnia 24.07.2019 o 10:01, wiolhelm170 napisał: kibicuje Tysiu Dnia 24.07.2019 o 10:02, anica napisał: W czwartek będziemy całym sercem i ciepłymi myślami z Wami 17 godzin temu, Nadziejka napisał: Tysiu ogromnie sciskamy za Twojego piesia 31 minut temu, elficzkowa napisał: Tysiu, jak Twój Morus? Już po ? Cały dzień o Was myślę. Dziękuję za kciuki i myśli. Przede wszystkim choroba wyciągnęła go, bo w ciągu dwóch tygodni schudł 1,5kg. Obecnie waży 16,4kg, a 2tyg temu - 17,9. Wszyscy w domu żyją Morusem, nawet moja mama nie mogła znaleźć miejsca, wczoraj już prawie nie adoptowała dla Morusa brata bliźniaka wyrzuconego do lasu ;) (a mama jest przeciwna dwóm psom w domu), ja dzisiaj miałam gule w gardle kiedy weszłam do lecznicy... Morus długo nie mógł zasnąć, narkoza tylko początkowo go pobudziła i zaciekle walczył o to by nie zasnąć i chciał że mną wracać ;) I tak przez 30min :)) Po 40 min zabiegu miałam telefon, aby zabierac, bo już łobuzuje. A miał być operowany z 2h. Jak podjechaliśmy pod lecznice, przywitało nas radosne wycie. Wyszedł o własnych łapach, ale do domu go już wnosiłam, stres minął i zaczął czuć że jednak boli. Boli go coraz mocniej, nie umie znaleźć miejsca, nie chce jeść, chociaż widać że jest głodny. I widać, że cierpi. I że wiele znosi dla mnie, bo to typowy pies poowczarkowy, stara się być dzielnym psem, próbuje pokazać, że wcale nie jest taki słaby, muszę go stopować. Ale najgorsze za nim. Jądro miał bardzo powiększone (widziałam oba dla porównania). Zmiana znaczna. Szew ładny, chociaż długi :( zdjęcie szwów po 6. sierpnia. Dodam tylko, że widzę wyraźną poprawę po antybiotyku, po leczeniu. Wczoraj przywitał mnie w podskokach, kręcił ogonem, robił piruety i wiele mi opowiadał. Aż się wzruszyłam, byliśmy też na spacerze, spokojnym, ale godzinnym, dzielne psisko! :) Także musi być dobrze. Morusek to niezły zawodnik. I najcudowniejszy pies. Mówię poważnie, takie psy to rzadkosc - dlatego musi jeszcze pożyć. 4 Quote
anica Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Super! najważniejsze ,że już po!... i że wszystko jest dobrze :)nadal mocno zaciśnięte Morusku, zdrowiej , wszystkie ciocie będą czekały na wiadomości, dobre wiadomości :) Quote
b-b Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Dobrze, że po wszystkim i niech teraz wraca szybko do zdrowia! I Wam odpoczynku od stresu życzę. Quote
Nadziejka Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Dziękuję za kciuki i myśli. Przede wszystkim choroba wyciągnęła go, bo w ciągu dwóch tygodni schudł 1,5kg. Obecnie waży 16,4kg, a 2tyg temu - 17,9. Wszyscy w domu żyją Morusem, nawet moja mama nie mogła znaleźć miejsca, wczoraj już prawie nie adoptowała dla Morusa brata bliźniaka wyrzuconego do lasu ;) (a mama jest przeciwna dwóm psom w domu), ja dzisiaj miałam gule w gardle kiedy weszłam do lecznicy... Morus długo nie mógł zasnąć, narkoza tylko początkowo go pobudziła i zaciekle walczył o to by nie zasnąć i chciał że mną wracać ;) I tak przez 30min :)) Po 40 min zabiegu miałam telefon, aby zabierac, bo już łobuzuje. A miał być operowany z 2h. Jak podjechaliśmy pod lecznice, przywitało nas radosne wycie. Wyszedł o własnych łapach, ale do domu go już wnosiłam, stres minął i zaczął czuć że jednak boli. Boli go coraz mocniej, nie umie znaleźć miejsca, nie chce jeść, chociaż widać że jest głodny. I widać, że cierpi. I że wiele znosi dla mnie, bo to typowy pies poowczarkowy, stara się być dzielnym psem, próbuje pokazać, że wcale nie jest taki słaby, muszę go stopować. Ale najgorsze za nim. Jądro miał bardzo powiększone (widziałam oba dla porównania). Zmiana znaczna. Szew ładny, chociaż długi :( zdjęcie szwów po 6. sierpnia. Dodam tylko, że widzę wyraźną poprawę po antybiotyku, po leczeniu. Wczoraj przywitał mnie w podskokach, kręcił ogonem, robił piruety i wiele mi opowiadał. Aż się wzruszyłam, byliśmy też na spacerze, spokojnym, ale godzinnym, dzielne psisko! :) Także musi być dobrze. Morusek to niezły zawodnik. I najcudowniejszy pies. Mówię poważnie, takie psy to rzadkosc - dlatego musi jeszcze pożyć. 1 Quote
Nadziejka Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 42 zl z gr Rozliczony! Dla Ksieciunia Alesia Oriona wyratowanego- kramik maly do 23 lipca z zakonczonego dla Al eksia Orionka poslalam do elficzkowej 42 zl z gr Quote
anica Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Zaglądam z ciepłymi myślami, uściskami i serdecznościami :) za Moruska nadal zaciskam Quote
Recommended Posts