Olena84 Posted June 30, 2019 Author Posted June 30, 2019 Dnia 29.06.2019 o 15:12, Radek napisał: Hop hop, co tak cicho? :( Dnia 29.06.2019 o 16:57, rozi napisał: Wywiało. Mnie zaraz połamie parasol. gdzie tak? 17 godzin temu, christo_fair napisał: Hop, jeszcze jeden dzień na zakupy! ej no! jeszcze parę dni! 12 godzin temu, Radek napisał: Miłej niedzieli wszystkim:) wzajemnie! 6 godzin temu, rozi napisał: Gorąco jest, tak czytam: ekspres, taboret, komórka.... w komórce chyba chłodniej? najlepiej na klatce schodowej 5 godzin temu, christo_fair napisał: A na balkoniku przyjemny cień i wiaterek :-D ;) 4 godziny temu, Radek napisał: Tak zdecydowanie komórka może dać wytchnienie:) Na moim na razie temperatura jak na grillu, ale jeszcze 1,5 h i będzie lepiej. jest już lepiej 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: na taborecie nie jest chlodno, sprawdzilam haha 3 godziny temu, rozi napisał: Gdzieś na bazarku jest talerz z wkładami do mrożenia. U Bogusik chyba. ja gdzieś mam wkłady chłodzące... ale gdzie... 3 godziny temu, christo_fair napisał: To chyba już można powoli się skradać ;-) gdzie? 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: ja nie mam sily sie skradac ja też:( 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Ale marudzicie, a ja wypieliłam w pełnym słońcu warzywniak. Pomidorki, cukinia, mniam. nie wolno w pełnym słońcu! 1 godzinę temu, rozi napisał: Pielenie przy tej temperaturze uskuteczniałam, kiedy mi życie dopiekło. 250 iglaków. wow! podziwiam! 52 minuty temu, Radek napisał: Jedyne na co mam po dzisiejszym dniu siłę to podniesienie kubka z herbatą. też pijesz herbatę nawet w upał ;)? Przed chwilą, Aska7 napisał: Nie, cyborgom w tej temperaturze kable się topią :) boję się was ;) Quote
christo_fair Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Przed chwilą, Olena84 napisał: ej no! jeszcze parę dni! O! Popimpurdaniły mi się bazarki! :-D Quote
jola&tina Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Mnie też się całkiem popimpurdaniły :) - tutaj trafiłam przez przypadek :( Quote
Radek Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 2 godziny temu, Aska7 napisał: Nie, cyborgom w tej temperaturze kable się topią :) :D 2 godziny temu, Olena84 napisał: jest już lepiej też pijesz herbatę nawet w upał ;)? boję się was ;) To lepiej to w tej chwili 28 stopni:/ Herbata dobrze gasi pragnienie. Tu same dobre ludzie:) 2 godziny temu, christo_fair napisał: O! Popimpurdaniły mi się bazarki! :-D Jakie fajne słowo. Quote
Olena84 Posted July 1, 2019 Author Posted July 1, 2019 13 godzin temu, christo_fair napisał: O! Popimpurdaniły mi się bazarki! :-D tego nie znam ;) 13 godzin temu, jola&tina napisał: Mnie też się całkiem popimpurdaniły :) - tutaj trafiłam przez przypadek :( i bardzo dobrze! 10 godzin temu, Radek napisał: Herbata dobrze gasi pragnienie. to fakt 2 godziny temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry dzień dobry 1 godzinę temu, Radek napisał: Dobrego dnia, dobrego tygodnia:) nawzajem! Quote
jola&tina Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 56 minut temu, Kamila Proc napisał: mi sie ciagle cos popimidronanili No to cieszę się, że nie jestem sama :) Quote
Radek Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 2 godziny temu, jola&tina napisał: No w górę biegniemy - u góry chłodniej! Nie wiem, czy dziś jest gdziekolwiek chłodniej. Quote
guccio Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 nie wiem czy byłam zaproszona czy nie-sieć z plusa całkiem mi pada.Dziś się udało.Wynalazłam coś dla mojego syna-pasjonata historii drugiej wojny światowej.Pozycja 27 i jak najprędzej numer konta,kwota-przesyłka nierejestrowana.14 zł? Quote
Olena84 Posted July 1, 2019 Author Posted July 1, 2019 3 godziny temu, jola&tina napisał: No w górę biegniemy - u góry chłodniej! hopa 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: a ja podnosze, mimo wszystko dzięki! 1 godzinę temu, Radek napisał: Nie wiem, czy dziś jest gdziekolwiek chłodniej. już chyba jest trochę, lunęło 21 minut temu, rozi napisał: U mnie chłodniej i pada. będzie lepiej 13 minut temu, guccio napisał: nie wiem czy byłam zaproszona czy nie-sieć z plusa całkiem mi pada.Dziś się udało.Wynalazłam coś dla mojego syna-pasjonata historii drugiej wojny światowej.Pozycja 27 i jak najprędzej numer konta,kwota-przesyłka nierejestrowana.14 zł? możliwe że zaprosiłam, zapraszam z listy i tych, którzy wiem, że nie pogonią ;) Czy to ma być jak najszybsza przesyłka? W sensie że na konkretny termin musi dojść? Quote
Radek Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 2 godziny temu, rozi napisał: U mnie chłodniej i pada. Trochę zazdroszczę. 2 godziny temu, guccio napisał: nie wiem czy byłam zaproszona czy nie-sieć z plusa całkiem mi pada. A to złośliwa sieć. Jak można utrudniać wizyty na bazarku? 2 godziny temu, Olena84 napisał: już chyba jest trochę, lunęło Mnie chyba pogoda nie lubi. U nas spadło może 10 kropli. 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: dawaj na 1 Przez cały czas. 1 Quote
guccio Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Olena chodziło tylko o dane cobym mogła wysłać kasę.Pisałam co mi się z siecią dzieje.Kaskę jutro wyślę a ty bez pośpiechu.Grunt,że jaśnie sieć pozwoliła mi na kontakt. Quote
Olena84 Posted July 1, 2019 Author Posted July 1, 2019 3 godziny temu, guccio napisał: Olena chodziło tylko o dane cobym mogła wysłać kasę.Pisałam co mi się z siecią dzieje.Kaskę jutro wyślę a ty bez pośpiechu.Grunt,że jaśnie sieć pozwoliła mi na kontakt. Już mogę wysyłać ;) Quote
rozi Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 19 minut temu, Olena84 napisał: U nas chyba idzie straszna burza... Znów się rozejdzie po kościach. Ekspres, taboret, komórka, zapaszki, foremka... Quote
UlaFeta Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 35 minut temu, Olena84 napisał: U nas chyba idzie straszna burza... Wyslij ja do mnie:) Quote
Radek Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 1 godzinę temu, Olena84 napisał: U nas chyba idzie straszna burza... U nas była:) Ochłodziło się i jest czym oddychać 1 godzinę temu, rozi napisał: Znów się rozejdzie po kościach. Na szczęście nie rozeszło się. 47 minut temu, UlaFeta napisał: Wyslij ja do mnie:) Już poszła, nie zdążyłem. Quote
Recommended Posts