Olena84 Posted June 27, 2019 Author Posted June 27, 2019 2 minuty temu, rozi napisał: Całkiem zimno, nie wiem w co się ubrać. ja się ubrałam jak na upał i okna zamknięte bo zimno Quote
rozi Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 1 minutę temu, Olena84 napisał: ja się ubrałam jak na upał i okna zamknięte bo zimno Też zamknęłam z jednej strony. Muszę wyjść, chyba puchową kurtkę założę, taka przepaść termiczna po wczorajszym. 1 Quote
Olena84 Posted June 27, 2019 Author Posted June 27, 2019 2 minuty temu, rozi napisał: Też zamknęłam z jednej strony. Muszę wyjść, chyba puchową kurtkę założę, taka przepaść termiczna po wczorajszym. Puchowe to już spakowane gdzieś i czekają, szkoda wyciągać? Quote
Radek Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 2 godziny temu, Olena84 napisał: wczoraj tak, dziś zimno 2 godziny temu, rozi napisał: Całkiem zimno, nie wiem w co się ubrać. Ale jak to zimno? Dopiero dzisiejsza temperatura pozwala żyć. 2 godziny temu, Olena84 napisał: Puchowe to już spakowane gdzieś i czekają, szkoda wyciągać? E tam szkoda. Ucieszą się, że o nich pamiętasz:) Quote
Aska7 Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 3 godziny temu, rozi napisał: Całkiem zimno, nie wiem w co się ubrać. Najlepiej w jakieś ubranie Quote
Aska7 Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Pogoda to nie problem, problem to oddać mocz na posiew. Już trzeci raz mi się nie udało : ( Quote
Radek Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 3 godziny temu, Aska7 napisał: Pogoda to nie problem, problem to oddać mocz na posiew. Już trzeci raz mi się nie udało : ( To na pocieszenie pomyśl, jak łapiemy mocz Gajulca do badania:D Quote
christo_fair Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 11 godzin temu, Olena84 napisał: ja się ubrałam jak na upał i okna zamknięte bo zimno A ja szaliczek z szafy wytargałam. Za to koty strzeliły focha, bo balkon zamknięty. Quote
Radek Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 1 godzinę temu, christo_fair napisał: A ja szaliczek z szafy wytargałam Jakbym o ataku zimy czytał;) Quote
buuenos Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 O rany bardzo sie ciesze,ze fanty z bazarku sie podobaja. U nas dzis tylko 27 stopni hurra! Jesli macie jakies wskazowki,pomysly na przyszly bazarek z rzeczami z DE to chetnie poczytam:-) 1 Quote
Olena84 Posted June 28, 2019 Author Posted June 28, 2019 19 godzin temu, Radek napisał: Ale jak to zimno? Dopiero dzisiejsza temperatura pozwala żyć. E tam szkoda. Ucieszą się, że o nich pamiętasz:) Myślisz? bo dziś 15 z rana było:( 18 godzin temu, Aska7 napisał: Najlepiej w jakieś ubranie haha 18 godzin temu, Aska7 napisał: Pogoda to nie problem, problem to oddać mocz na posiew. Już trzeci raz mi się nie udało : ( Tylko u nas na bazarku różnorodność tematów! (boję się spytać u kogo) 15 godzin temu, Radek napisał: To na pocieszenie pomyśl, jak łapiemy mocz Gajulca do badania:D ja nigdy nie umiałam u suń 11 godzin temu, christo_fair napisał: A ja szaliczek z szafy wytargałam. Za to koty strzeliły focha, bo balkon zamknięty. aż tak? 10 godzin temu, Radek napisał: Jakbym o ataku zimy czytał;) haha 9 godzin temu, buuenos napisał: O rany bardzo sie ciesze,ze fanty z bazarku sie podobaja. U nas dzis tylko 27 stopni hurra! Jesli macie jakies wskazowki,pomysly na przyszly bazarek z rzeczami z DE to chetnie poczytam:-) ja lubię słodycze, ale one nie doczekają i będę wystawiać opakowania :( 3 godziny temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) cześć! 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Zagladam:) dzięki! 51 minut temu, Radek napisał: To i ja sobie zajrzę:) super! Quote
Aska7 Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: To i ja sobie zajrzę:) Nie ma to jak sobie zajrzeć : ) 1 Quote
christo_fair Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 1 godzinę temu, Olena84 napisał: ja lubię słodycze, ale one nie doczekają i będę wystawiać opakowania :( A ja kiedyś zbierałam opakowania po czekoladach. Te z DE były najfajniejsze ;-) 1 Quote
Olena84 Posted June 28, 2019 Author Posted June 28, 2019 5 godzin temu, Aska7 napisał: Nie ma to jak sobie zajrzeć : ) ;) 4 godziny temu, christo_fair napisał: A ja kiedyś zbierałam opakowania po czekoladach. Te z DE były najfajniejsze ;-) czyli ja jem środek a Ty kupujesz sreberka? 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: a koniec pojutrze bazarku! Quote
Radek Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 5 godzin temu, christo_fair napisał: A ja kiedyś zbierałam opakowania po czekoladach. Te z DE były najfajniejsze ;-) Puszki po napojach były fajniejsze. Można je było zawiesić na rozciągniętym sznurku. Quote
Radek Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 5 godzin temu, christo_fair napisał: A ja kiedyś zbierałam opakowania po czekoladach. Te z DE były najfajniejsze ;-) Puszki po napojach były fajniejsze. Można je było zawiesić na rozciągniętym sznurku. 1 Quote
Radek Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: a koniec jutro A na bazarku pustawo... Quote
Jo37 Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Krem już u mnie. Bardzo dziękuję. Pieniądze dotrą w poniedziałek. Quote
christo_fair Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Fancik już u mnie, przetestowany, ślicznie pachnie! Bardzo dziękuję i jeszcze o numer konta poproszę. Mam, ale nie wiem, czy na to samo wpłacić...? Quote
Recommended Posts