Kamila Proc Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Przed chwilą, Sisi44 napisał: no wiesz? lubię Twoje wpisy:) myślałam, że to Cię rozśmieszy ale ok, już nie cytuję. bardzo mnie to rozsmieszylo, nie widac? Quote
Sisi44 Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: bardzo mnie to rozsmieszylo, nie widac? to fajnie, dzięki:) 1 Quote
Sisi44 Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 2 minuty temu, christo_fair napisał: Hopamy mazidełka! i inne pachnidełka 1 Quote
Margo3011 Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Podrzuce przed snem mazidelka i pachnidelka :) Quote
Radek Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Na buzię już padam, ale na podrzucenie sił starczy:) Quote
Olena84 Posted June 26, 2019 Author Posted June 26, 2019 20 godzin temu, Kamila Proc napisał: do piatku daleko już coraz bliżej 18 godzin temu, Kamila Proc napisał: bardzo mnie to rozsmieszylo, nie widac? Kamila tak sobie żartuje tylko ;) 17 godzin temu, Radek napisał: Podrzucam mimo upału. dzięki! 15 godzin temu, christo_fair napisał: Hopamy mazidełka! hopamy 15 godzin temu, Sisi44 napisał: i inne pachnidełka dzięki! 10 godzin temu, Margo3011 napisał: Podrzuce przed snem mazidelka i pachnidelka :) dziękuję! 9 godzin temu, Radek napisał: Na buzię już padam, ale na podrzucenie sił starczy:) to dobrze ;) 7 minut temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) cześć! Quote
christo_fair Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 45 minut temu, Radek napisał: Też siedzicie przy wiatraku? Na szczęście nie - siedzę w pracy, klimatyzacja ustawiona na 21 stopni, dmucha mrozem ze wszystkich dziur. Gdyby mi mi tu jeszcze wiatrak postawili, pewnie bym zamarzła ;) Quote
Maciek777 Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 4 godziny temu, Radek napisał: Też siedzicie przy wiatraku? W tym czasie byłem na dworze, a tam ładnie wiało...mimo, że ciepłym wiatrem:P Quote
Radek Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 4 godziny temu, Aska7 napisał: Ja w piwnicy U nas w bloku w piwnicy też jest chłodno, ale raczej nie jest to miejsce, w którym chciałoby się posiedzieć. 4 godziny temu, christo_fair napisał: Na szczęście nie - siedzę w pracy, klimatyzacja ustawiona na 21 stopni U mnie w pracy klimatyzacji niet:( 1 godzinę temu, Maciek777 napisał: W tym czasie byłem na dworze, a tam ładnie wiało...mimo, że ciepłym wiatrem:P U nas nawet na ciepło nie wiało. Dopiero teraz da się w miarę żyć. Quote
Aska7 Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 7 godzin temu, Radek napisał: U nas w bloku w piwnicy też jest chłodno, ale raczej nie jest to miejsce, w którym chciałoby się posiedzieć. U mnie w piwnicy jest elegancko Quote
Radek Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 1 godzinę temu, Aska7 napisał: U mnie w piwnicy jest elegancko Pewnie dlatego, że nie mieszkasz w bloku:) Quote
Olena84 Posted June 27, 2019 Author Posted June 27, 2019 18 godzin temu, Kejciu napisał: w górę HOPSA 18 godzin temu, Kamila Proc napisał: i jeszcze raz hop 16 godzin temu, Radek napisał: Też siedzicie przy wiatraku? wczoraj tak, dziś zimno 15 godzin temu, Aska7 napisał: Ja w piwnicy matko! 15 godzin temu, christo_fair napisał: Na szczęście nie - siedzę w pracy, klimatyzacja ustawiona na 21 stopni, dmucha mrozem ze wszystkich dziur. Gdyby mi mi tu jeszcze wiatrak postawili, pewnie bym zamarzła ;) to nie zbyt dobrze, zawieje i zwolnienie 12 godzin temu, Maciek777 napisał: W tym czasie byłem na dworze, a tam ładnie wiało...mimo, że ciepłym wiatrem:P wiatr w upał jest fajny ;) 10 godzin temu, Radek napisał: U nas w bloku w piwnicy też jest chłodno, ale raczej nie jest to miejsce, w którym chciałoby się posiedzieć. U mnie w pracy klimatyzacji niet:( U nas nawet na ciepło nie wiało. Dopiero teraz da się w miarę żyć. Tak, piwnice są nieciekawe w blokach 3 godziny temu, Aska7 napisał: U mnie w piwnicy jest elegancko zazdraszczam 1 godzinę temu, Radek napisał: Pewnie dlatego, że nie mieszkasz w bloku:) ;) Quote
Recommended Posts