Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Jaaga napisał:

Zrobiłam dziś nowe zdjęcia. U mnie jest wyróznione ogłoszenie na Wrocław. Może ktoś jeszcze gdzies zrobi?  https://www.olx.pl/oferta/beza-super-kochajaca-opiekunow-wysterylizowana-sunia-adopcja-duzo-info-CID103-IDCw5bR.html

Piękne zdjęcia, bardzo dziękuję. Ja dopiero teraz dpotarłam do komputera. Nie wyrabiam ostatnio czasowo:( Nie wyrózniłam ogłoszenia b-b. Zrobię to jutro, bo wygląda na to, że choociaż pół dnia spędzę w domu.

Jaaga, gdzie jeszcze można zrobić ogłoszenia? Jakie masz doświadczenie? B-b zrobiła na Kraków.

Posted
7 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Piękne zdjęcia, bardzo dziękuję. Ja dopiero teraz dpotarłam do komputera. Nie wyrabiam ostatnio czasowo:( Nie wyrózniłam ogłoszenia b-b. Zrobię to jutro, bo wygląda na to, że choociaż pół dnia spędzę w domu.

Jaaga, gdzie jeszcze można zrobić ogłoszenia? Jakie masz doświadczenie? B-b zrobiła na Kraków.

Nie mam pojęcia. U nas to odzew jest właśnie z Wrocławia i Krakowa. Jeszcze jest Warszawa, ale to chyba za daleko. Gdyby cos się miało dziać, ja tam nie będę mogła jechać. 

Posted
Dnia 19.01.2020 o 14:36, b-b napisał:

U mnie na Kraków https://www.olx.pl/oferta/cudna-sunia-szuka-swoich-ludzi-CID103-IDCGxIV.html  mało wejść bo ogłoszenie już spadło.

Wyróżniłam dzisiaj Twoje ogłoszenie b-b. Byłabym Ci bardzo wdzięczna, gdybyś podmieniła w wolnej chwili jej zdjęcia na choć aktualne, zwłaszcza to pierwsze uśmiechnięte:) Może przyniesiesz suni szczęście tak jak Usi:)

Posted
8 minut temu, Ewa Marta napisał:

Wyróżniłam dzisiaj Twoje ogłoszenie b-b. Byłabym Ci bardzo wdzięczna, gdybyś podmieniła w wolnej chwili jej zdjęcia na choć aktualne, zwłaszcza to pierwsze uśmiechnięte:) Może przyniesiesz suni szczęście tak jak Usi:)

Zmieniłam- podmieniłam .Czekam na akceptację :)

Posted

Wczoraj poprosiłam Anitę, która "specjalizuje" sie w psach ttb o pokazanie Bezy na FB, trochę jest udostępnień. Jednak napisała mi, że ostatnio bardzo trudno o adopcje i z fb prawie się nie zdarzają.

Posted
12 godzin temu, b-b napisał:

Zmieniłam- podmieniłam .Czekam na akceptację :)

Bardzo dziękuję!!!

1 godzinę temu, Jaaga napisał:

Wczoraj poprosiłam Anitę, która "specjalizuje" sie w psach ttb o pokazanie Bezy na FB, trochę jest udostępnień. Jednak napisała mi, że ostatnio bardzo trudno o adopcje i z fb prawie się nie zdarzają.

Zaczekamy na ten jedyny domek:)

Posted
12 godzin temu, b-b napisał:

Czy zmienić miasto na ogłaszanie dziewczyny. 

Ma na Kraków i wygląda to tak 

Statystyki:

• Wyświetleń: 201
  • Tel: 0
  •  Obserwuje: 10

Nie zmieniaj, może jakimś cudem ktoś ją dojrzy. Rozmawiałam z Jaagą i ustaliłyśmy, że miasto musi być w miarę blisko jej domu, żeby w razie czego móc odebrać Bezę. Ona nie jest psem bezproblemowym niestety. Wygląda na to, że dłużej będzie czekała na swój domek:(

Posted

Beza to taka piękna sunia więc aż dziw, że nie ma kolejki do jej adoptowania :(  U boku opiekuna o silnej osobowości będzie wspaniałym psem.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
17 godzin temu, ewu napisał:

Marta, mniejsza i drobniejsza od Bezy. Beza pięknie wygląda.

Nawet nie bardzo, na wysokość sa prawie równe, ale Beza jest masywna, a Marta to drobny badylek. Mimo podobnej wysokości są więc cąłkiem inaczej zbudowane. Na szczęście chyba dla Marty, bo widzę, że im większy pies, tym trudniej o adopcję. 

Posted

ona kojarzy sie z duzym psem, a jest chyba srednia, moze zrobic jej fotke z osoba/ dziewczynka (stojaca)?

no i te czarne umaszczenie wokol oczu  (i chyba trzecia powieka) robia z niej troche grozna, ale z tym nic sie nie zrobi, poza wpisaniem, ze lagodna

Posted
3 godziny temu, helli napisał:

ona kojarzy sie z duzym psem, a jest chyba srednia, moze zrobic jej fotke z osoba/ dziewczynka (stojaca)?

no i te czarne umaszczenie wokol oczu  (i chyba trzecia powieka) robia z niej troche grozna, ale z tym nic sie nie zrobi, poza wpisaniem, ze lagodna

Niestety, do małych nie należy. Jest średnio/wieksza. Ma taką typową dla TTB budowę ciała. Przez to nawet jesli stoi z suczką tej samej wysokości w kłębie, to sprawia wrażenie znacznie większej, bo jest umięśniona i masywna. Na zdjęciach jest z Ciapciakiem, ktory waży 43 kg.

Ten własnie wyraz pysia, ciągłe skupienie sprawiają, że tak wygląda. Jak widać na większości zdjęć Beza staje i patrzy prosto w aparat. Ona ma taki charakter, że musi mieć stale wszystko pod kontrolą. Pozostałe psy np robienie zdjęć w nosie, ale w końcu Beza z Ciapciakiem rządzi stadem, a to zobowiązuje ;)

Posted
Dnia 9.02.2020 o 17:48, Jaaga napisał:

Ja tego również nie rozumiem.

Tak patrzę i na Dianę od Molly (mówiłam już). To są suczki, ale w wyrazie jak psy. Twarde, dominujące, niezależne, napakowane. Jak ktoś chce suczkę, to nie weźmie, a jak psa, to nie weźmie, bo suka.

Trzeba czasu.

Mówię po sobie, lubię suki, nie zadzwoniłabym o Bezę, ani o Diankę.