Jaaga Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 Zrobiłam dziś nowe zdjęcia. U mnie jest wyróznione ogłoszenie na Wrocław. Może ktoś jeszcze gdzies zrobi? https://www.olx.pl/oferta/beza-super-kochajaca-opiekunow-wysterylizowana-sunia-adopcja-duzo-info-CID103-IDCw5bR.html Quote
Ewa Marta Posted January 26, 2020 Author Posted January 26, 2020 9 godzin temu, Jaaga napisał: Zrobiłam dziś nowe zdjęcia. U mnie jest wyróznione ogłoszenie na Wrocław. Może ktoś jeszcze gdzies zrobi? https://www.olx.pl/oferta/beza-super-kochajaca-opiekunow-wysterylizowana-sunia-adopcja-duzo-info-CID103-IDCw5bR.html Piękne zdjęcia, bardzo dziękuję. Ja dopiero teraz dpotarłam do komputera. Nie wyrabiam ostatnio czasowo:( Nie wyrózniłam ogłoszenia b-b. Zrobię to jutro, bo wygląda na to, że choociaż pół dnia spędzę w domu. Jaaga, gdzie jeszcze można zrobić ogłoszenia? Jakie masz doświadczenie? B-b zrobiła na Kraków. Quote
Jaaga Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 7 godzin temu, Ewa Marta napisał: Piękne zdjęcia, bardzo dziękuję. Ja dopiero teraz dpotarłam do komputera. Nie wyrabiam ostatnio czasowo:( Nie wyrózniłam ogłoszenia b-b. Zrobię to jutro, bo wygląda na to, że choociaż pół dnia spędzę w domu. Jaaga, gdzie jeszcze można zrobić ogłoszenia? Jakie masz doświadczenie? B-b zrobiła na Kraków. Nie mam pojęcia. U nas to odzew jest właśnie z Wrocławia i Krakowa. Jeszcze jest Warszawa, ale to chyba za daleko. Gdyby cos się miało dziać, ja tam nie będę mogła jechać. Quote
Ewa Marta Posted January 26, 2020 Author Posted January 26, 2020 Dnia 19.01.2020 o 14:36, b-b napisał: U mnie na Kraków https://www.olx.pl/oferta/cudna-sunia-szuka-swoich-ludzi-CID103-IDCGxIV.html mało wejść bo ogłoszenie już spadło. Wyróżniłam dzisiaj Twoje ogłoszenie b-b. Byłabym Ci bardzo wdzięczna, gdybyś podmieniła w wolnej chwili jej zdjęcia na choć aktualne, zwłaszcza to pierwsze uśmiechnięte:) Może przyniesiesz suni szczęście tak jak Usi:) Quote
b-b Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 8 minut temu, Ewa Marta napisał: Wyróżniłam dzisiaj Twoje ogłoszenie b-b. Byłabym Ci bardzo wdzięczna, gdybyś podmieniła w wolnej chwili jej zdjęcia na choć aktualne, zwłaszcza to pierwsze uśmiechnięte:) Może przyniesiesz suni szczęście tak jak Usi:) Zmieniłam- podmieniłam .Czekam na akceptację :) Quote
Jaaga Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Wczoraj poprosiłam Anitę, która "specjalizuje" sie w psach ttb o pokazanie Bezy na FB, trochę jest udostępnień. Jednak napisała mi, że ostatnio bardzo trudno o adopcje i z fb prawie się nie zdarzają. Quote
Ewa Marta Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 12 godzin temu, b-b napisał: Zmieniłam- podmieniłam .Czekam na akceptację :) Bardzo dziękuję!!! 1 godzinę temu, Jaaga napisał: Wczoraj poprosiłam Anitę, która "specjalizuje" sie w psach ttb o pokazanie Bezy na FB, trochę jest udostępnień. Jednak napisała mi, że ostatnio bardzo trudno o adopcje i z fb prawie się nie zdarzają. Zaczekamy na ten jedyny domek:) Quote
Ewa Marta Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 Zrobiłam właśnie przelew za pobyt Bezy w styczniu u Jaagi (310 zł) i oddałam za wyróżnienie ogłoszenia na Wrocław w połowie stycznia (17,81 zł). Quote
Jaaga Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Chciałam potwierdzic, że otrzymałam pieniądze na konto, dziękuję. Quote
Ewa Marta Posted January 28, 2020 Author Posted January 28, 2020 1 godzinę temu, Jaaga napisał: Chciałam potwierdzic, że otrzymałam pieniądze na konto, dziękuję. Dzięki za potwierdzenie:) Quote
b-b Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Czy zmienić miasto na ogłaszanie dziewczyny. Ma na Kraków i wygląda to tak Edytuj Zakończ Wyróżnij Statystyki: Wyświetleń: 201 Tel: 0 Obserwuje: 10 Quote
Ewa Marta Posted January 29, 2020 Author Posted January 29, 2020 12 godzin temu, b-b napisał: Czy zmienić miasto na ogłaszanie dziewczyny. Ma na Kraków i wygląda to tak Edytuj Zakończ Wyróżnij Statystyki: Wyświetleń: 201 Tel: 0 Obserwuje: 10 Nie zmieniaj, może jakimś cudem ktoś ją dojrzy. Rozmawiałam z Jaagą i ustaliłyśmy, że miasto musi być w miarę blisko jej domu, żeby w razie czego móc odebrać Bezę. Ona nie jest psem bezproblemowym niestety. Wygląda na to, że dłużej będzie czekała na swój domek:( Quote
elik Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Beza to taka piękna sunia więc aż dziw, że nie ma kolejki do jej adoptowania :( U boku opiekuna o silnej osobowości będzie wspaniałym psem. 2 1 Quote
ewu Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Dnia 25.01.2020 o 16:24, Jaaga napisał: Marta, mniejsza i drobniejsza od Bezy. Beza pięknie wygląda. Quote
Jaaga Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 17 godzin temu, ewu napisał: Marta, mniejsza i drobniejsza od Bezy. Beza pięknie wygląda. Nawet nie bardzo, na wysokość sa prawie równe, ale Beza jest masywna, a Marta to drobny badylek. Mimo podobnej wysokości są więc cąłkiem inaczej zbudowane. Na szczęście chyba dla Marty, bo widzę, że im większy pies, tym trudniej o adopcję. Quote
Ewa Marta Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 Taka piękna z niej sunia, a nikt o nią nie pyta:( Quote
Jaaga Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 2 godziny temu, Ewa Marta napisał: Taka piękna z niej sunia, a nikt o nią nie pyta:( Ja tego również nie rozumiem. Quote
helli Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 ona kojarzy sie z duzym psem, a jest chyba srednia, moze zrobic jej fotke z osoba/ dziewczynka (stojaca)? no i te czarne umaszczenie wokol oczu (i chyba trzecia powieka) robia z niej troche grozna, ale z tym nic sie nie zrobi, poza wpisaniem, ze lagodna Quote
Jaaga Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 3 godziny temu, helli napisał: ona kojarzy sie z duzym psem, a jest chyba srednia, moze zrobic jej fotke z osoba/ dziewczynka (stojaca)? no i te czarne umaszczenie wokol oczu (i chyba trzecia powieka) robia z niej troche grozna, ale z tym nic sie nie zrobi, poza wpisaniem, ze lagodna Niestety, do małych nie należy. Jest średnio/wieksza. Ma taką typową dla TTB budowę ciała. Przez to nawet jesli stoi z suczką tej samej wysokości w kłębie, to sprawia wrażenie znacznie większej, bo jest umięśniona i masywna. Na zdjęciach jest z Ciapciakiem, ktory waży 43 kg. Ten własnie wyraz pysia, ciągłe skupienie sprawiają, że tak wygląda. Jak widać na większości zdjęć Beza staje i patrzy prosto w aparat. Ona ma taki charakter, że musi mieć stale wszystko pod kontrolą. Pozostałe psy np robienie zdjęć w nosie, ale w końcu Beza z Ciapciakiem rządzi stadem, a to zobowiązuje ;) Quote
rozi Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Dnia 9.02.2020 o 17:48, Jaaga napisał: Ja tego również nie rozumiem. Tak patrzę i na Dianę od Molly (mówiłam już). To są suczki, ale w wyrazie jak psy. Twarde, dominujące, niezależne, napakowane. Jak ktoś chce suczkę, to nie weźmie, a jak psa, to nie weźmie, bo suka. Trzeba czasu. Mówię po sobie, lubię suki, nie zadzwoniłabym o Bezę, ani o Diankę. Quote
Recommended Posts