seramarias Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Andrucik zarezerwował kenel bo tam jest poducha i mięciutko, Pączek zawsze pod stół się wciska, a Mazurka to wszędzie nosi ;) Quote
seramarias Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 3 minuty temu, ewu napisał: Wg mnie one są teraz ładniejsze niż wcześniej. Zgadzam się w 100% Quote
Ellig Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Dnia 11.07.2019 o 19:22, seramarias napisał: Dnia 11.07.2019 o 19:42, ewu napisał: Super chłopaki :) Quote
Ellig Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 jeszcze trzy zdjecia, jeżeli pomyliłam psiaki to proszę i informcję... Quote
ewu Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 1 godzinę temu, Ellig napisał: Zdjęcia chłopaków Elu dziękuję:):):):) Quote
ewu Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Sermarias zostawiła z chłopakami Córeczkę. Jest naprawdę trudno ogarnąc trzy psiaki. Proszę o pomoc w ogłaszaniu i szukaniu domów. Quote
ewu Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Przedwczoraj byłam w Warszawie , wczoraj w Cieszynie , Pszczynie a potem za Raciborzem, znowu 9 godzin w trasie. Cały czas sprawdzamy domy, na szczęście wczoraj jeden dom okazał się super i sunia ( 11 kilowy szczeniak) tam została. Dwa pierwsze porażka:( Jest mi bardzo trudno podołać temu wszystkiemu dlatego bardzo proszę o intensywną pomoc w szukaniu domków dla chłopaków. 2 Quote
Ellig Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 2 minuty temu, ewu napisał: Przedwczoraj byłam w Warszawie , wczoraj w Cieszynie , Pszczynie a potem za Raciborzem, znowu 9 godzin w trasie. Cały czas sprawdzamy domy, na szczęście wczoraj jeden dom okazał się super i sunia ( 11 kilowy szczeniak) tam została. Dwa pierwsze porażka:( Jest mi bardzo trudno podołać temu wszystkiemu dlatego bardzo proszę o intensywną pomoc w szukaniu domków dla chłopaków. Chłopaki maja wyróżnione ogłoszenia na Warszawę Ursynów i Ursus.https://www.olx.pl/oferta/urocze-szczeniaczki-szukaja-kochajacych-domow-CID103-IDAoDLW.html https://www.olx.pl/oferta/trzy-9-tygodniowe-szczeniaczki-szukaja-domow-CID103-IDAo6F8.html Quote
ewu Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Niestety w schronisku dwa nowe maleństwa. Bardzo malutkie rodzeństwo. Takie parotygodniowe okruszki. Strasznie się o nie też martwię:( Quote
ewu Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Przed chwilą, Ellig napisał: Chłopaki maja wyróżnione ogłoszenia na Warszawę Ursynów i Ursus.https://www.olx.pl/oferta/urocze-szczeniaczki-szukaja-kochajacych-domow-CID103-IDAoDLW.html https://www.olx.pl/oferta/trzy-9-tygodniowe-szczeniaczki-szukaja-domow-CID103-IDAo6F8.html Dziękuję:):):):) Quote
seramarias Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Druga nocka za nami , chłopcy ładnie przespali . To są bardzo grzeczne maluchy, one trzy to jak mojej siostry jedna szczylka kiedy była mała. Niestety tak jak pisała Basia, psiaki zostały pod opieką mojej córki, a ona mimo dobrych chęci ma duże problemy, żeby ogarnąć trzech rozbawionych maluchów, no kto miał ten wie jak to jest ze szczeniakami ;) Mamy kenel, ale one tam są zamykane tylko na czas mycia podłogi, nie wyobrażam sobie trzymać ich w zamknięciu na czas mojej pracy. Andrucik jest pocieszny na tych długich łapkach z zakręcony ogonkiem, największy z niego gryzoń i zaczepniś. Mazurek i Pączek to takie miśki grubokościste. Mazurek najgłośniej i najczęściej wyraża swoje niezadowolenie, mam wrażenie, że Pączek trochę dominuje braci, jest też chyba największy. Andrut wczoraj odkrył telewizję, początkowo trochę szczekał, a później siedział jak zahipnotyzowany. Pączka nic nie rusza, a Mazurek początkowo troszkę wystraszył się odgłosów z zaokna. Na razie nie mam im nic do zarzucenia, ale jeszcze się chłopaki rozkręcają, więc kto wie ;) 1 Quote
seramarias Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Andrucik to prawdziwy akrobata, jak on dziś zasówał po klatce świnek morskich. Myślałam, że padnie że strachu, żeby łapki nie złamał.Naszczęście udało się go bez uszczerbku na zdrowiu zdjąć. Quote
ewu Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Proszę może rozsyajcie je teżna FB.To kochane bąbelki. Quote
b-b Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 10 godzin temu, ewu napisał: Mamy nowe zdjęcia. Ogłoszenia na cito potrzebne. Na jakie miasto zrobić im ogłoszenia i gdzie znajdę podstawowe info o nich? Quote
ewu Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Kupiłam bąblom szelki za 48 zł i zgubiłam paragon:( Nie mam jak wziąć faktury:( Quote
Jaaga Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Beza najlepiej czuje się z zamojskimi szczeniakami. Pilnuje ich, bawi się z nimi i ogólnie matkuje. 6 1 Quote
Ewa Marta Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 Prześliczna i kochana z niej sunia. Mam nadzieję, że jak już ją zaczniemy ogłaszać to domki będą stały w kolejce:) 1 Quote
Ewa Marta Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 Beza dostała dzisiaj 102,15 zł od Mattilu:) Dawno temu była na dogo, a teraz mamy kontakt na FB:) Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc naszej suni:) 1 Quote
Poker Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Andrucik mnie urzekł. pozostałe bąble też są przeurocze. Mattilu? no nie wierzę. Szkoda ,że nie ma jej na dogo. Pozdrów ją proszę ode mnie Quote
Recommended Posts