Havanka Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 5 godzin temu, b-b napisał: To się dziewczyna teraz nachodzi :) Juz się "nasiedziala" za kratami, teraz czas na lepsze zmiany. Na tym rajdzie pewnie jest pupilką calej grupy. Quote
Nesiowata Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 7 minut temu, Havanka napisał: Na tym rajdzie pewnie jest pupilką calej grupy. Z pewnością. I tyle rąk do głaskania! Jeszcze jeden taki wypad i wszyscy uczestnicy będą mieć w żelaznym zapasie psi smakołyki. Quote
Tola Posted August 13, 2019 Author Posted August 13, 2019 Spineczka pozdrawia wszystkich swoich fanów - tym razem jest ze swoją rodziną w Kudowie Zdroju:) 3 1 Quote
Tola Posted September 10, 2019 Author Posted September 10, 2019 Dawno nie pokazywałam tutaj Spineczki; rozmawiam z p. Anią często i długo, chłonę te wszystkie informacje o szczęściu suni i radości, jaką daje wszystkim domownikom, ale czas na pokazanie i Wam radosnej Spineczki:) Tutaj ze swoim przyjacielem Guciem; to pierwszy psiak, którego Spinka poznała po przyjeździe do Legnicy 4 Quote
Havanka Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Brawo Spineczko ! Ta schroniskowa pomyłka przyniosla ci wspaniale zycie ! 2 Quote
Tola Posted September 11, 2019 Author Posted September 11, 2019 12 godzin temu, Havanka napisał: Brawo Spineczko ! Ta schroniskowa pomyłka przeniosla ci wspaniale zycie ! To prawda:) Spinka ma wspaniały dom - radosny, aktywny i sunia ze swoim charakterem pięknie wkomponowała się w rodzinę:) Jest bardzo związana z młodszą córką Mają - śpi u niej w pokoju, spędzają obie bardzo dużo czasu na spacerach, wspólnych zabawach. Pani Ania śmieje się, że są nawet do siebie podobne;) I jak nie kochać 2 2 Quote
b-b Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Los sprawił ,że dostała wspaniałą szansę od Was i udało jej się z niej skorzystać :)))) 1 Quote
Tola Posted September 27, 2019 Author Posted September 27, 2019 Jakiś czas temu Spineczka, która szla na smyczy, została zaatakowana przez suczkę ON (biegała bez smyczy), nic na szczęście złego się nie stało, ale przez długi czas Spinka unikała na spacerkach owczarków. Ostatnio jednak strach minął i Spinczka znowu w akcji:) Tutaj nasza petarda z koleżanką chartem;) Hurra! jestem pierwsza! :):):) 2 Quote
b-b Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Dnia 27.09.2019 o 20:37, Tola napisał: Jakiś czas temu Spineczka, która szla na smyczy, została zaatakowana przez suczkę ON (biegała bez smyczy), nic na szczęście złego się nie stało, ale przez długi czas Spinka unikała na spacerkach owczarków. Ostatnio jednak strach minął i Spinczka znowu w akcji:) Tutaj nasza petarda z koleżanką chartem;) Hurra! jestem pierwsza! :):):) Udało się , udało się suni wygrać los na loterii :))) 1 Quote
Havanka Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 16 godzin temu, b-b napisał: Udało się , udało się suni wygrać los na loterii :))) i dodatkowo wyścig z chartem ! Teraz przed nią tylko dobre życie ! Quote
Tola Posted December 29, 2019 Author Posted December 29, 2019 Spineczka ze swoją młodszą pańcią życzy wszystkim szczęśliwego Nowego Roku! 1 Quote
Havanka Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 My też życzymy Spince i jej Rodzinie samych dobrych dni w Nowym Roku, niech Was szczęście nigdy nie opuszcza ! Quote
Tola Posted March 21, 2020 Author Posted March 21, 2020 Moja kochana Spineczka, ależ ja za nią tęsknię . Ukochany Żywiołek potrafi tak cierpliwie czekać w kolejce, nie do wiary;) Dawno nie miałam zdjęć suni, więc teraz ten filmik bardzo mnie ucieszył, były łzy radości:). Bardzo Ci dziękuję Bogusik za wstawienie filmiku, na pewno ucieszył nie tylko mnie:) Quote
Tola Posted March 29, 2020 Author Posted March 29, 2020 Spineczka pozdrawia z czasów domowej kwarantanny. Quote
Poker Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 Spinka ma wspaniały domek. Patrzyłam jak pańcie rozdaje smaczki i serce się raduje. Quote
Recommended Posts