Jump to content
Dogomania

R o z l i c z o n y ***** FIJOŁECZKI AFRYKAŃSKIE ODMIANOWE wyhodowane z listków *** dla ROXI naszej *** dorosłe rośliny *** do 15 czerwca włącznie

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, rozi napisał:

A który?

Poszłam zobaczyć, większy ma pączuszki, ale mniejszy też zaraz będzie miał z pewnością.

Mniejszy poproszę :)

Musi mi jeszcze na kielicha zostać... 

Posted
Przed chwilą, Aga76 napisał:

Mniejszy poproszę :)

Musi mi jeszcze na kielicha zostać... 

:D

Zapisuję, czyli już są Twoje w KT=CW

Posted
1 minutę temu, guccio napisał:

Nr 8 i napisz mi coś o wisience proszę.Może koleżankę uszczęśliwie.

Czyli Teen Bride większy. On nie ma dużego zamieszania listkowego, dotrze bez problemu, moim zdaniem. Dziękuję ślicznie, zapisuję, obydwa są Twoje w KT=CW  :)

Wisienka, no cóż, normalna wisienka, nie przypomnę sobie odmiany, ale pewnie kupiłam jakąś o dużych owocach. Rosła u mnie na balkonie kilka lat, w stosunkowo niewielkim pojemniku. Kwitła, owocowała ładnie, w końcu stwierdziłam, że jej może za ciasno, i oddałam do ogrodu. U Sióstr sobie żyje, ale nie powiem Ci jak, bo mają wysoki i gęsty żywopłot  :)

Piotruś i wisienka.jpg

Posted
6 minut temu, rozi napisał:

Czyli Teen Bride większy. On nie ma dużego zamieszania listkowego, dotrze bez problemu, moim zdaniem. Dziękuję ślicznie, zapisuję, obydwa są Twoje w KT=CW  :)

Wisienka, no cóż, normalna wisienka, nie przypomnę sobie odmiany, ale pewnie kupiłam jakąś o dużych owocach. Rosła u mnie na balkonie kilka lat, w stosunkowo niewielkim pojemniku. Kwitła, owocowała ładnie, w końcu stwierdziłam, że jej może za ciasno, i oddałam do ogrodu. U Sióstr sobie żyje, ale nie powiem Ci jak, bo mają wysoki i gęsty żywopłot  :)

Piotruś i wisienka.jpg

Jak da radę to wszystko spakować to z wisienką proszę.Napisz mi ile wszystko z przesyłką.Odnowiłaś mojego fioła na punkcie fiołków.Szkoda ,że tak mało i szkoda,że za długo się namyślałam.

Posted
Przed chwilą, guccio napisał:

Jak da radę to wszystko spakować to z wisienką proszę.Napisz mi ile wszystko z przesyłką.Odnowiłaś mojego fioła na punkcie fiołków.Szkoda ,że tak mało i szkoda,że za długo się namyślałam.

Guccio, ja już nie mam tej wisienki, pisałam wyżej, że oddałam do ogrodu  :)  Zakonniczkom.

Posted
5 minut temu, Aga76 napisał:

Ooo, asortyment się powiększył? :) 

Zmniejszył się właśnie. Smarty mi chrupnął po ręką, jutro zobaczę co z niego będzie, nie mam ziemi w tej chwili.

Posted

Masakra jest dzisiaj z temperaturą. Na dodatek musiałam szybko zrobić zapas mieszanek dla psów.

Spieszyłam się żeby uciec przed muchami. Ledwo zapakowałam wszystko a muszyska się pojawiły. Fuj.

Ale mięcha nie zdołały dorwać.

• Like 1