Aga76 Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Przed chwilą, rozi napisał: A który? Poszłam zobaczyć, większy ma pączuszki, ale mniejszy też zaraz będzie miał z pewnością. Mniejszy poproszę :) Musi mi jeszcze na kielicha zostać... Quote
Kamila Proc Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 1 minutę temu, Aga76 napisał: Mniejszy poproszę :) Musi mi jeszcze na kielicha zostać... z czym ten kielich? Quote
rozi Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 Przed chwilą, Aga76 napisał: Mniejszy poproszę :) Musi mi jeszcze na kielicha zostać... :D Zapisuję, czyli już są Twoje w KT=CW Quote
rozi Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 1 godzinę temu, guccio napisał: Dasz radę wysłać dwa? A który byś chciała jeszcze? Quote
Radek Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 9 godzin temu, rozi napisał: Poszło PW :) Dzięki. Quote
guccio Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Nr 8 i napisz mi coś o wisience proszę.Może koleżankę uszczęśliwie. Quote
rozi Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 1 minutę temu, guccio napisał: Nr 8 i napisz mi coś o wisience proszę.Może koleżankę uszczęśliwie. Czyli Teen Bride większy. On nie ma dużego zamieszania listkowego, dotrze bez problemu, moim zdaniem. Dziękuję ślicznie, zapisuję, obydwa są Twoje w KT=CW :) Wisienka, no cóż, normalna wisienka, nie przypomnę sobie odmiany, ale pewnie kupiłam jakąś o dużych owocach. Rosła u mnie na balkonie kilka lat, w stosunkowo niewielkim pojemniku. Kwitła, owocowała ładnie, w końcu stwierdziłam, że jej może za ciasno, i oddałam do ogrodu. U Sióstr sobie żyje, ale nie powiem Ci jak, bo mają wysoki i gęsty żywopłot :) Quote
guccio Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 6 minut temu, rozi napisał: Czyli Teen Bride większy. On nie ma dużego zamieszania listkowego, dotrze bez problemu, moim zdaniem. Dziękuję ślicznie, zapisuję, obydwa są Twoje w KT=CW :) Wisienka, no cóż, normalna wisienka, nie przypomnę sobie odmiany, ale pewnie kupiłam jakąś o dużych owocach. Rosła u mnie na balkonie kilka lat, w stosunkowo niewielkim pojemniku. Kwitła, owocowała ładnie, w końcu stwierdziłam, że jej może za ciasno, i oddałam do ogrodu. U Sióstr sobie żyje, ale nie powiem Ci jak, bo mają wysoki i gęsty żywopłot :) Jak da radę to wszystko spakować to z wisienką proszę.Napisz mi ile wszystko z przesyłką.Odnowiłaś mojego fioła na punkcie fiołków.Szkoda ,że tak mało i szkoda,że za długo się namyślałam. Quote
rozi Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 Przed chwilą, guccio napisał: Jak da radę to wszystko spakować to z wisienką proszę.Napisz mi ile wszystko z przesyłką.Odnowiłaś mojego fioła na punkcie fiołków.Szkoda ,że tak mało i szkoda,że za długo się namyślałam. Guccio, ja już nie mam tej wisienki, pisałam wyżej, że oddałam do ogrodu :) Zakonniczkom. Quote
rozi Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 5 minut temu, Aga76 napisał: Ooo, asortyment się powiększył? :) Zmniejszył się właśnie. Smarty mi chrupnął po ręką, jutro zobaczę co z niego będzie, nie mam ziemi w tej chwili. Quote
Aga76 Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 3 minuty temu, rozi napisał: A bo tak cicho siedzą. One chyba w stresie żyją ;) Quote
uxmal Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 12 godzin temu, rozi napisał: Zapytaj Jaagę, ona hoduje maltańce. dzięki Quote
rozi Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 Ide. Kula op... zjadła miskę surowej wołowiny, przyszła żeby ją popsikać wodą i prasnęła się gdzieś na podłodze. Quote
uxmal Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Masakra jest dzisiaj z temperaturą. Na dodatek musiałam szybko zrobić zapas mieszanek dla psów. Spieszyłam się żeby uciec przed muchami. Ledwo zapakowałam wszystko a muszyska się pojawiły. Fuj. Ale mięcha nie zdołały dorwać. 1 Quote
Radek Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 37 minut temu, uxmal napisał: Masakra jest dzisiaj z temperaturą. I ponoć tak ma być do niedzieli:( Quote
Aga76 Posted June 13, 2019 Posted June 13, 2019 6 godzin temu, Radek napisał: I ponoć tak ma być do niedzieli:( Do której niedzieli? Dzień dobry :) 1 Quote
rozi Posted June 13, 2019 Author Posted June 13, 2019 Byle nie było tego okropnego, ciepłego wiatru. Quote
Recommended Posts