Jump to content
Dogomania

R o z l i c z o n y ***** FIJOŁECZKI AFRYKAŃSKIE ODMIANOWE wyhodowane z listków *** dla ROXI naszej *** dorosłe rośliny *** do 15 czerwca włącznie

Recommended Posts

Posted
23 minuty temu, rozi napisał:

Dobry wybór, to śliczny fiołek. Ale proponowałabym, żebyś kupiła 7b - ma przynajmniej dwa serduszka, w tym jedno młode malutkie, raczej się nie połamie.

Dobrze,niech tak będzie.Czyli 7b za CW

• Like 1
Posted
23 minuty temu, Radek napisał:

Kwiatki cieszą się powodzeniem:) 

Myślę, że chodzi też o pomoc dla piesuni. Ale kwiatuszki pełne uroku, sama bym się skusiła  :)

Posted
19 godzin temu, rozi napisał:

A Ciebie gdzie wymiotło???

Gdybyś chciała kupić fiołek, a NIE CHCIAŁA spotkać się ze mną (wątpliwa przyjemność, prawdę mówiąc), to Ci mogę zostawić w którejś knajpie niedaleko palmy  :D

Po domu latałam, śniadanie na obiad miałam :) ufff dziś będę na wolniejszych obrotach, myślę... 

Hehe, uśmiałam się, nie chcę wysyłki, jest taka radosna pijalnia wódki niedaleko palmy :D

Wolę odbiór osobisty, powinnam przeżyć ;) 

Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Myślę, że chodzi też o pomoc dla piesuni. Ale kwiatuszki pełne uroku, sama bym się skusiła  :)

Kwiatki u mnie sie zmieszczą ale tak-pomóc psince to cel najważniejszy.

Posted
2 godziny temu, Aga76 napisał:

Po domu latałam, śniadanie na obiad miałam :) ufff dziś będę na wolniejszych obrotach, myślę... 

Hehe, uśmiałam się, nie chcę wysyłki, jest taka radosna pijalnia wódki niedaleko palmy :D

Wolę odbiór osobisty, powinnam przeżyć ;) 

O niej właśnie myślałam   :D   raz tam byłam, wprowadzając w osłupienie osobę towarzyszącą  :D

Kup sobie nr.1, one są cudne, a coś nie mają wzięcia, na listkowym też nie miały.

Posted
2 godziny temu, Iv_ napisał:

Hopsnę bazarkiem ;) 

Jedyne, co możesz  :)  fiołka raczej nie kupisz  :)

1 godzinę temu, guccio napisał:

Kwiatki u mnie sie zmieszczą ale tak-pomóc psince to cel najważniejszy.

Oczywiście!

Posted
42 minuty temu, rozi napisał:

O niej właśnie myślałam   :D   raz tam byłam, wprowadzając w osłupienie osobę towarzyszącą  :D

Kup sobie nr.1, one są cudne, a coś nie mają wzięcia, na listkowym też nie miały.

:) 

Daj mnie nr 1, zawsze o takim marzyłam :) 

Posted
1 minutę temu, Aga76 napisał:

:) 

Daj mnie nr 1, zawsze o takim marzyłam :) 

hura.gif

No sama zobaczysz, jak Ci będzie pięknie kwitł. CW?

Posted

Jedyny fiołek, jakiego nie wystawiłam, to Florence.

Ale mam ją jedną, podwójną w tej chwili (do rozsadzenia) i nigdzie takiej nie widziałam, aż na jakiejś aukcji zobaczyłam i podobno nazywa się Le Vintage, ta moja Florence. Niemniej trafiła mi się kompletnie przypadkiem, osoba sprzedająca listki też zdębiała, więc mam do Florence stosunek szczególny  :)

Florence.JPG

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Tak tylko pokazałam! Bo śliczna i z nieba mi spadła. Nie jest na sprzedaż i nie chodzi mi o zainteresowanie, licytacje, czy coś  :)

Posted
2 godziny temu, rozi napisał:

Jedyne, co możesz  :)  fiołka raczej nie kupisz  :)

Oczywiście!

Raczej nie :) Mam ich pod dostatkiem :) 

Posted
54 minuty temu, Radek napisał:

A wirtualnych kwiatków przypadkiem nie ma? 

Już znalazłam, to nie kwiatki, tylko wisienki balkonowe   mysli.gif  ale ten czas leci... w te i wewte...

Są w pierwszym postcie  :)

wisienki.jpg

Posted

Cieszę się, że możemy się umówić w dowolnym czasie ale kiedy i na jakie konto mam wpłacić pieniądze bo są potrzebne dla suni, rozumiem, że to 40,- zł. Poproszę konto bo osobiście to może za długo potrwać bo raczej umawiać się chyba będzie można po 16.06 jak trochę  zelżą upały bo w moim wieku chodzenie w temperaturze powyżej 30 stopni niewskazane a mam jeszcze dwa psy więc muszę pożyć.

Posted
2 minuty temu, dwbem napisał:

Cieszę się, że możemy się umówić w dowolnym czasie ale kiedy i na jakie konto mam wpłacić pieniądze bo są potrzebne dla suni, rozumiem, że to 40,- zł. Poproszę konto bo osobiście to może za długo potrwać bo raczej umawiać się chyba będzie można po 16.06 jak trochę  zelżą upały bo w moim wieku chodzenie w temperaturze powyżej 30 stopni niewskazane a mam jeszcze dwa psy więc muszę pożyć.

Bazarek do soboty, wtedy będę rozsyłać PW do tych Uczestników, którzy nie mają mojego numeru konta. Ale wyślę zaraz do Ciebie (choć masz z bazarków dla Buku), wpłacisz kiedy zechcesz  :)