guccio Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 23 minuty temu, rozi napisał: Dobry wybór, to śliczny fiołek. Ale proponowałabym, żebyś kupiła 7b - ma przynajmniej dwa serduszka, w tym jedno młode malutkie, raczej się nie połamie. Dobrze,niech tak będzie.Czyli 7b za CW 1 Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 1 minutę temu, guccio napisał: Dobrze,niech tak będzie.Czyli 7b za CW Pięknie dziękuję zaraz zapiszę. Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 23 minuty temu, Radek napisał: Kwiatki cieszą się powodzeniem:) Myślę, że chodzi też o pomoc dla piesuni. Ale kwiatuszki pełne uroku, sama bym się skusiła :) Quote
Aga76 Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 19 godzin temu, rozi napisał: A Ciebie gdzie wymiotło??? Gdybyś chciała kupić fiołek, a NIE CHCIAŁA spotkać się ze mną (wątpliwa przyjemność, prawdę mówiąc), to Ci mogę zostawić w którejś knajpie niedaleko palmy :D Po domu latałam, śniadanie na obiad miałam :) ufff dziś będę na wolniejszych obrotach, myślę... Hehe, uśmiałam się, nie chcę wysyłki, jest taka radosna pijalnia wódki niedaleko palmy :D Wolę odbiór osobisty, powinnam przeżyć ;) Quote
guccio Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 1 godzinę temu, rozi napisał: Myślę, że chodzi też o pomoc dla piesuni. Ale kwiatuszki pełne uroku, sama bym się skusiła :) Kwiatki u mnie sie zmieszczą ale tak-pomóc psince to cel najważniejszy. Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 2 godziny temu, Aga76 napisał: Po domu latałam, śniadanie na obiad miałam :) ufff dziś będę na wolniejszych obrotach, myślę... Hehe, uśmiałam się, nie chcę wysyłki, jest taka radosna pijalnia wódki niedaleko palmy :D Wolę odbiór osobisty, powinnam przeżyć ;) O niej właśnie myślałam :D raz tam byłam, wprowadzając w osłupienie osobę towarzyszącą :D Kup sobie nr.1, one są cudne, a coś nie mają wzięcia, na listkowym też nie miały. Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 2 godziny temu, Iv_ napisał: Hopsnę bazarkiem ;) Jedyne, co możesz :) fiołka raczej nie kupisz :) 1 godzinę temu, guccio napisał: Kwiatki u mnie sie zmieszczą ale tak-pomóc psince to cel najważniejszy. Oczywiście! Quote
Aga76 Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 42 minuty temu, rozi napisał: O niej właśnie myślałam :D raz tam byłam, wprowadzając w osłupienie osobę towarzyszącą :D Kup sobie nr.1, one są cudne, a coś nie mają wzięcia, na listkowym też nie miały. :) Daj mnie nr 1, zawsze o takim marzyłam :) Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 1 minutę temu, Aga76 napisał: :) Daj mnie nr 1, zawsze o takim marzyłam :) No sama zobaczysz, jak Ci będzie pięknie kwitł. CW? Quote
Aga76 Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 6 minut temu, rozi napisał: No sama zobaczysz, jak Ci będzie pięknie kwitł. CW? Tak CW. Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 1 minutę temu, Aga76 napisał: Tak CW. Zapisane :) Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 Jedyny fiołek, jakiego nie wystawiłam, to Florence. Ale mam ją jedną, podwójną w tej chwili (do rozsadzenia) i nigdzie takiej nie widziałam, aż na jakiejś aukcji zobaczyłam i podobno nazywa się Le Vintage, ta moja Florence. Niemniej trafiła mi się kompletnie przypadkiem, osoba sprzedająca listki też zdębiała, więc mam do Florence stosunek szczególny :) 2 1 Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 Tak tylko pokazałam! Bo śliczna i z nieba mi spadła. Nie jest na sprzedaż i nie chodzi mi o zainteresowanie, licytacje, czy coś :) Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 6 minut temu, Radek napisał: A wirtualnych kwiatków przypadkiem nie ma? Są. Zaraz wykopię (pod stół spadły) i dodam. Quote
Iv_ Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 2 godziny temu, rozi napisał: Jedyne, co możesz :) fiołka raczej nie kupisz :) Oczywiście! Raczej nie :) Mam ich pod dostatkiem :) Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 54 minuty temu, Radek napisał: A wirtualnych kwiatków przypadkiem nie ma? Już znalazłam, to nie kwiatki, tylko wisienki balkonowe ale ten czas leci... w te i wewte... Są w pierwszym postcie :) Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 A bardziej wyskokowo gdyby kto chciał... SAŁATKA I NALEWKA Quote
dwbem Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Cieszę się, że możemy się umówić w dowolnym czasie ale kiedy i na jakie konto mam wpłacić pieniądze bo są potrzebne dla suni, rozumiem, że to 40,- zł. Poproszę konto bo osobiście to może za długo potrwać bo raczej umawiać się chyba będzie można po 16.06 jak trochę zelżą upały bo w moim wieku chodzenie w temperaturze powyżej 30 stopni niewskazane a mam jeszcze dwa psy więc muszę pożyć. Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 2 minuty temu, dwbem napisał: Cieszę się, że możemy się umówić w dowolnym czasie ale kiedy i na jakie konto mam wpłacić pieniądze bo są potrzebne dla suni, rozumiem, że to 40,- zł. Poproszę konto bo osobiście to może za długo potrwać bo raczej umawiać się chyba będzie można po 16.06 jak trochę zelżą upały bo w moim wieku chodzenie w temperaturze powyżej 30 stopni niewskazane a mam jeszcze dwa psy więc muszę pożyć. Bazarek do soboty, wtedy będę rozsyłać PW do tych Uczestników, którzy nie mają mojego numeru konta. Ale wyślę zaraz do Ciebie (choć masz z bazarków dla Buku), wpłacisz kiedy zechcesz :) Quote
dwbem Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Dzięki, lepiej przyślij konto bo mogę coś pomieszać,mam kilka różnych kont a starość nie radość . Quote
Radek Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Dużą wisienkę balkonową poproszę i dane do przelewu:) Quote
Recommended Posts