rozi Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 1 minutę temu, Isiak napisał: Niestety, rozi :( Wszystkie ogonki mi zgniły, chociaż nie podlewałam :( Oj... No popatrz, a ja wsadziłam prosto do ziemi takie dwa, co mi się za dużo ścięło, i się przyjęły :( Quote
dwbem Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Zamówiłabym numery 3 i 6, mieszkam na Bemowie Lotnisku, gdzie mogłabym je odebrać bo jestem już mało ruchliwa ale jeszcze daję radę. Ale przyszły tydzień będzie nie do życia, można się umawiac w dogodnym czasie telefonicznie lub na PW. Quote
rozi Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 4 minuty temu, dwbem napisał: Zamówiłabym numery 3 i 6, mieszkam na Bemowie Lotnisku, gdzie mogłabym je odebrać bo jestem już mało ruchliwa ale jeszcze daję radę. Ale przyszły tydzień będzie nie do życia, można się umawiac w dogodnym czasie telefonicznie lub na PW. Dziękuję ślicznie Fijołeczki kupione w KT 20zł sztuka, bo dwa na raz. Idę zapisać. Umówimy się, kiedy będziesz chciała. Quote
rozi Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 Dnia 2019-06-07 o 07:04, Aga76 napisał: Fakt, poranny spacer był bardzo przyjemny, z tuptaniem i wąchaniem na zapas. A Ciebie gdzie wymiotło??? Gdybyś chciała kupić fiołek, a NIE CHCIAŁA spotkać się ze mną (wątpliwa przyjemność, prawdę mówiąc), to Ci mogę zostawić w którejś knajpie niedaleko palmy :D 1 Quote
Radek Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 8 godzin temu, rozi napisał: Zapraszam do oglądania kwiatuszków, wiem że nie połamiesz. Oglądanie jest niegroźne:) 1 Quote
guccio Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 To może listki?Spróbuje wyhodować jak kiedyś.Moje ryzyko. Quote
rozi Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 21 minut temu, guccio napisał: To może listki?Spróbuje wyhodować jak kiedyś.Moje ryzyko. Ale powiedz mi, czemu nie chcesz dorosłego? Quote
guccio Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 14 minut temu, rozi napisał: Ale powiedz mi, czemu nie chcesz dorosłego? Aa w jakim stanie dotrze? Quote
Radek Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 1 godzinę temu, guccio napisał: Aa w jakim stanie dotrze? Chyba spore ryzyko taki transport kwiatków. Quote
uxmal Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 12 minut temu, Radek napisał: Chyba spore ryzyko taki transport kwiatków. Jedyne ryzyko to tylko takie że przesyłka nie dojdzie bo poczta nawali. Ale to baardzo mało prawdopodobne. Quote
uxmal Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Przed chwilą, uxmal napisał: To poproszę jeszcze nr 9. Większy. Quote
Isiak Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 12 godzin temu, rozi napisał: Oj... No popatrz, a ja wsadziłam prosto do ziemi takie dwa, co mi się za dużo ścięło, i się przyjęły :( Mogłam wsadzić do wody zamiast do ziemi, może by się udało... Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 7 godzin temu, uxmal napisał: To poproszę jeszcze nr 9. 7 godzin temu, uxmal napisał: Większy. Dziękuję ślicznie :) W takim razie obydwa już są Twoje w KT=CW i możemy się umawiać Chyba, że skusisz się na jakiś trzeci. Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 9 godzin temu, guccio napisał: Aa w jakim stanie dotrze? Ja się nie rwę do wysyłania, żeby była jasność :) A które Cię interesują? Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 8 godzin temu, uxmal napisał: Jedyne ryzyko to tylko takie że przesyłka nie dojdzie bo poczta nawali. Ale to baardzo mało prawdopodobne. Nie do końca. Fiołki trzeba byłoby wysłać z doniczkami, a siedzą w małych, ale ceramicznych, ciężkich. Jest ryzyko połamania, jeśli ktoś rzuci paczkę do góry nogami. Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 7 godzin temu, Isiak napisał: Mogłam wsadzić do wody zamiast do ziemi, może by się udało... Nie próbowałam do wody. Quote
Jo37 Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Do wysyłki możesz zamienić doniczki na plastikowe. Quote
guccio Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 46 minut temu, rozi napisał: Ja się nie rwę do wysyłania, żeby była jasność :) A które Cię interesują? 7a Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 14 minut temu, Jo37 napisał: Do wysyłki możesz zamienić doniczki na plastikowe. Myślałam też o tym, w sumie i tak idą do przesadzenia. Te, które zostały, to silne fiołki, z wyjątkiem nr.5 Allegro - tego wolałabym nie wysyłać. Quote
rozi Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 3 minuty temu, guccio napisał: 7a Dobry wybór, to śliczny fiołek. Ale proponowałabym, żebyś kupiła 7b - ma przynajmniej dwa serduszka, w tym jedno młode malutkie, raczej się nie połamie. Quote
Recommended Posts