guccio Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 52 minuty temu, rozi napisał: Dziękuję za potwierdzenie odbioru fijołasów. Czekam na... na co ja czekam? A! Na potwierdzenie od Aldrumki, może od uxmal, jeśli będzie miała dobry humor. Czekam też na 24-go, kiedy wyślę paczkę do guccio i na kontakt ze strony dwbem, no nie rozliczę szybko. Ale kasa już u Roxi :) I to jest najważniejsze,ze piesio ma kasiorkę na pilne potrzeby. Quote
rozi Posted June 18, 2019 Author Posted June 18, 2019 5 godzin temu, Aga76 napisał: Ps. Mówiłam, że na k, kanachoe, po tygodniu w kieliszku pięknie się ukorzeniła. Po tygodniu w kieliszku święty by się ukorzenił. Quote
uxmal Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Niska temperatura powietrza w otoczeniu mym spowodowała, że mam dzisiaj wspaniały humor. Potwierdzam zatem odbiór i dowóz fiołeczków. Trasa była spokojna, bez niespodzianek. Wypakowanie bez problemu. Opakowanie po fiołeczkach wrzuciłam do kosza na opakowanie suche niemieszane. Fiołeczki nakarmione. Pilnuję żeby nie przelać. Stoją sobie na stoliku w otoczeniu jabłek, cytryn i przy rowerze treningowym. Fioletowy -nazwałam go Gordon Blue- już wystawił główkę do Świata.. Będzie z niego niezły kwiatek. Dziękuje :)* 1 1 Quote
Isiak Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 2 godziny temu, uxmal napisał: Stoją sobie na stoliku w otoczeniu jabłek, cytryn i przy rowerze treningowym. Z tego, co wiem, to towarzystwo owoców, a szczególnie jabłek, nie służy urodzie kwiatów, również ciętych. Takie połączenie wygląda pięknie tylko na obrazach z martwą naturą. Jabłka wydzielają etylen, który powoduje przyspieszone przekwitanie kwiatów. 1 Quote
uxmal Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 1 minutę temu, Isiak napisał: Z tego, co wiem, to towarzystwo owoców, a szczególnie jabłek, nie służy urodzie kwiatów, również ciętych. Takie połączenie wygląda pięknie tylko na obrazach z martwą naturą. Jabłka wydzielają etylen, który powoduje przyspieszone przekwitanie kwiatów. ajaja. Nie wiedziałam. Lecę zjeść jabłka ..Dziękuje. A co z cytrynami? Quote
Isiak Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Chyba wszystkie owoce wydzielają etylen, ale jabłka szczególnie dużo. 1 Quote
Aga76 Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 4 godziny temu, Isiak napisał: Chyba wszystkie owoce wydzielają etylen, ale jabłka szczególnie dużo. Mnie wczoraj jabłka też pomogły szybko przekwitnąć :DDD Quote
Isiak Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 4 godziny temu, Aga76 napisał: Mnie wczoraj jabłka też pomogły szybko przekwitnąć :DDD Hi hi hi :D Quote
rozi Posted June 19, 2019 Author Posted June 19, 2019 Pada! Miałaś nosa, Aga, że wczoraj, bo mają być burze. Quote
Aldrumka Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Na konto Roxi wpłynął utarg 220 zł dziękujemy Quote
rozi Posted June 24, 2019 Author Posted June 24, 2019 Paczka do guccio wysłana. To teraz czekam tylko na potwierdzenie odbioru i na kontakt od Danuty. . Quote
rozi Posted June 25, 2019 Author Posted June 25, 2019 Patrzę, że już doręczona to teraz ciekawe tylko, czy nikt na niej nie usiadł po drodze. Z Danutą umówiona jestem wstępnie na piątek. Quote
guccio Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Fiołeczki w bardzo dobrym stanie odebrane wczoraj.Sieć dostaje wariacji i nie mogłam potwierdzić. Quote
rozi Posted June 26, 2019 Author Posted June 26, 2019 15 minut temu, guccio napisał: Fiołeczki w bardzo dobrym stanie odebrane wczoraj.Sieć dostaje wariacji i nie mogłam potwierdzić. Dziękuję za potwierdzenie :) 7 minut temu, uxmal napisał: a moje fiołeczki zakwitły :)) No widzisz, wdzięczą się :) Quote
rozi Posted June 28, 2019 Author Posted June 28, 2019 Kochanej Danucie fijołeczki przekazałam wobec tego bazarek uznaję za rozliczony :) Quote
Recommended Posts