Jump to content
Dogomania

R o z l i c z o n y ***** FIJOŁECZKI AFRYKAŃSKIE ODMIANOWE wyhodowane z listków *** dla ROXI naszej *** dorosłe rośliny *** do 15 czerwca włącznie

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Isiak napisał:

A ja się przywitam :)

Dobrze, że jesteś. Powiedz mi, jak Ty ukorzeniasz w wodzie, wsadzasz do naczynka i już? Ja bym się bała, że zgnije.

Posted

Wstawiam do naczynka z wodą, tak, żeby tylko koniec ogonka był w wodzie. Zawsze puszcza korzonki. I dopiero wtedy sadzę do ziemi. Teraz miałam listek prawie do połowy zanurzony w wodzie, bo ogonek miał bardzo króciutki (tak mi kot listek ułamał) i było ryzyk-fizyk, puści albo zgnije - i puścił korzonki, nie zgnił.

• Like 1
Posted
11 minut temu, Isiak napisał:

Wstawiam do naczynka z wodą, tak, żeby tylko koniec ogonka był w wodzie. Zawsze puszcza korzonki. I dopiero wtedy sadzę do ziemi. Teraz miałam listek prawie do połowy zanurzony w wodzie, bo ogonek miał bardzo króciutki (tak mi kot listek ułamał) i było ryzyk-fizyk, puści albo zgnije - i puścił korzonki, nie zgnił.

Ja robię tak samo jak Isiak :)

Do wody z ogonem! :D

Posted

Żadnego deszczu u mnie nie było. To jakaś propaganda z tymi alertami :o

Ja też ukorzeniam fiołki w wodzie (:

Posted
37 minut temu, Aga76 napisał:

Dalej skwar... ale skwarki są fajne :) 

Też lubię, takie zrumienione i lekko chrupiące :)) 

Szkoda, że Rozi nie sprzedaje po parę groszy ;) 

Posted
6 minut temu, Iv_ napisał:

Też lubię, takie zrumienione i lekko chrupiące :)) 

Szkoda, że Rozi nie sprzedaje po parę groszy ;) 

Ty i tak nakupisz zawsze wszystkiego, co sprzedaję, jeszcze tylko skwarek brakuje    puknijsie.gif

• Like 1
Posted
4 godziny temu, rozi napisał:

Ty i tak nakupisz zawsze wszystkiego, co sprzedaję, jeszcze tylko skwarek brakuje    puknijsie.gif

A tam faja.gif

Jakoś trzeba pomagać bidom kotek.gif

Posted
Dnia 11.06.2019 o 13:37, guccio napisał:

Rękodzieło to moje byc albo nie być przy emeryturze.

Zżera mnie ciekawość i w końcu nie wytrzymałam, muszę zapytać: a czym się zajmujesz?

Posted
6 minut temu, Isiak napisał:

Zżera mnie ciekawość i w końcu nie wytrzymałam, muszę zapytać: a czym się zajmujesz?

też chciałam zapytać :)

Posted
6 godzin temu, Isiak napisał:

Ozdoby Qulling9chyba dobrze napisałam},karczoch.Z tego można robic cuda i cudeńka