elik Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 11 godzin temu, helli napisał: Tu raczej trzeba wspomnieć, deklaracja ode mnie 50 deklaracja ode mnie 50 Kochana helli jak zawsze wrażliwa i chętna do pomocy zwierzakowi. Bardzo, bardzo Ci dziękuję. Quote
elik Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 13 minut temu, seramarias napisał: Moją deklarację Orusiową przenoszę na Timusia, niech i jego starość będzie godna, niech ma ciepło i czuje się kochany do ostatnich chwil. Kochane Dziewczyny Bardzo serdecznie dziękuję Myślę, że dzięki Wam, Timuś może powoli myśleć o ciepłym hotelu Kasi :) Quote
jaguska Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Elu, oczywiście moją deklaracje Orusia możesz zapisać na tego bidulka. 1 Quote
kikou Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Może warto by było już założyć nowy wątek dla Timusia, te wątki gdzie jest nowy piesek po zmarłym piesku sa nieczytelne dla nowych osób i lądują w dziale - tęczowy most, a przez to psiak traci możliwość, że watek trafi do osób które przeglądają forum psy potrzebujące pomocy i/lub do adopcji. Quote
elik Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 5 godzin temu, jaguska napisał: Elu, oczywiście moją deklaracje Orusia możesz zapisać na tego bidulka. Wiedziałam Iwonko, że na Ciebie mogę liczyć, co nie znaczy, że nie jestem Ci wdzięczna. Jestem i to ogromnie Ci wdzięczna i serdecznie dziękuję Quote
elik Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 18 minut temu, kikou napisał: Może warto by było już założyć nowy wątek dla Timusia, te wątki gdzie jest nowy piesek po zmarłym piesku sa nieczytelne dla nowych osób i lądują w dziale - tęczowy most, a przez to psiak traci możliwość, że watek trafi do osób które przeglądają forum psy potrzebujące pomocy i/lub do adopcji. Tak Kasieńko, oczywiście założę mu wątek, może nawet dzisiaj, ale nie chciałam tego robić, póki nie będę miała pewności, że piesio będzie zabezpieczony finansowo. Jak widać, niepotrzebnie się obawiałam. Stanowimy grupę, która wzajemnie się wspiera i dzięki temu wspólnie możemy coś zdziałać dla poprawy doli biednych bezdomniaczków. Quote
elik Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 Tim ma już sporo deklaracji: 30,00 zł - elik 10,00 zł - Nesiowata 10,00 zł - mari23 25,00 zł - Pani Ania G-R 25,00 zł - Nuncek 50,00 zł - Pan Mateusz 50,00 zł - helli 20,00 zł - seramarias 30,00 zł - jaguska = = = = = = = = = = = = = = = 250,00 zł i bardzo prosi o następne. Miesięczny koszt pobytu w hotelu to prawdopodobnie 290,00 zł. Potrzebne będę także fundusze na opiekę weterynaryjną i prawdopodobnie na specjalistyczną karmę Quote
elik Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 Zapraszam bardzo serdecznie na wątek Tima. On potrzebuje nas, naszej obecności na wątku i wsparcia finansowego. Niestety bez tego nic nie da się dla niego zrobić :( Quote
elik Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 Dostałam fakturę zbiorczą za opiekę weterynaryjną piesków hotelowanych u Kasi, których jestem skarbnikiem. Całość zapłaciłam z konta Sarci i Arusia. i dokonam zwrotów odpowiednich kwot z właściwych kont psiaczków. Faktura 1 - kroplówki Arusia - 50,00 zł, 2, 3 i 4 - insulina, insulinówki oraz paski do badania cukru w moczu Saruni - 95,00 zł, 5, 6, 7 i 8 - badania Fabii z 4.02. morfologia i biochemia krwi, leki, badanie USG i badanie kału - 170,00 zł, 9 - ostatnie badanie krwi Orunia z 26-go stycznia - 110,00 zł. Przelew Quote
elik Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 Zwroty pożyczonej kwoty za usługi weterynaryjne. Quote
elik Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 Faktura za pobyt Orusia w hotelu 1 - 29 stycznia 2021 r. Faktura Przelew Quote
elik Posted March 13, 2021 Author Posted March 13, 2021 3 godziny temu, markofix1 napisał: ja też przenoszę swoją deklarację To duża pomoc dla Timusia. Bardzo, bardzo serdecznie Ci dziękuję Numer konta jest ten sam, tylko bardzo proszę w tytule przelewu pisz dla Tima. Ciągle jest mi bardzo przykro z powodu odejścia Orunia :( Quote
elik Posted March 13, 2021 Author Posted March 13, 2021 Tak trudno jest mi wchodzić na wątek Orusia, gdy jego już nie ma, ale skoro już tu weszłam, to może czas rozdzielić kasę, która została po Orusiu. Po pokryciu wszystkich należności, na koncie Orusia zostało 626,13 zł. Pod moją opieką jest obecnie 5 piesków - czterech chorych seniorów i jeden junior, ale też chory. Proponowałabym, żeby każdy piesek dostał 100,00 zł, a Timuś, który teraz jest w największej potrzebie 200 + końcówkę 26,13 zł, ale oczywiście to Wy, deklarowicze, podejmiecie decyzję. Będę czekać na opinie, ewentualne inne propozycje do środy tj. 17.03.2021 r. Przepraszam, że wyznaczam czas, ale nie chciałabym żeby niewykorzystane środki "siedziały na koncie" podczas, gdy innym psom mogą się przydać. Quote
markofix1 Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Elik, ja myślę, ze Ty wiesz najlepiej jakie są potrzeby. Zgadzam się na każdą Twoją propozycję. 1 Quote
elik Posted March 13, 2021 Author Posted March 13, 2021 2 minuty temu, markofix1 napisał: Elik, ja myślę, ze Ty wiesz najlepiej jakie są potrzeby. Zgadzam się na każdą Twoją propozycję. Bardzo dziękuję :) Chętnie podzieliłabym też dla innych psiaczków, ale co zrobić, kasy jest tyle ile jest, a moje psiaczki chore i częste wizyty u weta i leki niestety sporo kosztują :( Często robię bazarki, ale to ciągle mało. Quote
elik Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 W związku z brakiem innych propozycji odnośnie podziału kwoty 626,13 zł, dokonałam podziału zgodnie z potrzebami psiaczków. Od mojej poprzedniej propozycji zmienił się znacznie stan finansów Saruni i Arusia. Po zakupieniu lekarstwa dla Saruni na opóźnienie rozwoju nowotworu, zabrakło funduszy na opłacanie hotelu za ubiegły miesiąc. Dlatego Sarunia, Aruś otrzymali po 150,00 zł, Binguś i Lemonek po 100,00 zł, a Tomuś 126,13 zł. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, dzięki którym było to możliwe. 1 Quote
Recommended Posts