Jump to content
Dogomania

ORO odszedł za TM w czasie snu w nocy 29.01.2021 r. Nie dość, że staruszeczek, że głuchy i ślepy to jeszcze rozpadający się guz na siusiaku i taki biedak w schronie :( :( :(

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, Sowa napisał:

Oczywiście, jeśli to draństwo jest niezłośliwe, to więcej dobrych dni dla staruszka, jeśli złośliwe - to mniej, ale też dobrych, a to najważniejsze.

Dzięki :) Tego mi było potrzeba :) Zaczęłam sobie wymyślać, że zapomniałam o czymś ważnym.

Posted
7 minut temu, Ewa Marta napisał:

No to wielkie uffff:) 

Jak mi kamień spadł z serca, to było to chyba słychać nad morzem  :)

Jakiś kamyczek jeszcze jest, bo Kasia powiedziała, że zauważyła małego guzka na szyi chłopaczka. Wet też to widział i kazał obserwować

Posted

Elu jak dobrze że go wypatrzylas. Bez pomocy pewnie nie przetrwałby długo nie mówiąc o cierpieniu szczególnie przy tej pogodzie. Dziękuję za twoje ogromne serducho. 

• Like 1
Posted

Moja wetka też twierdzi że nie ma sensu wysyłać wycinków do badania bo nic to nie zmienia, poza kosztami. Obserwujemy i działamy w miarę potrzeb

Posted
6 minut temu, ania75 napisał:

Elu jak dobrze że go wypatrzylas. Bez pomocy pewnie nie przetrwałby długo nie mówiąc o cierpieniu szczególnie przy tej pogodzie. Dziękuję za twoje ogromne serducho. 

Wszyscy, którzy jesteśmy u Oro mamy wielkie serducha, bo inaczej nie byłoby nas tutaj :)

Posted

Słodka morduchna. Całuski i głaski przesyłam.

20190611_200509-1.jpg

Dzięki Kasiu za zdjęcia  :)

Faktycznie siusiaczek wygląda jakby był zawiązany na supełek.

Kasiu czy on już sikał?

Posted
4 minuty temu, guccio napisał:

To teraz trzymam kciuki za wygojenie i siusianie krzywe,zakręcane,boczne-aby było.

Kciuki za siusianie  :)  Tego jeszcze nie było, ale jest bardzo wskazane :)

Posted
6 minut temu, kikou napisał:

Na razie w lecznicy (na spodnie) jak czekalismy na rachunek... teoretycznie drogi moczowe drożne

Teoretycznie???  Masz jakieś wątpliwości?

Może się okazać po wygojeniu, że ma problemy?

Posted
2 minuty temu, kikou napisał:

Zawsze stresuję się, że będa jakieś komplikacje.

No tak, te zawsze mogą być. Ale Oro to nie dotyczy :)

Posted

Cokolwiek miałoby być dalej, to najgorsze ma za sobą, a najważniejsze jest to, że jest bezpieczny, nie cierpi, no może troszeczkę zanim się wszystko nie wygoi, ma posłanko własne osobiste, miseczkę z jedzeniem, ręce do głaskania i resztę swoich dni przeżyje godnie. Oby ich było jak najwięcej.  

• Like 3
  • Upvote 2
Posted

Wspaniałe wieści o Orusiu ! Tak się bałam, że nie przetrzyma operacji, ale udało się !!! Dzielny, mały Oro ! Teraz jeszcze kilka dni na wygojenie rany i będzie już " z górki". Trzymaj się wojowniku !

Eluś, czy konto to samo co dla Luny?

Posted
1 minutę temu, Havanka napisał:

Wspaniałe wieści o Orusiu ! Tak się bałam, że nie przetrzyma operacji, ale udało się !!! Dzielny, mały Oro ! Teraz jeszcze kilka dni na wygojenie rany i będzie już " z górki". Trzymaj się wojowniku !

Eluś, czy konto to samo co dla Luny?

Też bardzo się o niego bałam z kilku powodów, ale jak widać niepotrzebnie. Na szczęście :)

Tak Eluniu, to to samo konto. Nie mam już wolnych numerów. Mogę podjąć się skarbnikowania dopiero jak jakiś  psiaczek zwolni konto, bo znajdzie swój DS :)

Posted

Ponieważ nasz Staruszeczek ma imię, bardzo proszę wspierających Oro o pisanie w tytule swojego nicku z dogo + dla Oro.

Np elik dla Oro

Bardzo, ogromnie dziękuję Wam za wielkie wsparcie Oro w tych trudnych chwilach i proszę bądźcie nadal z nami.

305841821_dzikuj1.jpg.b2c1ed399f1ff15f89e5463b842d1692.jpg     1736184426_dlaWaslove.jpg.64894dc479c060c3b764849e5d111cb7.jpg