Ewa Marta Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Dawno nie było wiadomości o Orusiu:) Co tam słychać u chłopaka? 1 Quote
elik Posted August 20, 2019 Author Posted August 20, 2019 11 godzin temu, Ewa Marta napisał: Dawno nie było wiadomości o Orusiu:) Co tam słychać u chłopaka? Też jestem ciekawa co u Orusia :) Quote
elik Posted August 24, 2019 Author Posted August 24, 2019 Wczoraj tj. 23.08. na konto Oro wpłynęła kwota 30,00 zł od dorcia2 deklaracja VIII Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted August 24, 2019 Author Posted August 24, 2019 Kasiu, jak znajdziesz chwilkę, bardzo Cie proszę pokaż nam Orusia :) Quote
kikou Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 Właśnie z Orusiem mam taki problem że on bardzo energicznie biega po podwórku, nie pozuje tak dobrze jak wytrawni modele, jak Cebulek, Fabiusia czy Ajeczka. Mam same kiepskie jego fotki ale postaram sie jeszcze zlapac go w obiektyw. Quote
Poker Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 No nie każdy chce/potrafi być celebrytą. Oruś żyje , biega i to jest najważniejsze. 1 Quote
elik Posted August 24, 2019 Author Posted August 24, 2019 5 minut temu, kikou napisał: Właśnie z Orusiem mam taki problem że on bardzo energicznie biega po podwórku, nie pozuje tak dobrze jak wytrawni modele, jak Cebulek, Fabiusia czy Ajeczka. Dobrze, że jest żwawym staruszkiem :) Ma chęci i siły, żeby intensywnie żyć i oto chodzi :) Najwyraźniej nie ma w sobie żyłki filmowca :) Quote
kikou Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 Oruś bardzo pozytywnie reaguje na dotyk, nawet juz ze dwa razy nadstawił brzusio do drapania. To dla niego naprawde sukces bo to bardzo lękliwy piesek i nie w pelni sprawny intelektualnie, przeważnie unika kontaktu, ucieka przed wszystkimi psimi kolegami. Nadal nie jest w stanie sam wyjść czy wejść do domu, mimo że cały dzień sa otwarte drzwi i każdy piesio chodzi swobodnie w tą i z powrotem. Ale apetyt dopisuje, nawet szczeka żebym pospueszyła sie z szykowaniem, jak czuje zapachy, kiedy rozdaję jedzonko. Chetnie biega na dworku, mam nadzieję że jest szczęśliwy nieboraczek. 3 Quote
elik Posted August 25, 2019 Author Posted August 25, 2019 16 godzin temu, kikou napisał: Oruś bardzo pozytywnie reaguje na dotyk, nawet juz ze dwa razy nadstawił brzusio do drapania. To dla niego naprawde sukces bo to bardzo lękliwy piesek i nie w pelni sprawny intelektualnie, przeważnie unika kontaktu, ucieka przed wszystkimi psimi kolegami. Nadal nie jest w stanie sam wyjść czy wejść do domu, mimo że cały dzień sa otwarte drzwi i każdy piesio chodzi swobodnie w tą i z powrotem. Ale apetyt dopisuje, nawet szczeka żebym pospueszyła sie z szykowaniem, jak czuje zapachy, kiedy rozdaję jedzonko. Chetnie biega na dworku, mam nadzieję że jest szczęśliwy nieboraczek. Jak zwykle lajków brak wtedy, gdy są najbardziej potrzebne. Cieszą mnie te wieści Kasiu, bo piesio był bardzo, bardzo biedny. Też myślę, że jest szczęśliwy. Szkoda, że tak nie lubi być fotografowany, bo do ogłoszeń konieczne są ładne fotki. Może przyjdzie czas, że pozwoli zrobić sobie wyluzowane zdjęcia. Chciałabym i jego ogłaszać, bo czemu mamy zakładać, że nikt go nie pokocha? Quote
Tyśka) Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Jestem pewna, że jest szczęśliwy. Odżył :) Quote
Ewa Marta Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Dnia 24.08.2019 o 13:41, kikou napisał: Właśnie z Orusiem mam taki problem że on bardzo energicznie biega po podwórku, nie pozuje tak dobrze jak wytrawni modele, jak Cebulek, Fabiusia czy Ajeczka. Mam same kiepskie jego fotki ale postaram sie jeszcze zlapac go w obiektyw. To nie są kiepskie fotki Kasiu:) To są fotki psa, kóry chce żyć, którego interesują zapachy na dworze, który radzi sobie z chodzeniem:) Jak dla mnie - cudo!!! 1 Quote
elik Posted August 26, 2019 Author Posted August 26, 2019 Dnia 26.08.2019 o 11:51, Ewa Marta napisał: To nie są kiepskie fotki Kasiu:) To są fotki psa, kóry chce żyć, którego interesują zapachy na dworze, który radzi sobie z chodzeniem:) Jak dla mnie - cudo!!! Masz rację Ewciu :) Fiotki ładne i cieszą nasze oko, gdy pamiętamy jak Oro wyglądał, kiedy przyjechał do kikou. Natomiast do ogłoszeń potrzebne byłyby zdjęcia, na których Oro byłby dobrze widoczny :) Quote
elik Posted August 28, 2019 Author Posted August 28, 2019 Wczoraj tj. 27.08. na konto Orusia wpłynęła kwota 40,00 zł od helli deklaracja VIII Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 Wczoraj tj. 30.08. na konto Oro wpłynęła kwota 20,00 zł od seramarias deklaracja VIII Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Piękne i życzliwe niedźwiadki masz Nadziejko :) Quote
elik Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 W ostatnim czasie skarbonka Oro wzbogaciła się o poniższe wpłaty: 50,00 zł Pan Mateusz deklaracja IX - 3.09. 20,00 zł markofix1 deklaracja IX - 4.09. 5,00 zł milagros19853201 - 6.09. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted September 10, 2019 Author Posted September 10, 2019 Płacimy za sierpień :) Faktura Przelew Quote
elik Posted September 12, 2019 Author Posted September 12, 2019 Na konto Orusia wpłynęły poniższe kwotyty: 30,00 zł jaguska deklaracja IX - 9.09. 20,00 zł ania75 deklaracja IX - 10.09. 30,00 zł elik deklaracja IX - 10.09. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted September 12, 2019 Author Posted September 12, 2019 Na konto Orusia wpłynęły poniższe kwotyty: 30,00 zł jaguska deklaracja IX - 9.09. 20,00 zł ania75 deklaracja IX - 10.09. 30,00 zł elik deklaracja IX - 10.09. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
kikou Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Nie wiem czy pamietacie ze Orus ma jeszcze guzka na szyi. Przy pierwszym zabiegu zignorowano go ze wzgledu na rozmiar i zagrozenia wynikające z powodu tego okropnego guza przy siusiaku. Ale teraz Oruś jest zregenerowany po ostatnim zabiegu i trzeba bedzie zmierzyc sie z tym problemem Quote
elik Posted September 12, 2019 Author Posted September 12, 2019 1 godzinę temu, kikou napisał: Nie wiem czy pamietacie ze Orus ma jeszcze guzka na szyi. Przy pierwszym zabiegu zignorowano go ze wzgledu na rozmiar i zagrozenia wynikające z powodu tego okropnego guza przy siusiaku. Ale teraz Oruś jest zregenerowany po ostatnim zabiegu i trzeba bedzie zmierzyc sie z tym problemem W natłoku różnistych wydarzeń całkiem o tym zapomniałam :( Oczywiście Kasiu zdaję się na Ciebie. Jeśli uważasz, że można podjąć temat, to proszę uzgodnij to z wetem i niech działa co i jak potrzeba. Dzięki że przypomniałaś :) Quote
elik Posted September 15, 2019 Author Posted September 15, 2019 Musimy zabezpieczyć jedzonko dla naszego kawalera Zamówienie Faktura Przelew Quote
Recommended Posts