kikou Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Przed chwilą, Ewa Marta napisał: To takie wzruszające, kiedy w końcu te poniewierane do tej pory psiaki zaczynają ufać cżłowiekowi:) Tak, takie chwile sprawiają, że świat pięknieje :-) 1 Quote
kikou Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Przytula się... coś pięknego :) Kto wie,może dopiero odkrywa dobro... Jeszcze się nie przytula, dopiero nieśmiało macha ogonkiem i nadstawia główkę i grzbiet do głaskania ale to i tak wielki postęp u niego bo to była taka nieszczęsna, zbolała kupka nieszczęścia i każdy dotyk sprawiał, że kulił się lub uciekał w popłochu. Quote
Havanka Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 2 godziny temu, elik napisał: Kochany słodziak :) Tak się cieszę, że to najgorsze go ominęło, że ma szansę jeszcze dobrze sobie pożyć w spokoju i pod troskliwym okiem Kasi, która nakarmi i przytuli :) Na szczęście w porę został zauważony i pomoc przyszła w porę. Niestety zdaje się, że dla koteczka jest już za późno. Po lekkiej poprawie, wczoraj przyszło pogorszenie i kotek musiał dostać tlen :( Z jednej strony radość z lepszego zdrowia i życia Orusia, z drugiej umierający kotek, któremu już nie mozna pomóc. Póki jednak żyje, trzeba mieć nadzieję, że uda mu się pokonać chorobę. Trzymam wciąż kciuki za Oro, by jak najdłużej cieszył się życiem i za ciebie bezimienny kotku... Quote
elik Posted June 27, 2019 Author Posted June 27, 2019 1 godzinę temu, Havanka napisał: Z jednej strony radość z lepszego zdrowia i życia Orusia, z drugiej umierający kotek, któremu już nie mozna pomóc. Póki jednak żyje, trzeba mieć nadzieję, że uda mu się pokonać chorobę. Trzymam wciąż kciuki za Oro, by jak najdłużej cieszył się życiem i za ciebie bezimienny kotku... Samo życie Eluś :( Z jednej strony radość, z drugiej smutek. Kocia nazwałam Migotek. Jutro muszę podjąć decyzję. Boje się tego jutra :( Quote
Havanka Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 8 minut temu, elik napisał: Samo życie Eluś :( Z jednej strony radość, z drugiej smutek. Kocia nazwałam Migotek. Jutro muszę podjąć decyzję. Boje się tego jutra :( Współczuję Ci Elu. To zawsze jest trudna decyzja. Quote
elik Posted June 27, 2019 Author Posted June 27, 2019 9 minut temu, Havanka napisał: Współczuję Ci Elu. To zawsze jest trudna decyzja. Ja bardzo szybko przywiązuję się do zwierząt, zwłaszcza tych potrzebujących pomocy. 1 Quote
elik Posted June 29, 2019 Author Posted June 29, 2019 Na konto Oro wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł od guccio - 17.06. 40,00 zł od helli VI - 27.06. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
ewu Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Dnia 27.06.2019 o 13:27, kikou napisał: Jeszcze się nie przytula, dopiero nieśmiało macha ogonkiem i nadstawia główkę i grzbiet do głaskania ale to i tak wielki postęp u niego bo to była taka nieszczęsna, zbolała kupka nieszczęścia i każdy dotyk sprawiał, że kulił się lub uciekał w popłochu. Kochany. 1 Quote
guccio Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Dnia 27.06.2019 o 13:27, kikou napisał: Jeszcze się nie przytula, dopiero nieśmiało macha ogonkiem i nadstawia główkę i grzbiet do głaskania ale to i tak wielki postęp u niego bo to była taka nieszczęsna, zbolała kupka nieszczęścia i każdy dotyk sprawiał, że kulił się lub uciekał w popłochu. Oby ta początkowa kupka nieszczęścia jak najprędzej zamieniła się w radosnego,przytulaśnego psiaka. 2 Quote
Havanka Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 18 godzin temu, guccio napisał: Oby ta początkowa kupka nieszczęścia jak najprędzej zamieniła się w radosnego,przytulaśnego psiaka. Myślę,ze to juz niedlugo nastapi... Elu, czy Migotek przeżył? Quote
elik Posted July 2, 2019 Author Posted July 2, 2019 15 minut temu, Havanka napisał: Elu, czy Migotek przeżył? Nie Eluniu :( To był straszny czas. Nie jestem w stanie tego wspominać. Pisałam o tym na wątku Beni - Fan Club Beni. Quote
ewu Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Dnia 2.07.2019 o 15:50, elik napisał: Nie Eluniu :( To był straszny czas. Nie jestem w stanie tego wspominać. Pisałam o tym na wątku Beni - Fan Club Beni. Trzymaj się Elu. Quote
elik Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 1 godzinę temu, ewu napisał: Trzymaj się Elu. Dziękuję Basiu. Wracam do normy, bo nie da się inaczej, ale rana w sercu na zawsze pozostanie. Wiem, bo to nie pierwszy przypadek, gdy coś tak głęboko utkwiło w moim sercu i pamięci. 1 Quote
jaguska Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Zaglądam do Oro, złotego dziubka, z życzeniami spokojnego i miłego weekendu, całej załodze seniorów oczywiście też. 1 Quote
elik Posted July 6, 2019 Author Posted July 6, 2019 1 godzinę temu, jaguska napisał: Zaglądam do Oro, złotego dziubka, z życzeniami spokojnego i miłego weekendu, całej załodze seniorów oczywiście też. Dziękujemy za piękne życzenia i super psieska też :) Quote
Havanka Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Ja też wpadłam do Orusia zobaczyć, czy wszystko u niego dobrze. Mam nadzieję, ze tak. Deklaracja za lipiec w drodze. Quote
elik Posted July 7, 2019 Author Posted July 7, 2019 Na konto Oro wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł od seramaris deklaracja VII - 1.07. 30,00 zł od jaguska deklaracja VII - 2.07. 50,00 zł od Pan Mateusz R. - 3.07. 30,00 zł od markofix1 - 4.07. 5,00 zł od milagros19853201 - 2.07. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted July 7, 2019 Author Posted July 7, 2019 Faktura za RTG - podejrzenie o przerzut nowotworu. Przelew Quote
elik Posted July 7, 2019 Author Posted July 7, 2019 Pobyt Orusia w hotelu w czerwcu 2019 r. Rachunek Przelew Quote
Dusia-Duszka Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 Jak psi brzuszek? Rana pooperacyjna się wygoiła? Smyraki-drapaki zostawiam :) Quote
elik Posted July 14, 2019 Author Posted July 14, 2019 7 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: Jak psi brzuszek? Rana pooperacyjna się wygoiła? Smyraki-drapaki zostawiam :) No właśnie, właśnie, jak ja dawno nie byłam u kochanego Orusia. Też psitulam i głaskam kochanego psiaczka. Quote
Nadziejka Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Odwiedzam smokuniu sklodzienki kokany cudny pozdrawiam ogromnie 1 Quote
elik Posted July 14, 2019 Author Posted July 14, 2019 Witaj Nadziejko. Wczoraj ledwo żywa ze zmęczenia, a dzisiaj już buszujesz na dogo :) Pogratulować siły :) Quote
Havanka Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Podświetlił mi się wątek Orusia, więc zerkam, czy są jakieś nowiny o nim. Przesyłam piesku czochranka za uszkiem i życzenia duzo zdrowia ! Quote
Recommended Posts