elik Posted June 19, 2019 Author Posted June 19, 2019 Dziękuję, że jesteście Tak mi smutno i ciężko na duszy :( Wczorajsza wiadomość o śmierci Teosia rozbiła mnie doszczętnie, nie mogę się pozbierać :( Oruniu musi być dobrze ! Kasia ma być z Oro przed 12-tą. Być może już jest u weta. Łzy same ciekną po policzkach Quote
kikou Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Wieści są dobre. Nie ma w pluckach przerzutów, a ranka wygląda tak. W porownaniu do niedzieli tego białego czegoś jest niewiele i doktor mowi że to musiał być włóknik czyli taka mocno zmieniona zapalnie tkanka ponieważ gdyby to były komorki rakowe pod wpływem masci przeciwzapalnej by nie ustąpiły. Tak wiec Oruś nie musi mieć kolejnego zabiegu i ma szanse na jeszcze troszkę czasu z nami. :-D 3 2 Quote
elik Posted June 19, 2019 Author Posted June 19, 2019 1 minutę temu, kikou napisał: Wieści są dobre. Nie ma w pluckach przerzutów, a ranka wygląda tak. W porownaniu do niedzieli tego białego czegoś jest niewiele i doktor mowi że to musiał być włóknik czyli taka mocno zmieniona zapalnie tkanka ponieważ gdyby to były komorki rakowe pod wpływem masci przeciwzapalnej by nie ustąpiły. Tak wiec Oruś nie musi mieć kolejnego zabiegu i ma szanse na jeszcze troszkę czasu z nami. :-D Kasieńko dałabym Ci cały zapas lajków, gdyby tylko było to możliwe. Ta wiadomość była mi baaaaaaardzo potrzebna. To jak balsam na rany. Chociaż od Ciebie dobre wiadomości. Może nawet bardzo dobre. Dziękuję Kasiu Quote
Ewa Marta Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 4 minuty temu, kikou napisał: Wieści są dobre. Nie ma w pluckach przerzutów, a ranka wygląda tak. W porownaniu do niedzieli tego białego czegoś jest niewiele i doktor mowi że to musiał być włóknik czyli taka mocno zmieniona zapalnie tkanka ponieważ gdyby to były komorki rakowe pod wpływem masci przeciwzapalnej by nie ustąpiły. Tak wiec Oruś nie musi mieć kolejnego zabiegu i ma szanse na jeszcze troszkę czasu z nami. :-D Ale ulga!!! Płacz z powodu Teosia miesza się z radościa z powodu Orusia... Obyś żył jeszcze długo Staruszeczku!!! 2 Quote
kikou Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Reszta szwów już ściągnięta. Zdjęcie rtg pokazało inne problemy trochę mniejszej wagi tj serduszko troche powiększone faktycznie ale jeszcze nie w takim stanie ze trzeba wspierac lekami. I jeszcze na rtg widac zapadniętą tchawice co sprawia ze malenki co i raz kaszlnie. To leczy sie lekami regenerujacymi chrzastke stawową. No ale to takie choróbska wieku dojrzałego ktore rozwijają się dość wolno i można im nieco przeciwdziałać. Quote
elik Posted June 19, 2019 Author Posted June 19, 2019 4 minuty temu, Ewa Marta napisał: Ale ulga!!! Płacz z powodu Teosia miesza się z radościa z powodu Orusia... Obyś żył jeszcze długo Staruszeczku!!! Teraz nie wiem co to za łzy spływają mi po policzkach - smutku, czy radości. Samo życie, ale smutek po stracie Teosia na zawsze pozostanie :( To taka bezsensowna śmierć wśród dobrych ludzi :( I można było do niej nie dopuścić! Quote
elik Posted June 19, 2019 Author Posted June 19, 2019 2 minuty temu, kikou napisał: Reszta szwów już ściągnięta. Zdjęcie rtg pokazało inne problemy trochę mniejszej wagi tj serduszko troche powiększone faktycznie ale jeszcze nie w takim stanie ze trzeba wspierac lekami. I jeszcze na rtg widac zapadniętą tchawice co sprawia ze malenki co i raz kaszlnie. To leczy sie lekami regenerujacymi chrzastke stawową. Kasieńko to bardzo proszę wykup co trzeba na tę tchawicę lub napisz co trzeba, to wykupię w internecie. Quote
Havanka Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Ależ ulga... Teraz mam nadzieję, że Orus jeszcze dlugo będzie korzystał z dobrego życia. Trzymaj się piesku i nie rob nam wiecej "takich niespodzianek". Śmierć Teosia strasznie bezsensowna. Majac psa w domu i taki balkon juz na początku mozna bylo go zabezpieczyć. Teos przyplacil zyciem brak wyobraźni swojej pani. 2 Quote
kikou Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 15 minut temu, elik napisał: Kasieńko to bardzo proszę wykup co trzeba na tę tchawicę lub napisz co trzeba, to wykupię w internecie. To może niech będzie caniviton. To proszę zamów mu Elu w wolnej chwili. Dziękujemy Sama nie moge sie nacieszyć: -) Quote
elik Posted June 19, 2019 Author Posted June 19, 2019 8 minut temu, kikou napisał: To może niech będzie caniviton. To proszę zamów mu Elu w wolnej chwili. Dziękujemy Sama nie moge sie nacieszyć: -) Czy zamawiałaś już może ten lek w internecie? Chodzi mi o to gdzie go szukać. Quote
guccio Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Bardzo się cieszę,że staruszek jeszcze zazna radości z prawdziwego psiego życia.Aż wierzyć mi się nie chciało,że los taki okrutny.Zdrowiej Orusiu! 1 1 Quote
elik Posted June 19, 2019 Author Posted June 19, 2019 8 minut temu, kikou napisał: To może niech będzie caniviton. To proszę zamów mu Elu w wolnej chwili. Dziękujemy Sama nie moge sie nacieszyć: -) Czy zamawiałaś już może ten lek w internecie? Chodzi mi o to gdzie go szukać. Quote
Ewa Marta Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Elu, tu masz wykaz sklepów, gdzie jest ten preparat. Warto kupić u zaufabego. Ja lubię zookrak:) https://www.ceneo.pl/2926286 1 Quote
kikou Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 12 minut temu, elik napisał: Czy zamawiałaś już może ten lek w internecie? Chodzi mi o to gdzie go szukać. Zooart bedzie chyba najtaniej bo wysylka powinna byc gratis Quote
elik Posted June 19, 2019 Author Posted June 19, 2019 6 minut temu, Ewa Marta napisał: Elu, tu masz wykaz sklepów, gdzie jest ten preparat. Warto kupić u zaufabego. Ja lubię zookrak:) https://www.ceneo.pl/2926286 Dziękuję Ewuniu :) Quote
elik Posted June 19, 2019 Author Posted June 19, 2019 2 minuty temu, kikou napisał: Zooart bedzie chyba najtaniej bo wysylka powinna byc gratis Zamówić 1 opakowanie, czy od razu 2? Quote
elik Posted June 19, 2019 Author Posted June 19, 2019 2 godziny temu, kikou napisał: Zooart bedzie chyba najtaniej bo wysylka powinna byc gratis Gratis jest od kwoty 95,00 zł, a ten preparat kosztuje 93,56 zł. Doliczona została opłata 9,50 zł za przesłanie. Żeby tego uniknąć dokupiłam smakołyki na zdrowe stawy a 90 g za 7,80. W ten sposób zapłaciliśmy mniej, a psiaki będą miały coś na ząb :) Quote
elik Posted June 19, 2019 Author Posted June 19, 2019 Przed chwilą, ewu napisał: Hura, to taka dobra wiadomość. Tak Basiu :) To takla osłoda smutnych wiadomości. Quote
Nesiowata Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Brawo Oro! Jeszcze wszystko co najlepsze przed Tobą. 1 Quote
b-b Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Wspaniałe wieści! Niech już nic maluchowi nie "wyskakuje"! 1 Quote
jaguska Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Dobra wiadomość na dobranoc, Złoty chłopak daje radę, no bo gdzie się ma spieszyć jak mu teraz jest dobrze :) 1 2 Quote
Recommended Posts