kikou Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Nie, usg nie było, biochemia wyszla w normie tzn wątroba nereczki w porządku. Chlopak siusia samodzielnie jak trzeba, siusiał wczoraj i dzisiaj, mocz czysty. Maleńki nawet już wczoraj zaczął jeść wieczorem. Jest wielka wola życia w tym mikrusku. :-) 6 4 Quote
jaguska Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 I tak trzymaj złoty Oro, jeszcze wszystkim pokażesz co to jesień życia ;) Margolcia z mojego avatarka miała przed sobą może kilka tygodni a wytrwała prawie trzy lata i rządziła w całym domu i na podwórku, nikt jej nie podskoczył, choć nie miała 5kg ;) 2 1 Quote
Figunia Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Zagladam do Seniorka z głaskami i życzeniami dobrego samopoczucia. Ale, ale, Cudownym Opiekunom i wszystkim futrzastym domownikom, także życzę dobrego dnia w dobrym samopoczuciu :) Quote
b-b Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Trzymam kciuki za powrót do zdrowia chłopaka! Niech już będzie dobrze! Quote
Ewa Marta Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Jeszcze dzisiaj i jutro może go boleć, a potem będzie już tylko lepiej:) Quote
kikou Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Dla dziadziulka proponuje Lukullusa Akurat w zooplusie jest znizka 18x800g kosztuje 112 zl. A sklad jest calkiem znośny Quote
elik Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 Od rana do teraz byłam poza domem, bez możliwości podglądnięcia co u Oro słychać. Masakra! Nie mogłam się doczekać, aż przeczytam dobre wiadomości. Micha się śmieje, że psiątko już nie cierpi że jak pisze Ewunia, teraz będzie już tylko lepiej. Jak widzę go w objęciach Kasi, to myślę, że on już jest szczęśliwy :) 1 Quote
elik Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 28 minut temu, Ewa Marta napisał: A jaki jest koszt operacji? Na razie nie wiem. Kasia ma przysłać fakturę. Jak tylko dostanę, to powiadomię :) Quote
elik Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 44 minuty temu, kikou napisał: Dla dziadziulka proponuje Lukullusa Akurat w zooplusie jest znizka 18x800g kosztuje 112 zl. A sklad jest calkiem znośny Kasiu w zooplusie nie znalazłam tego artykułu, a nawet na allegro, ani na ceneo :( Wszędzie, gdzie wrzuciłam zapytanie o tą krmę dostawałam odpowiedź Wyniki wyszukiwania dla frazy lukullus putenherzen & gans: Niestety nic nie znaleziono Podana fraza: lukullus putenherzen & gans nie została odnaleziona. Sprawdź poprawność nazwy produktu. Spróbuj użyć innej frazy określającej produkt lub kategorię. Czy masz może link do tej karmy? Quote
Ewa Marta Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Tu jest Elu. Jakby co mam konto w zooplusie i do tego 3% zniżki, Mogę zamówić. To karma z serc indyka i gęsi. https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/karma_lukullus/750520 Quote
elik Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 16 minut temu, Ewa Marta napisał: Tu jest Elu. Jakby co mam konto w zooplusie i do tego 3% zniżki, Mogę zamówić. To karma z serc indyka i gęsi. https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/karma_lukullus/750520 Ewuniu też mam tam konto,, ale poczekajmy co Kasia powie na tę karmę, bo ta jest nieco inna. Jeśli nie ma przeciwwskazań to ją zamówimy. Dla mnie to może mniejszy problem, bo mam tam adres do Kasi :) To byłby mega pakiet - 20 puszek, a 800 g. Kasiu jak długo Oro jadłby taką ilość? Może warto byłoby zamówić taki pakiet na 2 psiaki? Quote
elik Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: A jaki jest koszt operacji? Już wiem :) 350,00 zł. Prawdę powiedziawszy myślałam, że będzie większy. Quote
elik Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 40 minut temu, Ewa Marta napisał: Tu jest Elu. Jakby co mam konto w zooplusie i do tego 3% zniżki, Mogę zamówić. To karma z serc indyka i gęsi. https://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/karma_lukullus/750520 Ewciu bardzo dziękuję za link. Nie wiem czemu po wpisaniu nazwy karmy w wyszukiwarkę miałam odpowiedź, że nie ma takiego produktu. Już zamawiam dla naszego Oro i dla Aureliuszka :) Quote
Ewa Marta Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 13 minut temu, elik napisał: Już wiem :) 350,00 zł. Prawdę powiedziawszy myślałam, że będzie większy. To bardzo dobra cena:) Quote
elik Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 1 minutę temu, Ewa Marta napisał: To bardzo dobra cena:) Też tak myślę :) Już zamówiłam puszeczki dla Oro :) Zaraz wkleję zamówienie i przelew. Quote
elik Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 Zamówienie na pyszną karmę, której dostawa ma nastąpić w piątek lub na początku przyszłego tygodnia. Faktura Quote
guccio Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Czyli wszystko się układa super.Sikaj Oro na tą przeszłą niedolę i zajadaj super jedzonko,które troskliwe ciocie wynalazły. 2 Quote
elik Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 10 minut temu, guccio napisał: Sikaj Oro na tą przeszłą niedolę i zajadaj super jedzonko Fajnie to wymyśliłaś :) Quote
elik Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 Osoby wpłacające na konto Oro przepraszam za opóźnienie w ewidencjonowaniu wpłat. W poniedziałek musiałam przyjechać do Krakowa i dopiero w piątek wracam na działkę, gdzie został komp stacjonarny z plikiem Excela, na którym zapisuję wszystkie operacje finansowe na kontach psiaków, dla których jestem skarbnikiem. Zazwyczaj zabieram pendrive z zapisanym plikiem rozliczeń, ale tym razem misie zapomniało. Nie martwcie się nic nie zginie, wszystko ureguluję w sobotę. Przepraszam za moją sklerozę Quote
Havanka Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 2 godziny temu, elik napisał: Osoby wpłacające na konto Oro przepraszam za opóźnienie w ewidencjonowaniu wpłat. W poniedziałek musiałam przyjechać do Krakowa i dopiero w piątek wracam na działkę, gdzie został komp stacjonarny z plikiem Excela, na którym zapisuję wszystkie operacje finansowe na kontach psiaków, dla których jestem skarbnikiem. Zazwyczaj zabieram pendrive z zapisanym plikiem rozliczeń, ale tym razem misie zapomniało. Nie martwcie się nic nie zginie, wszystko ureguluję w sobotę. Przepraszam za moją sklerozę To się dobrze składa, bo ja dopiero przed chwilą zrobiłam przelew. Zdąży dojść zanim ponownie zobaczysz swój komputer z plikiem rozliczeń. 1 Quote
ewu Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Dzwoniłam wczoraj do Eli bo strasznie się martwiam a nie miałam internetu .Kasperski ostatnio blokuje mi internet..Tak się cieszę,że dziadunio po operacji,że teraz będzie już tylko lepiej:) Quote
elik Posted June 13, 2019 Author Posted June 13, 2019 13 godzin temu, Havanka napisał: To się dobrze składa, bo ja dopiero przed chwilą zrobiłam przelew. Zdąży dojść zanim ponownie zobaczysz swój komputer z plikiem rozliczeń. Dzięki Eluniu za ciągłe wspieranie moich braci mniejszych Quote
anica Posted June 13, 2019 Posted June 13, 2019 Dnia 10.06.2019 o 12:12, elik napisał: Masz podobnie jak ja. U mnie problemy rodzą sie szybciej, niż się da je rozwiązać. Ale nie narzekam, bo to nic nie da :) Dzięki :) Eluniu, pracuję w pocie czoła, już jestem chyba w połowie, proszę przyślij mi dane do wysyłki, /to musi być kurierem ponieważ paczka jest dość duża i paczka w ruchu nie wchodzi w rachubę/ Eluniu, wprawdzie nie rozmawiałyśmy jeszcze o beneficjentach / zadzwonię po południu/pomyślałam o Bezuni, ta mamusia chwyta za serce każdego! nie sposób przejść obojętnie ... Mocno zaciskam za zdrowienie Oro :) Quote
Recommended Posts