Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 14.06.2019 o 08:54, Jolanta08 napisał:

Jestem u suniek

Witaj Jolu, zostań u zamojskich dziewczynek, wiem, że ze względu na Misię i Funię są Ci bardzo bliskie...

• Upvote 1
Posted

Dziękujemy Haniu za zdjęcia Gratki, urocza z niej sunia; trzeba spróbować zrobić pierwsze ogłoszenia, zobaczymy co się zadzieje...

Posted

Próbuję zrobić ogłoszenie, ale jest  za mało zdjęć, tzn zdjęć jest sporo, ale tych do ogłoszeń niewiele i są b. podobne.

Haniu, prosimy o jeszcze parę zdjęć  w różnych ujęciach...

Posted

Chciałam zrobić Morelce Olx. Przejrzałam cały wątek w poszukiwaniu informacji o niej, ale jest ich zbyt mało. Czy umie chodzić na smyczy, jaki jest jej stosunek do kotow, czy potrafi zachować czystość w domu, czy nie szczeka i nie niszczy, kiedy zostaje sama ?

Posted
6 minut temu, Havanka napisał:

Chciałam zrobić Morelce Olx, ale przejrzałam cały wątek w poszukiwaniu informacji o niej, ale jest ich zbyt mało. Czy umie chodzić na smyczy, jaki jest jej stosunek do kotow, czy potrafi zachować czystość w domu, czy nie szczeka i nie niszczy, kiedy zostaje sama ?

Dzwoniłam do Hani, prosiłam o jeszcze parę zdjęć Gratki przy człowieku - na pewno będą.

Myślę, ze i Morelce uda się dorobić nowe fotki, bo tez trzeba byłoby zacząć sunie ogłaszać.

Myślę, ze jak szafirka tu zajrzy, to zostawi brakujące informacje o suczkach.