Nadziejka Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Niechaj sie odmieni los wszytkim lapenkom oczenkom wszystkim istotom Ziemi naszej cudne przecudne bidulineczki ktore juz tuz tuz czeka nowe zycie 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 17 godzin temu, mgog napisał: Dziękuję za zaproszenie. Wspomogę grosikiem transport suń :) Witamy cieplutko i dziękujemy!! Quote
Alaskan malamutte Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 8 godzin temu, terra napisał: przycupnę u sunieczek 5 godzin temu, Nadziejka napisał: Niechaj sie odmieni los wszytkim lapenkom oczenkom wszystkim istotom Ziemi naszej cudne przecudne bidulineczki ktore juz tuz tuz czeka nowe zycie Bardzo się cieszymy, że jesteście z nami na wątku suniek . Quote
Alaskan malamutte Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 15 godzin temu, seramarias napisał: Jestem i ja u uroczych łaciatek :) 15 godzin temu, Radek napisał: Zaglądam z zaproszenia. Cieplutko witamy i dziękujemy, że jesteście u cudnych suniek Quote
Onaa Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Dziękuję za zaproszenie na wątek uroczych sunieczek :), trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Zaczynam sie denrwować jutrzejszym wyjazdem psiaków, oby wszystko odbyło się bez niespodzianek....Niestety, nie mogę tam być, Pan Arek przyjeżdża rano, tak ok 8...ja zaczynam pracę...Na pewno będzie Tola i jej TZ, wszystkiego dopilnują...Kciuki bardzo potrzebne! Quote
helli Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 POTWIERDZAM- stala z Vanilki (dawna) przechodzi na Morele i Gratke 1 Quote
helli Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 POTWIERDZAM- stala z Vanilki (dawna) przechodzi na Morele i Gratke 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 25 minut temu, helli napisał: POTWIERDZAM- stala z Vanilki (dawna) przechodzi na Morele i Gratke Pięknie dziękujemy!! Quote
Radek Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Kciuki bardzo potrzebne! Będę zaciskać. 1 Quote
uxmal Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Moją deklarację też przenoszę na Morelkę i Gratkę.:) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 10 minut temu, uxmal napisał: Moją deklarację też przenoszę na Morelkę i Gratkę.:) Cudnie!!! Z całego serca dziękujemy!! Quote
Gabi79 Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Melduję się u cudnych sunieczek i bardzo się cieszę, że już jutro wraz z 6ką innych szczęśliwców opuszczą schronisko!!! 1 Quote
Tola Posted June 6, 2019 Author Posted June 6, 2019 6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Zaczynam sie denrwować jutrzejszym wyjazdem psiaków, oby wszystko odbyło się bez niespodzianek....Niestety, nie mogę tam być, Pan Arek przyjeżdża rano, tak ok 8...ja zaczynam pracę...Na pewno będzie Tola i jej TZ, wszystkiego dopilnują...Kciuki bardzo potrzebne! Widzę, ze Alaskan pięknie przywitała nowe osoby na wątku ja również witam wszystkich cieplutko i pięknie dziękuję za oferowaną pomoc. Jutro wyjazd psiaków, jesteśmy umówieni z Arkiem o 7 w schronisku i mam nadzieje, że wszystko przebiegnie sprawnie i bez problemów. Zawsze denerwuję się tymi transportami, ale tego jutrzejszego boję się szczególnie, bo jeszcze nigdy nie wyprawiałam 8 psów... Nakładanie obroży, sprawdzani nr czip, pakowanie książeczek wśród schroniskowego zgiełku to dosyć stresujące chwile, boję się o pomyłkę - prosimy więc wszyscy o kciuki, dam znać najszybciej jak będę mogła. Quote
Tola Posted June 6, 2019 Author Posted June 6, 2019 Iwona z Sosnowca zadeklarowała od lipca po 20 zł na każdą sunię:) Parę lat temu połączyła nas bezdomna Horynka z Horyńca; od tamtej pory Iwona wraz z córką pomaga zamojskim psom i innym na dogoamnii, a nasza znajomość ma się bardzo dobrze:) Iwona - pięknie dziękujemy Quote
seramarias Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 13 minut temu, Tola napisał: Widzę, ze Alaskan pięknie przywitała nowe osoby na wątku ja również witam wszystkich cieplutko i pięknie dziękuję za oferowaną pomoc. Jutro wyjazd psiaków, jesteśmy umówieni z Arkiem o 7 w schronisku i mam nadzieje, że wszystko przebiegnie sprawnie i bez problemów. Zawsze denerwuję się tymi transportami, ale tego jutrzejszego boję się szczególnie, bo jeszcze nigdy nie wyprawiałam 8 psów... Nakładanie obroży, sprawdzani nr czip, pakowanie książeczek wśród schroniskowego zgiełku to dosyć stresujące chwile, boję się o pomyłkę - prosimy więc wszyscy o kciuki, dam znać najszybciej jak będę mogła. Będzie dobrze, najważniejsze to się nie denerwuj ;) Quote
b-b Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Przepraszam Tolu ale jestem dzisiaj tak padnięta ,że nic mi nie idzie. Postaram się jutro coś zrobić :) Quote
Tola Posted June 6, 2019 Author Posted June 6, 2019 Jasne, nie ma pośpiechu, odpocznij. Wszystkim życzę dobrej nocy. Quote
Tianku Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Pewnie za chwile wielkie pakowanie :) szczesliwej podrozy Quote
Anula Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Dostałam wiadomość od Toli,że psiaki wyjechały ze schronu.Trochę było problemu,ponieważ była przygotowana inna sunia.Tola więcej napisze. Szczęśliwej drogi maluszki. Quote
Tola Posted June 7, 2019 Author Posted June 7, 2019 4 godziny temu, Tianku napisał: Pewnie za chwile wielkie pakowanie :) szczesliwej podrozy Witaj Tianku na wątku suczek, zostań z nami Quote
Recommended Posts