b-b Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Morelka ma nowego kumpla!! Cieszą takie widoki tym bardziej,że początki nie były kolorowe. 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Rozmawiałam z panią Agnieszką na temat zachowania Morelki przy mijaniu innych piesków oraz reakcji na głaskanie przez obce osoby. Morelka klapie zębami na pieski, które nachalnie chcą się z nią witać. Natomiast na głaskanie reaguje ucieczka za panią Agnieszkę i podkulonym ogonkiem. Jest tylko jedna starsza pani na osiedlu, na której widok Morelka macha ogonkiem i pozwala się głaskać. Wspomniałam Pani Agnieszce o Yellow Dog Project: Moja sunia nigdy nie lubiła obcych. Do tej pory potrafi się chować za mną albo obszczekuję intruza a ma już 9 lat Quote
Nesiowata Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Morelka ma nowego kumpla!! Fajny kumpel, nawet się nie odszczeknie. 1 Quote
Bogusik Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Taka tu cisza nastała i nie ma żadnych wiadomości...Więc zapytam: co z adopcją Gratki? Wydaje mi się,że to miało być dzisiaj ale może coś pomyliłam... Quote
AlfaLS Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Też jestem bardzo ciekawa... Myślałam, że będzie relacja szafirki a tu cisza... Quote
Alaskan malamutte Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 38 minut temu, Bogusik napisał: Taka tu cisza nastała i nie ma żadnych wiadomości...Więc zapytam: co z adopcją Gratki? Wydaje mi się,że to miało być dzisiaj ale może coś pomyliłam... Bogusiu, już piszę!! Niedawno wróciłam, ale cały czas byłam w kontakcie z Hanią i panią Dorotką! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Gratka pojechała do swojego domku!!! Troszkę z przygodami, ponieważ pani Dorotce zepsuło się auto, ale nie odpuściła, wezwała pomoc i dwie godziny później przyjechała po sunię!! Pani Dorotka przywiozła maskotki i smaczki dla psiaków. To ciepła, uśmiechnieta osoba!! Zapoznanie z Gratką 1 Quote
Alaskan malamutte Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 A tutaj Gratka juz w swoim domku, wita chłopaków 1 Quote
Alaskan malamutte Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Dosłownie przed chwilką dostałam te zdjęcia z adnotacją: " Nareszcie w swoim domku!! We własnym łóżeczku, z własna maskotką!" i się popłakałam... ze szczęścia!! 1 1 Quote
Poker Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Widziałam pańcię Gratki . Na pewno jest ciepłą i otwarta osobą. Gratka powinna być szczęśliwa. Quote
b-b Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Wspaniale, że mala juz w swoim domu. Teraz trzymajmy kciuki za kolejne juz tylko szczęśliwe dni suni w swoim domku. Quote
Bogusik Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Cudowne wiadomości! :) Zdjęcia z chłopcami powalające! :) Widać,że szczęścia i miłości w tym domku Gratce nie zabraknie :) Ma też swój legowiskowy azyl,w którym może sobie spokojnie odpocząć :) Super! 1 Quote
Nesiowata Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Super - dzielna dziewczyna. Teraz przyszedł czas na prawdziwe psie życie. 1 Quote
Tola Posted August 3, 2019 Author Posted August 3, 2019 Piękne informacje i zdjęcia, obie sunie w cudownych domach:) Wygląda na to, ze mamy kolejny wspaniały finał - prawie wszystkim zamojskim psiakom z tego ostatniego pakietu u szafirki trafiły się domy z marzeń, bo i Kessi i Bezik tez mają się czym chwalić:). Piszę prawie, bo jeszcze malutki Cziko czeka na równie wspaniale zakończenie:). Podobnie było z poprzednimi schroniskowymi psiakami - hotelik szafirków daleko, ale widać bardzo szczęśliwy dla zamojszczaków:) Jutro z wielką radością uaktualnię 1 stronę i zmienię tytuł:) Quote
Tola Posted August 3, 2019 Author Posted August 3, 2019 Na konto Fundacji wpłynęło 40 zł od Iwony z Sosnowca - pięknie dziękujemy Haniu -podlicz proszę dziewczynki i jak będą braki to poproszę fakturę na ZEA. Quote
AlfaLS Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 12 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Dosłownie przed chwilką dostałam te zdjęcia z adnotacją: " Nareszcie w swoim domku!! We własnym łóżeczku, z własna maskotką!" i się popłakałam... ze szczęścia!! I z własnym kominkiem za plecami :-). Gratko bądź szczęśliwa! A zdjęcia z synkiem pani Doroty to chyba z tym rezolutnym od "smyczy na spacerze". On sam rano wstaje najwcześniej, karmi kotki i wypuszcza na ogród zanim wstanie reszta rodziny :-). 1 Quote
Anula Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Cudna wiadomość.Gratka także jest na swoim.Powodzenia malutka.Niech cię kochają na ile sił starczy. 1 Quote
Tyśka) Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Hurra! Rewelacyjne wieści, aż oczy mi się spociły... Quote
Gabi79 Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Dołączam do grona tych, którym się oczy spociły Quote
Bogusik Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 12 godzin temu, Tola napisał: Piękne informacje i zdjęcia, obie sunie w cudownych domach:) Wygląda na to, ze mamy kolejny wspaniały finał - prawie wszystkim zamojskim psiakom z tego ostatniego pakietu u szafirki trafiły się domy z marzeń, bo i Kessi i Bezik tez mają się czym chwalić:). Piszę prawie, bo jeszcze malutki Cziko czeka na równie wspaniale zakończenie:). Podobnie było z poprzednimi schroniskowymi psiakami - hotelik szafirków daleko, ale widać bardzo szczęśliwy dla zamojszczaków:) Jutro z wielką radością uaktualnię 1 stronę i zmienię tytuł:) Ja również bardzo się cieszę,że i tym razem udało się znaleźć dla kolejnych zamojszczaków tak wspaniałe domki :) A co do Czika,to na to wygląda,że też szykuje mu się fajny domek,o ile rodzina nie zmieni zdania i wizyta p/a wypadnie dobrze.Może więc i on już nie długo podzieli szczęśliwy los swoich współtowarzyszy....:) Quote
Alaskan malamutte Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Zapoznanie z kotem..Gratka jest bardzo przyjazna, natomiast kot nigdy nie poznał zyczliwego psiaka i stąd takie zachowanie. Quote
Alaskan malamutte Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Spacerek. Jakie ma super szeleczki nasza sunia!!! Quote
Nesiowata Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Śliczne obydwie, niech dalsze długie życie wynagrodzi im krzywdy przeszłości. Quote
Tyśka) Posted August 4, 2019 Posted August 4, 2019 Oby kotek polubił Gratkę :) Początki wyglądają bardzo ładnie. Quote
Recommended Posts