Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Morelka ma nowego kumpla!!

044c6d35dcd7.jpg

6c59a1266ab2.jpg

Cieszą takie widoki tym bardziej,że początki nie były kolorowe.

2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Rozmawiałam z panią Agnieszką na temat zachowania Morelki przy mijaniu innych piesków oraz reakcji na głaskanie przez obce osoby. Morelka klapie zębami na pieski, które nachalnie chcą się z nią witać. Natomiast na głaskanie reaguje ucieczka za panią Agnieszkę i podkulonym ogonkiem. Jest tylko jedna starsza pani na osiedlu, na której widok Morelka macha ogonkiem i pozwala się głaskać. 

Wspomniałam Pani Agnieszce o Yellow Dog Project:

Podobny obraz

Moja sunia nigdy nie lubiła obcych. Do tej pory potrafi się chować za mną albo obszczekuję intruza a ma już 9 lat

Posted
38 minut temu, Bogusik napisał:

Taka tu cisza nastała i nie ma żadnych wiadomości...Więc zapytam: co z adopcją Gratki? Wydaje mi się,że to miało być dzisiaj ale może coś pomyliłam...

Bogusiu, już piszę!! Niedawno wróciłam, ale cały czas byłam w kontakcie z Hanią i panią Dorotką!

• Upvote 1
Posted

Gratka pojechała do swojego domku!!! Troszkę z przygodami, ponieważ pani Dorotce zepsuło się auto, ale nie odpuściła, wezwała pomoc i dwie godziny później przyjechała po sunię!!

Pani Dorotka przywiozła maskotki i smaczki dla psiaków. To ciepła, uśmiechnieta osoba!! 

Zapoznanie z Gratką

received_791473491247664.jpeg

• Like 1
Posted

Cudowne wiadomości! :) Zdjęcia z chłopcami powalające! :) Widać,że szczęścia i miłości w tym domku Gratce nie zabraknie :) Ma też swój legowiskowy azyl,w którym może sobie spokojnie odpocząć :) Super!

• Upvote 1
Posted

Piękne  informacje i zdjęcia, obie sunie w cudownych domach:)

Wygląda na to, ze mamy kolejny wspaniały finał  - prawie wszystkim zamojskim psiakom z tego ostatniego pakietu u szafirki trafiły się domy z marzeń, bo i Kessi i Bezik tez mają się czym chwalić:).

Piszę prawie, bo jeszcze malutki Cziko czeka na równie wspaniale zakończenie:).

Podobnie było z poprzednimi schroniskowymi psiakami  - hotelik szafirków daleko, ale widać bardzo szczęśliwy dla zamojszczaków:)

Jutro z wielką radością uaktualnię 1 stronę i zmienię tytuł:)

Posted

Na konto Fundacji wpłynęło 40 zł od Iwony z Sosnowca  - pięknie dziękujemydziekuje-ruchomy-obrazek-0060

Haniu -podlicz  proszę dziewczynki i jak będą braki to poproszę fakturę na ZEA.

Posted
12 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Dosłownie przed chwilką dostałam te zdjęcia z adnotacją: " Nareszcie w swoim domku!! We własnym łóżeczku, z własna maskotką!"

i się popłakałam... ze szczęścia!!

IMG-20190802-WA0009.jpg

IMG-20190802-WA0010.jpg

I z własnym kominkiem za plecami :-).

Gratko bądź szczęśliwa!

A zdjęcia z synkiem pani Doroty to chyba z tym rezolutnym od "smyczy na spacerze". On sam rano wstaje najwcześniej, karmi kotki i wypuszcza na ogród zanim wstanie reszta rodziny :-).

• Like 1
Posted
12 godzin temu, Tola napisał:

Piękne  informacje i zdjęcia, obie sunie w cudownych domach:)

Wygląda na to, ze mamy kolejny wspaniały finał  - prawie wszystkim zamojskim psiakom z tego ostatniego pakietu u szafirki trafiły się domy z marzeń, bo i Kessi i Bezik tez mają się czym chwalić:).

Piszę prawie, bo jeszcze malutki Cziko czeka na równie wspaniale zakończenie:).

Podobnie było z poprzednimi schroniskowymi psiakami  - hotelik szafirków daleko, ale widać bardzo szczęśliwy dla zamojszczaków:)

Jutro z wielką radością uaktualnię 1 stronę i zmienię tytuł:)

Ja również bardzo się cieszę,że i tym razem udało się znaleźć dla kolejnych zamojszczaków tak wspaniałe domki :) A co do Czika,to na to wygląda,że też szykuje mu się fajny domek,o ile rodzina nie zmieni zdania i wizyta p/a wypadnie dobrze.Może więc  i on już nie długo podzieli szczęśliwy los swoich współtowarzyszy....:)