Alaskan malamutte Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Szafirka napisała, że dzisiaj Gratka już ok. Nieśmiało macha ogonkiem, przymila się. Rana posterylkowa czysta nie ma obrzęku. Ufffff, a jednak stres... 1 3 Quote
Alaskan malamutte Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Na konto suczek wpłynęło 30zł od Shirayuki. Pięknie dziękujemy!!! Quote
Tola Posted June 10, 2019 Author Posted June 10, 2019 Dobre samopoczucie Gratki trwa i chyba będzie dobrze:) Hania pisze, ze sunia rozruszała się, je powoli i mało, ale je. Będzie raczej sunią z tych bardziej delikatnych. Dzisiaj Gratka miała pobierana krew i zobaczymy, jak to wszystko wygląda. Chwilowy zryw Gratki, w oddali chyba Morelka... 1 Quote
seramarias Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Jaka rozbrykana, aż miło popatrzeć na szczęśliwe mordki :) Quote
beataczl Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 melduje sie na watku z zaproszenia juz dziewczyny szaleja na wolnosci ,super! :):) Quote
Alaskan malamutte Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Cieszą informacje od Hani. To mlodziutkie sunieczki, niech brykają!!Ważne że zdrowe!! Quote
szafirka Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Dzisiaj obie dziewczyny były u weta. Zostały zaszczepione na choroby zakaźne, uszy sprawdzone pod mikroskopem - czyste, zleciliśmy też pobranie krwi ze względu na szczupłe postury i nadmierny spokój Gratki. Wzięłam też krople na pchły i kleszcze. W środę będą wyniki badań krwi, odbiorę wtedy też książeczki i faktury. Morelka waży 8 kg i ma 2 lata, Gratka waży 9 kg i ma 4 lata. 1 Quote
Tola Posted June 10, 2019 Author Posted June 10, 2019 Dziękujemy Haniu za informacje i zdjęcia, oby te o wynikach były równie dobre. Śmieszne te uszyska Gratki, podobne do Kami od Poker. Quote
Bogusik Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Dobre wiadomości z wizyty u weta, bardzo cieszą :) Dziewczyny cudne,radosne i rozbrykane :) 1 Quote
Nadziejka Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Dla Morelki dla Gratusi kramik Nadziejkowy byc musi!Zapraszam sercem po roznosci do 22 czerwca g 24.00 kramcik jeszcze trwa zapraszam serduchem w odwiedzinka Panieneczki przecudne przeurocze niezwyklej urody i bardzo bardzo ciesza wiesci i jakie rozbrykane hoho miod miod na serca nasze Quote
Radek Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 1 godzinę temu, szafirka napisał: W środę będą wyniki badań krwi Kciuki za wyniki zaciśnięte. 1 Quote
Tola Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 Zaciskam i ja, oby wszelkie paskudztwa ominęły Morelkę i Gratkę! Quote
Anula Posted June 13, 2019 Posted June 13, 2019 Ciekawe jak wypadły wyniki sunieczek.Oby były dobre to chyba nadchodzi czas na ogłaszanie maleństw. 1 Quote
szafirka Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Morelka ma wyniki w normie, natomiast Gratka ma sporą anemię spowodowaną najprawdopodobniej wychudzeniem i złym odżywianiem. Wetka zaproponowała ponowną morfologię za ok 3 tygodnie. Gratka odżyła i odstresowała się i obecnie staje się dominującą w grupie. Jak warknie to Morelka i Bubu od razu się kładą. Gratka nie zrobiłaby raczej nikomu krzywdy, ale ma chyba taki sposób bycia, że czasem nawet podczas zabawy warknie merdając ogonem. Morelka jest beztroska, na smyczy wije się, wchodzi między nogi, kładzie się na ziemi, ale mam wrażenie, że to jest jej forma zabawy i nie ma zamiaru robić inaczej hihi 1 1 Quote
szafirka Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=6iGZ9-HrHjY Coś namieszałam, więc przesyłam taki link :/ Quote
Radek Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 6 godzin temu, szafirka napisał: Gratka ma sporą anemię spowodowaną najprawdopodobniej wychudzeniem i złym odżywianiem Przy dobrym odżywianiu wyniki pewnie szybko wrócą do normy. 1 Quote
Recommended Posts