Anula Posted July 2, 2019 Author Posted July 2, 2019 Dzisiaj opłaciłam pobyt za VII - Kessi,Czika i Bezika.Za Bezika opłaciłam 14 dni,ponieważ szykuje się domek we Wrocławiu dla maluszka.Bogusik jest po wstępnej rozmowie z P.Patrycją.Także jest poproszona o przeprowadzenie wizyty Poker.Jeżeli wszystko przebiegnie pomyślnie to Bezik zamieszka u młodych ludzi w mieszkaniu 60m na Stabłowicach,gdzie jest sporo zielonych terenów spacerowych.P.Patrycja jest nauczycielką,pracuje na 1/2 etatu a więc Bezik będzie krótko sam przebywał w domku,natomiast pan pracuje do 17-18.Państwo sporo czasu wykorzystują w wolnych chwilach na wyjazdy poza Wrocław,a więc Bezik będzie podróżniczkiem. 1 Quote
Anula Posted July 2, 2019 Author Posted July 2, 2019 Haniu,dzięki za zdjęcia,filmiki i wiadomości.Nie wiem czy dobrze myślę ale po leczeniu lambli chyba będzie trzeba powtórzyć badanie,czy są zupełnie wytłuczone.Bardzo proszę dowiedz się u weta jak to wygląda. No i jeżeli będą jeszcze jakieś dodatkowe zdjęcia to będę prosiła o ogłoszenia dla naszej ślicznej niuni-Kessi tj.podmiany z Bezika na Kessi. Quote
Havanka Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 5 godzin temu, Anula napisał: Dzisiaj opłaciłam pobyt za VII - Kessi,Czika i Bezika.Za Bezika opłaciłam 14 dni,ponieważ szykuje się domek we Wrocławiu dla maluszka.Bogusik jest po wstępnej rozmowie z P.Patrycją.Także jest poproszona o przeprowadzenie wizyty Poker.Jeżeli wszystko przebiegnie pomyślnie to Bezik zamieszka u młodych ludzi w mieszkaniu 60m na Stabłowicach,gdzie jest sporo zielonych terenów spacerowych.P.Patrycja jest nauczycielką,pracuje na 1/2 etatu a więc Bezik będzie krótko sam przebywał w domku,natomiast pan pracuje do 17-18.Państwo sporo czasu wykorzystują w wolnych chwilach na wyjazdy poza Wrocław,a więc Bezik będzie podróżniczkiem. Super ! Zanosi się na kolejny, fajny dom ! Z tego co wiem, Stablowice to oaza ciszy i spokoju. Jezeli sie uda to Bezik będzie miał wspaniałą okolicę do zwiedzania ! I za to trzymam mocno kciuki !!! 1 Quote
Tola Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Bardzo się cieszę, ze wreszcie zadzwonił ktoś sensowny w sprawie Bezika, trzymam kciuki, aby dom był równie wspaniały jak te poprzednie domy we Wrocławiu dla Timiego, Berka i Lucka:). Jak tylko okaze się, ze to jest TEN dom, zmienię OLX Bezika na Kessi. Quote
Anula Posted July 2, 2019 Author Posted July 2, 2019 50 minut temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę, ze wreszcie zadzwonił ktoś sensowny w sprawie Bezika, trzymam kciuki, aby dom był równie wspaniały jak te poprzednie domy we Wrocławiu dla Timiego, Berka i Lucka:). Jak tylko okaze się, ze to jest TEN dom, zmienię OLX Bezika na Kessi. Ślicznie dziękuję Tola za pomoc.Na razie czekamy z niecierpliwością na wynik wizyty.Jeżeli wyjdzie pomyślnie to Bezik będzie się szykował do domku w przyszłym tygodniu. Quote
Havanka Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 53 minuty temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę, ze wreszcie zadzwonił ktoś sensowny w sprawie Bezika, trzymam kciuki, aby dom był równie wspaniały jak te poprzednie domy we Wrocławiu dla Timiego, Berka i Lucka:). Jak tylko okaze się, ze to jest TEN dom, zmienię OLX Bezika na Kessi. Ja oczywiście też. Ale na razie powstrzymam się z zamianą, zeby nie zapeszyć. Quote
Tola Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 2 minuty temu, Havanka napisał: Ja oczywiście też. Ale na razie powstrzymam się z zamianą, zeby nie zapeszyć. Ja tez zawsze czekam, przesądne z nas kobiety;) Quote
Anula Posted July 2, 2019 Author Posted July 2, 2019 2 godziny temu, Havanka napisał: Ja oczywiście też. Ale na razie powstrzymam się z zamianą, zeby nie zapeszyć. Bardzo dziękuję.Oczywiście czekamy spokojnie.Może Hania jeszcze doda zdjęcia Naszej ślicznotki to będzie w czym wybierać. 1 godzinę temu, Poker napisał: Jestem umówiona na wizytę PA w czwartek o g.19 Jesteś Kochana.Bardzo,bardzo dziękujemy. Quote
Tola Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 23 godziny temu, Poker napisał: Jestem umówiona na wizytę PA w czwartek o g.19 To już jutro, trzymam kciuki! Quote
Anula Posted July 3, 2019 Author Posted July 3, 2019 26 minut temu, Tola napisał: To już jutro, trzymam kciuki! Tak jutro.Ciekawe jakie będą wieści od naszej Poker. Quote
b-b Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Trzymam kciuki za Bezika i pozostałe psiaczki.\Domki przybywajcie! 1 Quote
Havanka Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 12 godzin temu, Tola napisał: To już jutro, trzymam kciuki! 12 godzin temu, Anula napisał: Tak jutro.Ciekawe jakie będą wieści od naszej Poker. To już dziś ! Jeszcze tylko 8 godzin... 1 Quote
b-b Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 27 minut temu, Havanka napisał: Czy Bezik ma dom??? Też jestem ciekawa :) Quote
Poker Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Myślałam ,że Bogusik puści chociaż parę , bo natychmiast dzwoniłam do niej , a tu cisza. Bezik może pakować manatki i jechać do DS. Młodzi ludzi , mili, kulturalni zgodnie potwierdzili ,że chcą psa. Oboje wychowali się z psami. U rodziców pani nadal jest pies. Pani pracuje średnio 4 godziny dziennie , więc piesio będzie sam krótko. Teraz ma urlop przez 1,5 miesiąca i chce go poświęcić na opiekę nas Bezikiem. Omówiłam z nimi bardzo dużo spraw z ogromnym naciskiem na zapewnienie bezpieczeństwa przed ucieczką. Mają zarejestrować Bezika w Safe Animals. Słuchali, pytali , myślę ,że skorzystają z informacji. Bardzo przeżywają ,a szczególnie pani powiększenie rodziny i nie mogą się doczekać. Prosili o dowiezienie Bezika za zwrotem kosztów, bo sami mogliby jechać po niego dopiero w następny weekend ,a chcą by trafił do nich wcześniej. I to tyle. 2 Quote
Havanka Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 9 godzin temu, Poker napisał: Myślałam ,że Bogusik puści chociaż parę , bo natychmiast dzwoniłam do niej , a tu cisza. Bezik może pakować manatki i jechać do DS. Młodzi ludzi , mili, kulturalni zgodnie potwierdzili ,że chcą psa. Oboje wychowali się z psami. U rodziców pani nadal jest pies. Pani pracuje średnio 4 godziny dziennie , więc piesio będzie sam krótko. Teraz ma urlop przez 1,5 miesiąca i chce go poświęcić na opiekę nas Bezikiem. Omówiłam z nimi bardzo dużo spraw z ogromnym naciskiem na zapewnienie bezpieczeństwa przed ucieczką. Mają zarejestrować Bezika w Safe Animals. Słuchali, pytali , myślę ,że skorzystają z informacji. Bardzo przeżywają ,a szczególnie pani powiększenie rodziny i nie mogą się doczekać. Prosili o dowiezienie Bezika za zwrotem kosztów, bo sami mogliby jechać po niego dopiero w następny weekend ,a chcą by trafił do nich wcześniej. I to tyle. Wiesci super ! Kolejny zamojski bezdomniak bedzie miał baśniowy domek ! Quote
Nesiowata Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 9 godzin temu, Poker napisał: Myślałam ,że Bogusik puści chociaż parę , bo natychmiast dzwoniłam do niej , a tu cisza. Bezik może pakować manatki i jechać do DS. Młodzi ludzi , mili, kulturalni zgodnie potwierdzili ,że chcą psa. Oboje wychowali się z psami. U rodziców pani nadal jest pies. Pani pracuje średnio 4 godziny dziennie , więc piesio będzie sam krótko. Teraz ma urlop przez 1,5 miesiąca i chce go poświęcić na opiekę nas Bezikiem. Omówiłam z nimi bardzo dużo spraw z ogromnym naciskiem na zapewnienie bezpieczeństwa przed ucieczką. Mają zarejestrować Bezika w Safe Animals. Słuchali, pytali , myślę ,że skorzystają z informacji. Bardzo przeżywają ,a szczególnie pani powiększenie rodziny i nie mogą się doczekać. Prosili o dowiezienie Bezika za zwrotem kosztów, bo sami mogliby jechać po niego dopiero w następny weekend ,a chcą by trafił do nich wcześniej. I to tyle. I znów super wiadomość! Może jeszcze coś w tym rodzaju trafi się do końca tygodnia? Quote
Anula Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 10 godzin temu, Poker napisał: Myślałam ,że Bogusik puści chociaż parę , bo natychmiast dzwoniłam do niej , a tu cisza. Bezik może pakować manatki i jechać do DS. Młodzi ludzi , mili, kulturalni zgodnie potwierdzili ,że chcą psa. Oboje wychowali się z psami. U rodziców pani nadal jest pies. Pani pracuje średnio 4 godziny dziennie , więc piesio będzie sam krótko. Teraz ma urlop przez 1,5 miesiąca i chce go poświęcić na opiekę nas Bezikiem. Omówiłam z nimi bardzo dużo spraw z ogromnym naciskiem na zapewnienie bezpieczeństwa przed ucieczką. Mają zarejestrować Bezika w Safe Animals. Słuchali, pytali , myślę ,że skorzystają z informacji. Bardzo przeżywają ,a szczególnie pani powiększenie rodziny i nie mogą się doczekać. Prosili o dowiezienie Bezika za zwrotem kosztów, bo sami mogliby jechać po niego dopiero w następny weekend ,a chcą by trafił do nich wcześniej. I to tyle. To Bezik ma dom! Jestem też przekonana,że to jest dom jeden z najlepszych.Gdyby nie państwa wcześniej zaplanowana 3 dniowa wycieczka by pędzili po Bezika już. Planują zakupy związane z Bezikiem,porządne szeleczki,obroża,smycz,adresówka i spore legowisko aby Bezik czuł się w nim wygodnie. Mieszkanie posiada 2 balkony.Balkony są bezpieczne i ta informacja też bardzo cieszy.Mieszkanie jest przestrzenne a więc Bezik będzie się w nim czuł komfortowo. Hania w rozmowie tel.nam mówiła,że Bezik jest cudnym psiakiem z jednych z tych,których nie da się nie kochać.Jest bardzo zadowolona,że Bezik trafi do domku pełnego miłości skierowanej do Bezika. Poker serdecznie dziękuję za przeprowadzenie wizyty,za Twój czas,który poświęciłaś przemierzając ze wschodniego Wrocławia na zachodni Wrocław.Jeszcze raz bardzo,bardzo dziękujemy. 1 Quote
Tola Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Bardzo się cieszę, ze Bezik zamieszka u takiej wspaniałej rodziny:) Ogłoszenie jest wyrożnione, jak Bezik pojedzie to podmienię dla Kessi, może i jej przyniesie taki domek! Wyróżnienie właśnie się skończyło. Quote
Bogusik Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Z racji tego,że urlopuję, to mało jestem na dogo ale sprawy związane z adopcją Bezika ogarnięte.Bardzo się cieszę,że Bezik będzie miał taki wspaniały domek :) Wczoraj powiadomiłam o decyzji Hanię i p.Patrycję.Termin dowozu Bezika ustalą dzisiaj miedzy sobą.Pani Patrycja poprosiła o nr konta,ponieważ jak powiedziała,chce chociaż skromną kwotą wspomóc psiaki pod naszą opieką.Bardzo gorąco jej za to podziękowałam. Poker,wczoraj już Tobie dziękowałam za zrobienie wizyty p/a ale jeszcze raz i tu to zrobię: WIELKIE,WIELKIE DZIĘKI! :) 1 Quote
Anula Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 2 godziny temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę, ze Bezik zamieszka u takiej wspaniałej rodziny:) Ogłoszenie jest wyrożnione, jak Bezik pojedzie to podmienię dla Kessi, może i jej przyniesie taki domek! Wyróżnienie właśnie się skończyło. Tola,bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Kessi.Jesteś Kochana.Wszystkie ogłoszenia ,wyróżnienia się skończyły ale jeżeli będą podmienione na Kessi to natychmiast wyróżnię. Quote
b-b Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Powodzenia Beziku w swoim domku! A za Kessi i Cziko trzymam kciuki aby i ich domki wypatrzyły:) Quote
Recommended Posts