Bogusik Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Dziewczyny,bardzo dziękujemy za ogłoszenia Bezika :) Zawsze działacie błyskawicznie!:) Jedno zdjęcie trochę poobcinałam. Quote
Havanka Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 6 godzin temu, Bogusik napisał: Dziewczyny,bardzo dziękujemy za ogłoszenia Bezika :) Zawsze działacie błyskawicznie!:) Jedno zdjęcie trochę poobcinałam. Chciałam wykorzystać to zdjecie, ale w wersji początkowej było za dużo łąki. Teraz jest super ! Dam go jako pierwsze. 1 Quote
Anula Posted June 19, 2019 Author Posted June 19, 2019 22 godziny temu, Tola napisał: Bezik na Wrocław https://www.olx.pl/oferta/jestem-bezik-mam-cudowny-charakter-i-czeka-na-nowy-dom-CID103-IDAnPVq.html 21 godzin temu, Havanka napisał: Bezik ( Basti ) na Poznań: https://www.olx.pl/oferta/basti-w-bursztynowym-futerku-i-cudownym-usmiechu-do-adopcji-CID103-IDAnTjT.html 21 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Anulko, na jakie miasto? Jutro postaram się napisać.. Ślicznie dziękuję.Jesteście Kochane.Już wyróżniłam za 4,49zł i będę pilnować. Asiu Kochana może na Opole bo jest bliżej od Katowic.Jak będzie cisza to poproszę o zmianę na Katowice. Quote
Alaskan malamutte Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 11 minut temu, Anula napisał: Asiu Kochana może na Opole bo jest bliżej od Katowic.Jak będzie cisza to poproszę o zmianę na Katowice. To biorę się do pisania Quote
Alaskan malamutte Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Bezik na Opole https://www.olx.pl/oferta/sliczny-slodki-bezik-w-typie-terierka-czeka-na-dom-CID103-IDAotYf.html 1 Quote
Anula Posted June 20, 2019 Author Posted June 20, 2019 21 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Bezik na Opole https://www.olx.pl/oferta/sliczny-slodki-bezik-w-typie-terierka-czeka-na-dom-CID103-IDAotYf.html Ślicznie dziękuję Asiu za ogłoszenie.Zaraz wyróżnię. Teraz będziemy czekać na odzew z ogłoszeń. musimy do domku wyekspediować chociaż jednego psiaczka bo krucho mamy z kasą. Quote
Havanka Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Czy nadal cisza z ogłoszeń? Chciałam też napisać, ze utarg z bazarku transportowego, niespodziewanie powiększył się o kwotę 50 zł. Nadeszła wpłata niespodzianka od Pani Ani. Transport już opłacony, wiec chcę ją przeznaczyć na drugi cel bazarku, czyli na karmę. 50 zł podzielone pomiędzy 8 szczęśliwców, daje kwotę 6, 25 zł na jednego. W związku z tym do Anuli prześlę kwotę 20 zł ( w zaokrągleniu) przypadające na Kessi, Bezika i Cziko. 1 Quote
Tola Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 4 godziny temu, Havanka napisał: Czy nadal cisza z ogłoszeń? Też jestem ciekawa, bo u mnie jest spore zainteresowanie ogłoszeniem Bezika... Quote
Tola Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 7 godzin temu, szafirka napisał: Nikt do mnie nie dzwonił :( Az trudno uwierzyć:( Zastanawiam się, w jakim celu ci ludzie pobierają nr telefonu, jak i tak nie mają zamiaru dzwonić. No nic, czekamy dalej. Quote
Anula Posted June 26, 2019 Author Posted June 26, 2019 Dnia 23.06.2019 o 17:52, Havanka napisał: Czy nadal cisza z ogłoszeń? Chciałam też napisać, ze utarg z bazarku transportowego, niespodziewanie powiększył się o kwotę 50 zł. Nadeszła wpłata niespodzianka od Pani Ani. Transport już opłacony, wiec chcę ją przeznaczyć na drugi cel bazarku, czyli na karmę. 50 zł podzielone pomiędzy 8 szczęśliwców, daje kwotę 6, 25 zł na jednego. W związku z tym do Anuli prześlę kwotę 20 zł ( w zaokrągleniu) przypadające na Kessi, Bezika i Cziko. Bardzo dziękuję Havaneczko.Dług się nam zmiejszył,ogromnie się cieszę.Już pieniążki nadeszły-potwierdzam. Quote
Gabi79 Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Dnia 25.06.2019 o 20:59, Tola napisał: Az trudno uwierzyć:( Zastanawiam się, w jakim celu ci ludzie pobierają nr telefonu, jak i tak nie mają zamiaru dzwonić. No nic, czekamy dalej. Niestety ja mam sporo tel. z zaproszeniami na prezentację, oferty np. "super" garnków, odkurzaczy itp. Quote
Tola Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 29 minut temu, Gabi79 napisał: Niestety ja mam sporo tel. z zaproszeniami na prezentację, oferty np. "super" garnków, odkurzaczy itp. No ja też.... Quote
Anula Posted June 27, 2019 Author Posted June 27, 2019 Wyróżniłam OLX Toli i Havanki do 04.07.19.Jutro jeszcze wyróżnię Asi. Haniu,czy Kessi już skończyła kurację na lamblie? Czy kuracja będzie powtarzana? Tak sobie myślę głośno,czy Kessi już ogłaszać. Quote
Havanka Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 36 minut temu, Anula napisał: Wyróżniłam OLX Toli i Havanki do 04.07.19.Jutro jeszcze wyróżnię Asi. Haniu,czy Kessi już skończyła kurację na lamblie? Czy kuracja będzie powtarzana? Tak sobie myślę głośno,czy Kessi już ogłaszać. Na razie zaowocowało kolejnym odkryciem telefonu i przybyło 2 obserwatorów. Mocno trzymam kciuki za jeden, właściwy telefon ! Aniu, proszę jeszcze o potwierdzenie na wątku bazarkowym odbioru tych 20 zł : BAZAREK Quote
Tola Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 8 godzin temu, Anula napisał: Wyróżniłam OLX Toli i Havanki do 04.07.19.Jutro jeszcze wyróżnię Asi. Haniu,czy Kessi już skończyła kurację na lamblie? Czy kuracja będzie powtarzana? Tak sobie myślę głośno,czy Kessi już ogłaszać. Bardzo dziękuję:) Też jestem ciekawa, co u Kessi i Cziko, bo cichutko się o nich zrobiło... Quote
Bogusik Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Myślę,że jeżeli kuracja Kessi jest zakończona lub dobiega końca,to trzeba będzie małą ogłaszać. 1 Quote
Anula Posted June 28, 2019 Author Posted June 28, 2019 Zapraszam wraz z Bogusik na dwa bazarki prowadzone równocześnie aby podreperować finanse maluchów.Bazarki będą otwarte dzisiaj około 20.Będzie możliwa wysyłka wspólna. Anula. https://www.dogomania.com/forum/topic/350156-proszę-nie-pisać-różności-od-280619-do-020719/ Bogusik. https://www.dogomania.com/forum/topic/350153-proszę-nie-pisaćtworzy-się/ Quote
szafirka Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Tak, Kessi skończyła już kurację i widać, że czuje się dobrze. Spróbujemy na dniach z jakąś sesją, a tymczasem fotoreportaż z życia psiaczków :) Sierść i skóra Cziko bardzo się poprawiły Quote
szafirka Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Niestety zdjęcia Kessi robiłam jak już na dworze robiło się szarawo i nie wyszły ostre :/ Dzwoniła do mnie Pani ws Cziko, poprosiła o filmik. Wysłałam jej i wstawiam też tutaj. Quote
Tola Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 I na tym wątku upał, a psiaki biegają, cieszą się, to chyba szczęście z pobytu w hoteliku dodaje im sił i energii;) Quote
Recommended Posts