Jo37 Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 Pojawił się na horyzoncie dom dla Bubu. Dom z ogrodem 3 km od Złotoryi . Do towarzystwa dziesięcioletnia goldenka i królik. Szukam wizytatora. Zwracam za paliwo. 1 1 Quote
Anula Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Pojawił się na horyzoncie dom dla Bubu. Dom z ogrodem 3 km od Złotoryi . Do towarzystwa dziesięcioletnia goldenka i królik. Szukam wizytatora. Zwracam za paliwo. Napisałam pw. Quote
Poker Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 była Maruda 66 , ale się wyprowadziła. Można zadzwonić do TOZu w Jaworze albo Złotoryi. Quote
Jo37 Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 33 minuty temu, Anula napisał: Napisałam pw. Bardzo dziękuję. Quote
szafirka Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Bardzo się cieszę, że ws Bubu zadzwonił w końcu telefon i to najprawdopodobniej TEN telefon. Bardzo dobrze odebrałam Pana podczas rozmowy. Za listopad poproszę 300 zł. i trzymam kciuki za wizytę. Quote
Havanka Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Nareszcie tytuł wątku zabrzmiał optymistycznie ! Oby się udało... Quote
Anula Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 I ja też trzymam kciuki.Wystarczy jeden telefon,oby to był ten domek. Quote
Tola Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Masz rację Anula, czasami wystarczy TEN jeden telefon, oby to też się sprawdziło w przypadku Buby., trzymam kciuki! Quote
Jo37 Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 7 godzin temu, Poker napisał: była Maruda 66 , ale się wyprowadziła. Można zadzwonić do TOZu w Jaworze albo Złotoryi. Napisałam PW do Patmol. Ona ma ok 20 km. Czekam na odpowiedź Quote
Poker Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 21 minut temu, Jo37 napisał: Napisałam PW do Patmol. Ona ma ok 20 km. Czekam na odpowiedź Oby mogła Quote
Patmol Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 a jaki ma byc ten dom dla Bubu? jaki on jest i czego potrzebuje? nie zje królika? dobrze sie dogaduje z psami? może uciec przez dziurę w ogrodzeniu? przychodzi na zawołanie? napiszczie porządnie moja suka to by na pewno zaczęła od zjedzenia królika sa jakieś dzieci? kiedy był szczepiony ostatnio? dp obcych ok? dobrze chodzi na smyczy? co teraz je? co z kosztami przywiezienia psa? spacery poza ogród wystarcza raz w tygodniu? on jest bardzo aktywny? czy średnio? pilnuje miski, zabawek albo czegokolwiek? jaki jest do dzieci? umie jeździć samochodem? (nie wymiotuje?) zdrowy? on nie ma końca łapy, czy całej nogi? on teraz jest w domu czy w kojcu? Jestem Baks, mam ok. 4 – 5 lat i bardzo chciałbym mieć swój własny dom. Jestem bardzo grzeczny, pogodny, ciekawski i pomimo złych doświadczeń z przeszłości nadal ufam ludziom. W nowym domu mogę zamieszkać z innym psem, bo jestem przyjaźnie nastawiony i uległy; toleruję też koty. Potrafię zachować czystość i zostać sam w domu; chodzę też na smyczy i już nie mogę doczekać się wspólnych spacerów ze swoim człowiekiem. Ogromną przyjemność sprawia mi bieganie i zabawy w ogrodzie i w niczym nie przeszkadza mi brak stopy w tylnej łapce. Mam nadzieję, że nie będzie to przeszkodą, aby ktoś mnie pokochał? Moi tymczasowi opiekunowie obiecali znaleźć mi wspaniały dom z niezwykłymi ludźmi, którzy pokochają mnie całym sercem. Może Ty jesteś tym wyjątkowym człowiekiem? Ważę 9 kg, jestem zaszczepiony, wykastrowany, zaczipowany. W razie potrzeby moi opiekunowie pomogą w dotarciu do nowego domu, jeśli byłby on w innej części kraju. Quote
Jo37 Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 52 minuty temu, Patmol napisał: Umówiłam się na jutro . Bardzo dziękuję. Dziękuję też MikaAga za kontakt i chęć pomocy. Quote
Anula Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 To za jutro zaciskamy mocno kciuki,oby to był ten dom. Quote
Patmol Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 11 godzin temu, Anula napisał: To za jutro zaciskamy mocno kciuki,oby to był ten dom. i ja 1 Quote
Jo37 Posted December 6, 2019 Author Posted December 6, 2019 Bardzo dziękuję Patmol za zrobienie wizyty. Boję się cieszyć ale wygląda na to, że Mikołaj przyniósł w prezencie dla Bubu dom. Państwo planują przyjazd po Bubu w poniedziałek. 1 Quote
Tola Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Bardzo się cieszę, że i Bubu będzie miał wreszcie swoją rodzinę:). Ten początek grudnia okazał się bardzo szczęśliwy dla zamojskich psiaków, bo dom ma Malwinka, która u Jaaga czekała od czerwca na nowa rodzinę, jedną nogą w nowym domu jest już Fionka u szafirków, Feluś już też u siebie, a nawet dla naszego Kenzo tez coś się szykuje;) 1 1 Quote
Anula Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Bardzo dziękuję Patmol za zrobienie wizyty. Boję się cieszyć ale wygląda na to, że Mikołaj przyniósł w prezencie dla Bubu dom. Państwo planują przyjazd po Bubu w poniedziałek. Warto było trzymać kciuki i być myślami z Patmol ii Bubu. Quote
Jo37 Posted December 6, 2019 Author Posted December 6, 2019 14 minut temu, Anula napisał: Warto było trzymać kciuki i być myślami z Patmol ii Bubu. Warto i to bardzo. Quote
Nadziejka Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Caluni czas sciskam z całego serducha piesku cudny Quote
Havanka Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Bubu w końcu doczekaleś się wlasnej rodziny! Udalo się ! Dziewczyny mozecie napisac coś wiecej o przyszlym domku? Quote
Recommended Posts