NikaEla Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Tak w skrócie - Laki ma problemy z chodzeniem. Będzie miał rtg kręgosłupa i miednicy, no i porządne badania krwi. Musi również zostać wykastrowany >>>>> LACKY<<<<< *bazarek trwa do 15 czerwca do godziny 20:00 *Bazarek ma formę licytacji, wszystkie podane ceny to ceny wywoławcze . Opcja KT za 150% ceny *W licytacji będą brane pod uwagę TYLKO wpisy konkretnych kwot (zgodnie z regulaminem bazarków). Zapisy typu "1 zł. więcej" nie będą brały udziału w licytacji. Licytujemy pełnymi złotówkami (bez groszy). *koszty przesyłki pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem Poczty + koszt opakowania * na terenie Wrocławia możliwy odbiór osobisty po uprzednim umówieniu (Gaj lub na Hauke-Bosaka w XIII LO) * na wpłaty czekam 5 dni od zakończenia bazarku Quote
NikaEla Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 1. Wielka Encyklopedia Powszechna PWN 13-tomową. cw 130zł obniżka ceny nowa cena 100zł Quote
NikaEla Posted June 3, 2019 Author Posted June 3, 2019 2. Wielki Atlas Świata PWN z XX wieku (mega ciężki) cw 100zł Quote
Figunia Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 Jakie rarytasy dla Lakusia... Oby też poszły w dobre ręce... Dziękujemy serdecznie! Quote
NikaEla Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 14 godzin temu, Figunia napisał: Jakie rarytasy dla Lakusia... Oby też poszły w dobre ręce... Dziękujemy serdecznie! oby zapraszam Quote
anica Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 I ja przybiegłam podrzucić , Dziękując pięknie naszej kochanej Eluni 1 Quote
jola&tina Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Prawdziwe bestsellery. I to prawie za darmo! Musi tylko trafić się koneser, który na tym się pozna. Zapraszamy! 1 Quote
NikaEla Posted June 4, 2019 Author Posted June 4, 2019 1 godzinę temu, jola&tina napisał: Prawdziwe bestsellery. I to prawie za darmo! Musi tylko trafić się koneser, który na tym się pozna. Zapraszamy! Na Olx id kilku miesięcy nie udaje mi się ich sprzedać Quote
NikaEla Posted June 5, 2019 Author Posted June 5, 2019 7 godzin temu, Aldrumka napisał: a jak Ci się udało wstawić zdjęcia ? wrzucam na jakiś serwer i potem kopiuj- wklej Quote
Olena84 Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Zaproszę bo niestety nawet nie miałabym gdzie zmieścić:( 1 Quote
agat21 Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 14 godzin temu, Olena84 napisał: Zaproszę bo niestety nawet nie miałabym gdzie zmieścić:( Otóż to właśnie :/ U mnie to samo.. 1 Quote
Poker Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Oby się sprzedało. Miałam bardzo dużo starych książek w dobrym stanie ,ale biblioteki nie przyjęły , nawet w więzieniu. Zawiozłam do biblioteki w szpitalu psychiatrycznym, pani bibliotekarka bardzo się cieszyła. Quote
NikaEla Posted June 6, 2019 Author Posted June 6, 2019 8 godzin temu, Poker napisał: Oby się sprzedało. Miałam bardzo dużo starych książek w dobrym stanie ,ale biblioteki nie przyjęły , nawet w więzieniu. Zawiozłam do biblioteki w szpitalu psychiatrycznym, pani bibliotekarka bardzo się cieszyła. Trochę wątpię w zainteresowanie. Quote
Poker Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 6 godzin temu, NikaEla napisał: Trochę wątpię w zainteresowanie. czyje ? Quote
NikaEla Posted June 6, 2019 Author Posted June 6, 2019 21 minut temu, Poker napisał: czyje ? Wątpię, że znajdzie się kupiec Ale próbuję Quote
anica Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Przywitamy się :))) ... upsss! to już nie można wkleić ,żadnej kawusi? Quote
Recommended Posts