Nadziejka Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Morelka i Gratka czekaja na cud czekaja na milosc na domek , na wybawienie ...pomoz serce zapraszamy Kramik maly malutenki Nadziejkowy zapraszam dla Morelki i Gratusi ktore Dobraduszka pokochac przygarnac musi dziewunieczki wyruszaja po nowe zycie juz wyruszyly do Szafirkowa! marzymy modlimy o domcik o nadzieje o najlepsze dla lapeniek ogromnie serdecznie do 22 czerwca godz 24.00 Rozliczonko Posylam do cioci Alaskan malamutte PeLala 10 zl Malgoska z wielka nadwyzka 11 zl 70 gr plus 12 zl! razem 23 zl 70 gr Ciocia Nesiowata 10 zl z kramku 43 zl 70 gr PeLaLa Num 7 mydelko Pani Walewska kup teraz 10 zl mam na koncie dziekuje! Malgoska Num 1 Dezodorant Fa Fiji za wywol 5 zl Num 1 a mydelko fresh protex za wywol 2 zl 20 gr Num 6 sciereczka do naczyn za wywol 3 zl 50 gr Num 9 ksiazka ..Diabel ubiera sie u Prady,, za wywol 1 zl mam na koncie dziekuje! dla piesielkow cudnych 11 zl 70 gr poslalam dzisiaj paczuche podaje num (00) 3 5900773 3 10378825 5 paczucha doreczona otrzymana! Ciocia Nesiowata Cegielka Zycia 10 zl dziekuje stokrosci! mam na koncie dziekuje dziekuje! Quote
Nadziejka Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 Num 1 Dezodorant damski Fa Fiji Dream cudny ujmujacy zapach nowy 150 mll cena wywol 5 zl Małgośka za wywol dziekuje pieknie kup teraz 7 zl Num 1 a Protex fresh mydelko 100 gram cena wywol 2 zl 20 gr Małgośka za wywol dziekuje pieknie kup teraz 3 zl 20 gr Quote
Nadziejka Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 Num 2 Mydelka Luksja Granate 2 x po 100 gram cudny zapach cena wywol 4 zl kup teraz 6 zl nowa cena kup teraz 5 zl Quote
Nadziejka Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 Num 3 Poducha cudna pomaranczowa pikowana na krzeslo na fotel na dzieleczke na ozdobe, nowiutenka bez gumeczek jak na zdj z google 40 cm na 40 cm cena wywol 7 zl kup teraz 9 zl 50 gr nowa cena kup teraz 8 zl Num 3 a zestaw dwa swieczniczki na tealighty kolor czerwony bardzo ladne ,szklane stan idealny ozdobione zlotym delikatnym wzorkiem cena wywol 2 zl kup teraz 3 zl Quote
Nadziejka Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 Num 4 ksiazka ,,Hiszpanskie opowiesci,, stan bardzo dobry zdjecia z google stron 448 cena wywol 2 zl kup teraz 3 zl 50 gr nowa cena kup teraz 3 zl Hiszpania to nie tylko gaje pomarańczowe i plantacje oliwek, ale też wspaniałe zabytki i tętniące życiem miasta. Zwiedzając urokliwe zakątki, zyskujesz piękne wspomnienia i poznajesz nowych ludzi. Nigdy nie wiadomo, kto z nich odmieni twoje życie na zawsze. W hiszpańskim zamku Alejandro nigdy nie wybaczył żonie, która pewnego dnia od niego uciekła. Jest pewien, że go zdradzała. Kiedy prywatny detektyw odnajduje Jemimę, Alejandro proponuje jej kilkumiesięczny pobyt w swoim zamku w górach Andaluzji. Nie ufa żonie, ale chce się przekonać, czy zasłużyła na jeszcze jedną szansę. W słońcu Hiszpanii Remi kontynuuje rodzinną tradycję. Wraz z tytułem odziedziczył gaje oliwne i piękną zabytkową posiadłość w pobliżu Toledo. Jillian, zauroczona tym magicznym miejscem, proponuje Remiemu, by udostępnił je turystom. Jednak trudno oczekiwać, by ceniącemu tradycję arystokracie spodobał się pomysł młodej Amerykanki. Num 4 a dlugopis nowy metalowy z napisem szybki szpil cena wywol 1 zl 80 gr kup teraz 2 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 Num 5 Oslonka na doniczunie biala azurkowa stan idealny cena wywol 1 zl 80 gr kup teraz 2 zl 50 gr nowa cena kup teraz 2 zl Num 5 a petitki lubisie 5 szt w pudeleczku pysznosci nie rozpuszczaja sie podczas wysyleczki... cena wywol 4 zl kup teraz 6 zl Quote
Nadziejka Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 Num 6 scierenka do naczyn bardzo elegancka kolory podobne jak zdj z google 50 cm na 70 cm nowiutenka cena wywol 3 zl 50 gr Malgoska za wywol dziekuje pieknie kup teraz 5 zl Quote
Nadziejka Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 Num 7 mydelkao Pani Walewska 100 gram przemily zapach cena wywol 2 zl Malgoska za wywol dziekuje pieknie kup teraz 3 zl przebija na kup teraz 10 zl PeLaLa dziekuje cudnie Quote
Nadziejka Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 Num 8 ksiazka ,,Tak dobrze , ze az zle,, stan dobry plus stron 232 cena wywol 1 zl kup teraz 2 zl ,,Bohaterka jest jedna z trzydziestolatek Dziewczyna ktore o magicznej ,,30 tce,,nawet nie chciala myslec.. sluchac czytac.. interesowalo ja barwne zycie i zamierzalal taklie prowadzic b dlugo Osiagnela przeciez to co wazne prace mieszkanie byla niezalezna wolna od wszelkich zobowiazan..,, Quote
Nadziejka Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 Num 9 ksiazka ,,Diabel ubiera sie u Prady,, stan bardzo dobry stron 448 cena wywol 1 zl Malgoska za wywol dziekuje pieknie kup teraz 2 zl Quote
Nadziejka Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 zapraszam serduchem zapraszam do dziewczyneczek cudownych Quote
Nadziejka Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 9 godzin temu, Nesiowata napisał: A ja poprosze cegiełkę za 10 zł. Ciociu Droga Nasza Calem Serduchem Dziekuje Za Wielkie Ogromne Serce Twoje Quote
Nadziejka Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 Witajcie serdecznie gwiazdeczki Ciociu Elu Beatko dziekuje za odwiedzionka mile jeszcze czekamy na wujeneczka Radzia naraziunki pa idziemy lulac z moja ukochana do zobaczonka wieczoreczkiem poooznym Quote
Olena84 Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Przybywam i ja na zaproszenie na piękny bazarek! Quote
Tola Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Ja też jestem; bardzo dziękuję w imieniu Morelki i Gratki za pomoc Na razie dziewczyny cieszą się odzyskaną wolnością:) Quote
Nadziejka Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 Nocunkowe zaproszonka czynimy z nadzieja ze moze jakas Dobraduszenka odwiedzi i kupi ciut ciut chocby 1 Quote
Nadziejka Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 Witaj witaj Wujenku wedrujemy nocka a na dworku chlodzik wszedzie i niechaj tak bedzie Quote
Nadziejka Posted June 9, 2019 Author Posted June 9, 2019 1 godzinę temu, Malgoska napisał: 1,6,7,9 za wyw poprosze Dziekuje Stokrotnie Ogromnie Dziekuje Dziekuje Za Wielkie Cudne Zakupy Za Odczarowanie bazareczku Wielka paczunke bede szykowac z kilku kramikow Quote
Recommended Posts