elik Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 17 godzin temu, themagda napisał: nie moge sie doczekać piesków zzżeby tylko mnie chciały znowu. Niech Cię o to głowa nie boli :) Przygotuj sie na zmasowany atak Twoich czworonogów. Quote
themagda Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Już mam testy ujemne i jutro wychodzę no mam dosc szpitala na bardzo długo Quote
omi Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 No to jutro WIELKI dzień :) Cieszę się razem z Tobą :) Quote
elik Posted November 30, 2020 Author Posted November 30, 2020 Ale dzisiaj będzie pisk, szczekanie i wielka radość u themagda :) Żałuję, że nie będę tego widzieć. Lubię oglądać takie obrazy. Szczęście innych to także dla mnie powód do radości :) Quote
themagda Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 A moja Bonita to nie tylko szczeka piszczy i tańczy jak inne ale mnie z radosci gryzie i czasem mocno , jak wyszłam ze szpitala ostatio to tańczyła wariowała i gryzła ale z radości. już się doczekać nie mogę Quote
elik Posted November 30, 2020 Author Posted November 30, 2020 29 minut temu, themagda napisał: już się doczekać nie mogę Wyobrażam to sobie :) Quote
themagda Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 radochy niezbyt będzie bo wyjdę w srode nie jutro bo miałam rezonans głowy i mam w muzgu tętniaka i dużego naczyniaka czyli żylaka i jeszcze m zrobia jedno badanie, byłam tak barrdzo na jutro nastawiona no wieklkie rozczarowanie Quote
elik Posted November 30, 2020 Author Posted November 30, 2020 O żeszszsz... Byłaś 2 tygodnie w tym szpitalu, a oni Ci rezonans dopiero teraz robią? Przecież już kilka testów było ujemnych. Quote
omi Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 3 godziny temu, themagda napisał: radochy niezbyt będzie bo wyjdę w srode nie jutro bo miałam rezonans głowy i mam w muzgu tętniaka i dużego naczyniaka czyli żylaka i jeszcze m zrobia jedno badanie, byłam tak barrdzo na jutro nastawiona no wieklkie rozczarowanie To i tak "z górki" i coraz bliżej WOLNOŚĆ :) Jakie badanie jeszcze będą robić? Quote
themagda Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 36 minut temu, elik napisał: O żeszszsz... Byłaś 2 tygodnie w tym szpitalu, a oni Ci rezonans dopiero teraz robią? Przecież już kilka testów było ujemnych. no im sie nie spieszy to ja tu nogami przebieram zeby do piesków, Rezonans zrobili wcześniej tylko że nie bło neurologa coby opisał bo to zakaźny a neurolog z innego szpitala na rzychodne to trwało , Quote
themagda Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 omi co do badań to zupełnie nie wiem bo nie mówią , nie mówią jakie leki biorę co mi robią no chyba ze mam byc na czczo to mowią " ma pani USG i na cczo , a jak nie mam nic robic to nie mówią, Quote
omi Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Magdo wychodzisz jutro? Wszystko w porządku? Quote
themagda Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Wychodz,e , opisali mi rezonans magnetyczny i jest tętniak w mózgu ale mały Quote
Poker Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 38 minut temu, themagda napisał: Wychodz,e , opisali mi rezonans magnetyczny i jest tętniak w mózgu ale mały UFF, piesie będą szczęśliwe i Ty też. Quote
themagda Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Już czekam całkiem spakowana , dziś jest wielki dzień wykocham moje pieski 1 Quote
elik Posted December 2, 2020 Author Posted December 2, 2020 4 minuty temu, themagda napisał: Już czekam całkiem spakowana , dziś jest wielki dzień wykocham moje pieski Powodzenia dzisiaj i zawsze :) Quote
Aska7 Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Magda się nie odzywa. Może faktycznie nie poznały i zagryzły ... Quote
Poker Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 43 minuty temu, Aska7 napisał: Magda się nie odzywa. Może faktycznie nie poznały i zagryzły ... Nio, takie brytany jak zaatakują , to nie ma ratunku. Quote
elik Posted December 3, 2020 Author Posted December 3, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: Nio, takie brytany jak zaatakują , to nie ma ratunku. A nuż.... Quote
Aska7 Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: Nio, takie brytany jak zaatakują , to nie ma ratunku. Piranie też małe Quote
themagda Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Cała i zdrowa nie zagryzły ale tak mnie witały ze od południa aż do nocy mnie napadały z lizaniem i na łóżku były nie obok mnie a wszystkie na mnie , nie dałam rady już aż tyle miłści że już koło 23 i wyniosłam sie spać do drugiego pokoju a dzis juz zwykkle, rano kochanie głaskanie brzuszków (powinnam mieć tyle rąk jak jakaś hinduska bogini) w ogóle wszystkie lubią glaskanie brzyszków ale Blusia czyli gruba jak ją głaskam po brzuszku to daję jej palec do pyska i ona sobie go gryzie i żuje to czyli ma podwójną przyjemność z tym gryzieniem palca i od tego oczy jej sie wywracają białkami do góry i wypręża tylne łapy, taką wielką ma radochę a z smego głaskania brzuszka to nie wywraca oczu i nie wypeża łap. odkryłam to przypadkowo inne pieski tylko brzuszek lubią a Gusia tarmoszenie grzbieciku, potem idziemy na długi spacer a po powrocie micha i drzemka. dzis juz było normalnie jak codzień. Strasznie do nich tęskniłam. Juz jest ok. jeszcze jestem osłabiona po tym wszystkim ale raczej dobrze. dzieki za wsparcie kochane dziewczyny, przydało sie bo z ta choroba to człowiek też i przewrażliwiony jest i marudny. 1 Quote
elik Posted December 3, 2020 Author Posted December 3, 2020 To życie u themagda wraca do normy. No i tak ma być, bez zmian, chyba, że na lepsze :) Quote
themagda Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Niedugo będzie norma ale to osłabienie jeszcze jest , moja synowa miała koronkę przede mna a do dziś jest osłabiona , każdy inaczej przechodzi z resztą, Quote
Poker Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Czyli była tak wielka radocha,że pańcia musiała się salwować ucieczką.. A jak z cukrzycą? Unormowali poziom cukru? Kiedy mogę wysłać paczkę? Już się zaczął ruch przedświąteczny i będzie coraz gorzej z dostarczeniem. Quote
Recommended Posts