terra Posted May 22, 2019 Author Posted May 22, 2019 Niestety dzisiaj nie uda mi się ogarnąć podsumowań. Robię bokami a jeszcze dzisiaj sporo roboty przede mną. b-b, do Ciebie pójdą fanty z dwóch bazarków. Quote
rozi Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 32 minuty temu, Iv_ napisał: Nikt nie zagląda :( Ja zaglądam, i co z tego. Kupić Ci daturę? Quote
Iv_ Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 1 godzinę temu, rozi napisał: Ja zaglądam, i co z tego. Kupić Ci daturę? Dziękuję, kochana jesteś, ale mam dwa olbrzymie kilkunastoletnie okazy :)) Quote
rozi Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Dnia 2019-05-21 o 16:47, uxmal napisał: Tak, poproszę. Gdybyś się zgodziła na wspólną wysyłkę, to myślę nad jednym kwiatkiem (idiotka!) - zgadnij nad jakim. Quote
uxmal Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 9 minut temu, rozi napisał: Gdybyś się zgodziła na wspólną wysyłkę, to myślę nad jednym kwiatkiem (idiotka!) - zgadnij nad jakim. Pewnie, że się zgadzam.Pytałam Terrę czy ktoś w moje strony ma wysyłkę.. Myślę że o daturze myślisz bo dracena raczej nie :)) Quote
rozi Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Przed chwilą, uxmal napisał: Pewnie, że się zgadzam.Pytałam Terrę czy ktoś w moje strony ma wysyłkę.. Myślę że o daturze myślisz bo dracena raczej nie :)) No dracena zdecydowanie poza moimi zainteresowaniami. Znaczy cudza. Nie :) Nr.2 poproszę te dwie cebulasy. Datury nie wepchnę za diabła. Quote
terra Posted May 25, 2019 Author Posted May 25, 2019 9 godzin temu, uxmal napisał: Pewnie, że się zgadzam.Pytałam Terrę czy ktoś w moje strony ma wysyłkę.. Myślę że o daturze myślisz bo dracena raczej nie :)) 9 godzin temu, rozi napisał: No dracena zdecydowanie poza moimi zainteresowaniami. Znaczy cudza. Nie :) Nr.2 poproszę te dwie cebulasy. Datury nie wepchnę za diabła. O, widzę ,ze się Cioteczki dogadały co do wysyłki :) będzie zatem po połowie czyli po 7 zł, za wysyłkę, tylko proszę zdecydować do kogo ma pójść. rozi, bardzo dziękuję, zaraz wysyłam pw Quote
rozi Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 6 minut temu, terra napisał: O, widzę ,ze się Cioteczki dogadały co do wysyłki :) będzie zatem po połowie czyli po 7 zł, za wysyłkę, tylko proszę zdecydować do kogo ma pójść. rozi, bardzo dziękuję, zaraz wysyłam pw Do mnie! Ja odbiorę z poczty od razu :D Quote
terra Posted May 25, 2019 Author Posted May 25, 2019 5 minut temu, rozi napisał: Do mnie! Ja odbiorę z poczty od razu :D ok, dziękuję :) Quote
Iv_ Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 10 godzin temu, rozi napisał: No dracena zdecydowanie poza moimi zainteresowaniami. Znaczy cudza. Nie :) Nr.2 poproszę te dwie cebulasy. Datury nie wepchnę za diabła. Cebulę zawsze gdzieś się wciśnie ;) Quote
rozi Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 15 minut temu, Iv_ napisał: Cebulę zawsze gdzieś się wciśnie ;) Czytałam, że jedna kobita jesienią obcina całość na wysokości 10cm, od grudnia nie podlewa, a zaczyna podlewać kiedy się zielenina pokazuje. I ma ten krasnokwiat 13 lat i jej kwitnie co roku ogromnymi kwiatami. Quote
uxmal Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 6 godzin temu, rozi napisał: Do mnie! Ja odbiorę z poczty od razu :D Do mnie pijesz ? :) Quote
rozi Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 2 godziny temu, uxmal napisał: Do mnie pijesz ? :) Czytałam, co wyprawiasz Quote
Recommended Posts