Nadziejka Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Cudownemu Pelikuniowi Nadziejkowo Serduchem Pelikan dojrzaly dzentelmen po ciezkich przejsciach ,,ma cudowne wsparcie.zapraszamy na watus bialeczka cudnego! zapraszam po ciutenke roznosci do 30 maja godz 24.00 Nesiowata Ciocia Cgeielenka Zycia 10 zl Dziekuje Ogromnie mam na koncie dziekuje beataczl Cegielenka Zycia 10 zl dziekuje cuuudnie mam na koncie dziekuje Num 3 Wujenek Radek za wywol ksiazka ,,Lato z Radiem,, 9 zl mam na koncie dziekuje z kilku bazareczkow fantusieczki podaje num paczki (00)3 5900773 3 10864040 4 Otrzymane! 30 zl poslalam na konto : Monika z Katowic i juz na koncie dla Pelikunia 1 Quote
Nadziejka Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 Num 1 Biale wielkie pol metrowe drzewko ozdoba moze byc na prezent mozna samemu pomalowac mozna pomalowac stan idealny cena wywol 14 zl kup teraz 17 zl Quote
Nadziejka Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 Num 2 Mydelka dwa szbada .. 100 gram cudny zapach cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Quote
Nadziejka Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 Num 3 Moja ulubiona .. stan idealny moze byc na prezenta polecam polecam welkuska gruuubasna przefajna stron 400 cena wywol 9 zl Wujenek Radek za wywol dziekuje cudnie! kup teraz 12 zl Kochane Lato z Radiem Od dwudziestu pięciu lat jej kierownikiem i prawdziwą gwiazdą jest popularny dziennikarz a zarazem doskonały szef Roman Czejarek, który teraz, nie po raz pierwszy, przeistoczył się w autora książki. W 1991 roku, gdy ówczesny Dyrektor Pierwszego Programu Polskiego Radia Krzysztof Michalski zaproponował mu kierowanie Latem z Radiem, miał tylko dwadzieścia pięć lat i byłem młodym dziennikarzem, który z lokalnej rozgłośni Polskiego Radia w Szczecinie przeniósł się do centrali w Warszawie, a Lato z Radiem znał głównie z opowiadań swojej mamy... Jak przebiegała tamta rozmowa? I dlaczego padły wtedy pamiętne słowa: „Albo coś pan z tym zrobi, panie Romku, dobrego, albo trzeba będzie to jakoś po cichu… zlikwidować”? „Wszystko czego dotykałem w Lecie z Radiem było symbolem. Strofy dla Ciebie i legendarny Krzysztof Kolberger. Kukułka i niezwykła Krystyna Czubówna. Nawet Paskuda z Zalewu Zegrzyńskiego wydawał się nie do ruszenia. Ale jak zrobić zmiany, nie przeprowadzając zmian?! Gdyby ktoś powiedział mi wtedy, że zwiążę się z Latem z Radiem na ćwierć wieku z pewnością bym nie uwierzył!” – wspomina Roman Czejarek. To dwadzieścia pięć lat z Latem z radiem to pół życia Romana Czejarka, który swoim lekkim piórem, genialną pamięcią, umiejętnością opowiadania anegdot i wielkim archiwum fotograficznym postanowił podzielić się z Czytelnikami. I spróbować odpowiedzieć na pytanie, gdzie tkwi tajemnica tego sukcesu? Co tak magicznego jest w Lecie z Radiem, że poświęcono mu wiele prac magisterskich. Dlaczego wiosną każdego roku polskie gwiazdy i ich menedżerowie stają na głowie, by wystąpić na koncertach Lata z Radiem? „W tym czasie dzięki pracy w Radiowej Jedynce poznałem wszystkie gwiazdy polskiej estrady. Z jednej strony Maryla Rodowicz, Krzysztof Krawczyk, Seweryn Krajewski, Budka Suflera, Perfect, Czerwone Gitary, Urszula, Kora, Lady Pank czy Andrzej Krzywy i De Mono, z drugiej Jacek Stachursky, Afromental, Sylwia Grzeszczak, Andrzej Piaseczny, Ania Rusowicz, Bracia albo Myslovitz. A do tego (wiem, że teraz niektórzy się skrzywią) Bayer Full, Weekend oraz Loka i na przykład Pan Japa. Mówiąc w skrócie: piosenkarze, aktorzy oraz zespoły ze wszystkich stron Polski” – i to o nich i ich przygodach z Latem z radiem przeczytają Państwo w tej książce. Będzie też polityka: „Były takie kwiatki jak telefony z propozycjami nie do odrzucenia od asystenta Premiera (zgadnijcie którego?) oraz spotkanie za oceanem z Moniką Lewinsky. Tak, tak, tą Moniką od Prezydenta Bila Clintona. To akurat o mały włos nie skończyło się całkiem poważnym oskarżeniem o działanie na szkodę wstąpienia Polski do NATO i naraziło mnie na spore nieprzyjemności” – czytamy we wstępie. Będzie też oczywiście barwna „codzienność”: „największy w Europie garnek (...), wybory najbardziej piegowatej buzi, najdłuższego jamnika, łaciatej krowy, Ptaka Roku (niezła nazwa prawda?) oraz oczywiście słynna Miss Lata z Radiem”. „Jednym słowem jest co wspominać – wzdycha Roman Czejarek – zaś plotkarskie pisma i portale będą miały teraz radość w ujawnianiu pikantnych szczegółów zza kulis Lata z Radiem” – dodaje z charakterystycznym uśmiechem. Piękne, pełne zdjęć (w większość autorstwa Romana Czejarka) wydanie – nie tylko na lato Quote
Nadziejka Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 Num 4 Pileczka moze byc i jako zabaweczka psiaczkowa stan idealny wielkosci pilki tenisowej cena wywol 1 zl 50 gr kup teraz 2 zl Quote
Nadziejka Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 Num 5 ksiazka stan bardzo dobry cena wywol 1 zl kup teraz 1 zl 50 gr Zaginione miasta Lemurii i wysp Pacyfiku Autor bada pozostałości tajemniczych budowli i megalitów na wyspach Oceanu Indyjskiego, Pacyfiku i w Australii, idąc tropem nieznanej starożytnej kultury. Quote
Nadziejka Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 Num 6 Skarpetunki damskie mlodziezowe krotkie rozne kolorki rozmiar 39-41 ceinkie nowiutenkie cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 70 gr Quote
Nadziejka Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 Num 7 Cukiereczki ziolowe pyyysznosci dziak roza 60 gram cena wywol 1 zl 50 gr kup teraz 2 zl Num 8 Cukeiereczki paczunka 120 gram cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 70 gr Quote
Nadziejka Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 Num 9 rekawiczki cienkie gumowe jednorazowe bardzo dobre do wszelkich robotek sa naprawde mocne 10 par cena wywolawcza 2 zl 50 gr kup teraz 3 zl Quote
Nadziejka Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 Num 10 Szalony Komplet roznosci bizu Nadziejkowe ale ale niespodzianka bez zdjec cuudeczka! przecudne niezwykle korale naszyjnik ciezki ala srebro bransoletki z sowami zapweniam ze wszytkie bizu sa cudne wygodne w noszeniu i w stanie idelanym cena wywol 13 zl kup teraz 16 zl tutaj zdj z google ale tylko przykladowe napawde warto Quote
Nadziejka Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 Wedruje nocka z pozdrowieniem wszystkim lapenkom Quote
Nesiowata Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Zaprosimy, podrzucimy i o cegiełkę za 10 zł poprosimy (nawet mi się zrymowało). 1 Quote
Nadziejka Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Zaprosimy, podrzucimy i o cegiełkę za 10 zł poprosimy (nawet mi się zrymowało). - Cudowne Wielkie Serce Ciocine Dziekuje Dziekuje Ogromnie Klaniam Za Wszystko Ciociu Cudna Nasza Niezwykla Quote
Nadziejka Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 Polecam serdecznie ksiazke num 3 spokojnego dioneczka Wam Quote
Radek Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Poproszę numer 3 za wywoławczą. (Nie wiem, czy się nie pogubię w tych wszystkich bazarkach) 1 Quote
beataczl Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 zagladam na kramik rozejrze sie jak sie gosci pozbede;) Quote
Radek Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: ja tez, ale tylko w podnoszeniu Też ważne. 18 minut temu, Kamila Proc napisał: gosc w dom... Jest jeszcze: I czy potrzebni byli goście? Potrzebni, jak... Quote
Nadziejka Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 4 godziny temu, Radek napisał: Poproszę numer 3 za wywoławczą. (Nie wiem, czy się nie pogubię w tych wszystkich bazarkach) Wujeneczku Pieknie Dziekuje Za Wszystko Dziekuje Za Wspolna Pomoc Za To Ze Zawsze Jestes Tam Gdzie Nasi Braciszkowie W Potrzebie Pozdrawiam Gajunkowo Ogromnie ksiazka jest naprawde wielka grubasna bardzo bardzo fajna mnostwo zdarzen mnostwo zdjec artystow Quote
Recommended Posts