Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zagląda,zagląda i czeka z niecierpliwością na wiadomości,a już zdjęcia to jak miód na serce.

Jestem zdania aby wykastrować Milusia.Nic nie stoi na przeszkodzie skoro ma jeszcze dobre wyniki.Czym szybciej tym lepiej.

• Like 1
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Czaruś jako Maks jest bardzo szczęśliwy.... Miluś chyba mniej, bo wczoraj stracił klejnoty ;)

Wyniki badań wyszły mu bardzo dobre, ale "przeciekał" podczas snu, jego koopka miała spłaszczony kształt. Okazało się, że Milusiowa prostata bardzo się powiększyła i są na niej jakieś cysty, kastracja była niemal natychmiastowa, bo 2 dni po usg.

Milunio dobrze zniósł zabieg, wczoraj dużo spał, dzisiaj znów aktywny, właśnie próbuje upolować jakąś natrętną muchę ( skąd ona się wzięła????)

Za miesiąc kontrolne usg - tyle czasu potrzebuje Milusiowa prostata na obkurczenie i mam nadzieję, że tak właśnie będzie.

• Like 1
Posted

41568a1acb61.jpg

Miluś  pozdrawia :)  Czuje się dobrze, humor mu dopisuje, energia też. Choć jak to staruszek - dużo śpi, kiedy nie śpi - nadrabia "stracony" czas :)  Milutek to takie "żywe srebro" :)

Dlatego większość zdjęć MIlusia jest "śpiących", bo zrobienie mu zdjęcia kiedy nie śpi jest prawie niemożliwe :), albo tylko ogon, albo niewyraźne... Miluś nie ma czasu na pozowanie :)

• Like 1
Posted

f3c0c4c9536a.jpg

acdfbac66ff8.jpg

281d0223bd37.jpg

dostał Miluś na święta nowe posłanko....i wybuchło ! Dobrze, że biedny, ślepy staruszek nie odniósł żadnych obrażeń ;)

3ae6ad94b8b0.jpg

2ab299c80d10.jpg

przecież chyba nikt nie pomyślał, że taki stareńki ślepuś mógłby zawinić w tej sprawie... ;)

• Like 3
  • 1 month later...
Posted

75e0218a65c8.jpg

035c70d265ed.jpg

Czaru s pozdrawia :)

5d2758fa4af4.jpg

Miluś prezentuje zagojone "rany" po kastracji

0edb396f47e4.jpg

przy grzejniku - to jest to, co Milus lubi najbardziej :)

w czwartek usg  - sprawdzamy, jak po kastracji zmniejszyła sie Milusiowa prostata ( sadzę po kształcie koopy, że  jest duża poprawa)

Z Milusia zrobił się słodki rozrabiaka :)

• Like 1
  • Upvote 1
  • 1 month later...
Posted
Dnia 22.02.2020 o 20:36, mari23 napisał:

75e0218a65c8.jpg

035c70d265ed.jpg

Czaru s pozdrawia :)

5d2758fa4af4.jpg

Miluś prezentuje zagojone "rany" po kastracji

0edb396f47e4.jpg

przy grzejniku - to jest to, co Milus lubi najbardziej :)

w czwartek usg  - sprawdzamy, jak po kastracji zmniejszyła sie Milusiowa prostata ( sadzę po kształcie koopy, że  jest duża poprawa)

Z Milusia zrobił się słodki rozrabiaka :)

WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!!! – ochaby.pl

Spokojnych Zdrowych 

Nadzieje Niosacych Swiateczek

• 3 weeks later...
Posted

Miluś ostatnio kładzie się w taki sposób, jakby coś go bolało :( byliśmy dzisiaj u wetki, "coś" jest na nerce, ale Milunio tak wrzeszczał ,jęczał i próbował sie wyrwać, że dokładne usg po lekkim uspokojeniu będzie miał we wtorek.

Niestety przestało mi działać dodawanie zdjęć przez "zapodaj na forum" :( może ktoś mi podpowie, jak inaczej tu dodać zdjęcia ( przez dogo nie wchodzą :( )

• 4 weeks later...
Posted

Milutki jak na swój wiek ma dobre wyniki, są co prawda zwłóknienia na wątrobie i zgrubienie kory nerkowej, lekko przekroczony jeden wskaźnik wątrobowy - ale zważywszy na jego wiek - mam się cieszyć, a nie martwić - tak powiedziała wetka, a ja naprawdę bardzo się cieszę :)

Miluś jest taki "mocny", że za nic nie chciał zasnąć, trzeba mu było dołożyć zastrzyk, żeby usnął na to usg :)