Radek Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Na dziś się pożegnam. Może w nocy ktoś napisze o przednówku? Dobrej nocy. Quote
Gusiaczek Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 Dzień dobry :) Zaglądam tuż przed wyjściem do pracy miłego dnia życząc :) 9 godzin temu, Radek napisał: Na dziś się pożegnam. Może w nocy ktoś napisze o przednówku? Dobrej nocy. Wszyscy spali, a ja teraz czasu nie mam na wykład ;) 3 godziny temu, UlaFeta napisał: Dzień dobry:) Witamy :) 2 godziny temu, Livka napisał: Doberek :) Doberek! :) 1 godzinę temu, Radek napisał: I znowu trzeci, za długo śniadanie robiłem;) A ja czasu na śniadanie już nie mam :( Poza tym apetytu też nie - jestem wezwana na rozmowę do dyrekcji, to i jeść się nie chce :( Quote
Aga76 Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 4 godziny temu, Radek napisał: I znowu trzeci, za długo śniadanie robiłem;) Ale zawsze to miejsce na podium : D Dzień dobry :) ja dziś chyba peleton witaczy zamykam ;) Quote
Radek Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 6 godzin temu, Gusiaczek napisał: Wszyscy spali, a ja teraz czasu nie mam na wykład ;) jestem wezwana na rozmowę do dyrekcji, to i jeść się nie chce :( Może przy następnej bytności napiszę;) Już pewnie po rozmowie. Mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze. 3 godziny temu, Aga76 napisał: ja dziś chyba peleton witaczy zamykam ;) Za to jesteś pewnie wyspana:) Quote
Gusiaczek Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 Witamy popołudniovo w strugach deszczu :) 9 godzin temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Hejka :) 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: doberek Berek :) 6 godzin temu, Aga76 napisał: Ale zawsze to miejsce na podium : D Dzień dobry :) ja dziś chyba peleton witaczy zamykam ;) Super, że jesteś :) 4 godziny temu, Maria1957 napisał: Proszę nr 6 i 11 za wyw ... Witaj, serdecznie dziękujemy :) 3 godziny temu, Radek napisał: Już pewnie po rozmowie. Mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze. 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: a ja znowu niewyspana :( 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Podrzucę. I co u dyrektora ? 17 minut temu, Kamila Proc napisał: tez jestem ciekawa Jest ok. a nawet .... śmieszniej ;) Quote
Gusiaczek Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 5 minut temu, Livka napisał: Hopla na górę :) Ta jes! :) Quote
Gusiaczek Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: co znaczy smieszniej? Wiesz, nie będę na forum publicznym o tym pisała, bo dziwne mam przekonanie, że i tutaj jestem inwigilowana ;) Quote
Kamila Proc Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 1 minutę temu, Gusiaczek napisał: Wiesz, nie będę na forum publicznym o tym pisała, bo dziwne mam przekonanie, że i tutaj jestem inwigilowana ;) to ja tez sie zaczynam bac 1 Quote
Radek Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: a ja znowu niewyspana Będzie czas się wyspać na emeryturze;) Tak wiem, długa perspektywa. 18 minut temu, Gusiaczek napisał: Jest ok. a nawet .... śmieszniej ;) Najważniejsze, że OK. 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: to ja tez sie zaczynam bac Oj tam, wszyscy jesteśmy inwigilowani;) Quote
Gusiaczek Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 18 minut temu, Kamila Proc napisał: to ja tez sie zaczynam bac 10 minut temu, Radek napisał: Będzie czas się wyspać na emeryturze;) Tak wiem, długa perspektywa. Najważniejsze, że OK. Oj tam, wszyscy jesteśmy inwigilowani;) Eeeee, ja mam bliziutko :) Tak, póki co ;) Prawda najprawdziwsza 10 minut temu, mdk8 napisał: 7 za ww poproszę Witaj Małgosiu, dziękujemy :) (mam nadzieję, że zdążę przeczytać;)) Quote
Radek Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 1 minutę temu, Gusiaczek napisał: Eeeee, ja mam bliziutko :) Czyli perspektywa wyspania jest bliższa:) Quote
Gusiaczek Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 2 minuty temu, Radek napisał: Czyli perspektywa wyspania jest bliższa:) Oby nie snem wiecznym, bo jeszcze tyyyyyle książek do przeczytania :) 1 Quote
Recommended Posts