Radek Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 No proszę, gratulacje dostałem:) Szkoda, że mi lajki wyszły. Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 Witamy nieco spóźnieni, ale poranny spacer to była bajka! Wyszłyśmy z Ovo i aż nas zatkało - zapach kwitnących drzew, krzewów, traw .... aż wierzyć się nie chce, że mieszkamy w betonowym blokowisku. Życzymy udanego dnia :) 2 godziny temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Witaj :) 1 godzinę temu, Radek napisał: Wczoraj trzeci, dzisiaj drugi. Widać poprawę;) Miłego dnia zaglądającym. Miłego :) 1 godzinę temu, agat21 napisał: To ja trzecia :) :) 1 godzinę temu, Radek napisał: I podium już zapełnione:) Ok, postoję obok ;) :D 42 minuty temu, Radek napisał: No proszę, gratulacje dostałem:) Szkoda, że mi lajki wyszły. :) Quote
Radek Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: aż wierzyć się nie chce, że mieszkamy w betonowym blokowisku. Stare blokowiska są super:) Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 Czas do pracy, do zobaczenia wieczorkiem :) 58 minut temu, Livka napisał: Dzień dobry :) Miłego dnia wszystkim życzę :) Miłego i dla Ciebie, Livko :) 35 minut temu, Radek napisał: Stare blokowiska są super:) Prawda? ;) :) Quote
Radek Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 6 godzin temu, Gusiaczek napisał: Prawda? ;) :) Nikomu innemu się nie podobają? Quote
christo_fair Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Dzień dobry :) Poproszę nr 57 w opcji kup teraz. 1 Quote
Aska7 Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Nikomu innemu się nie podobają? Nie, ja wolę mój las Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 Witamy alpinistycznie :) Wracam z pracy - winda nieczynna, bo jakiś *&&%%$$^^)^@ zablokował wszystkie guziki! Zatem na VII po Ovo, z Ovo z VII, spacerek i abarot na VII .... WRRRRRRRRRRRR! Jeszcze ok. 3 lat i wyprowadzamy się stąd! No, a poza tyi podrzucamy wieczornie :) 9 godzin temu, Kamila Proc napisał: dobry witam Hejka :) 7 godzin temu, Aska7 napisał: Hopsnę Super! :) 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: i jaaaa :) 3 godziny temu, christo_fair napisał: Dzień dobry :) Poproszę nr 57 w opcji kup teraz. Witaj, dziękujemy :) 3 godziny temu, Aska7 napisał: Nie, ja wolę mój las Nie wątpię ;) :) 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: a ja podniose Dzięki :) Quote
Aska7 Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 25 minut temu, Gusiaczek napisał: Jeszcze ok. 3 lat i wyprowadzamy się stąd! Najwyższa pora : ) Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 Dostałam dzisiaj książkę "Wieki bezwstydu" i dumam - kusić Radka, czy zostawić na kolejny O!Volumen? ;) Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 Przed chwilą, Aska7 napisał: Najwyższa pora : ) Ale na pewno nie do lasu :) Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 11 minut temu, Aska7 napisał: Kuś, kuś, kuś : ) No to kuszę! ;) :) Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 3 minuty temu, Aldrumka napisał: poproszę nr 51 i 58 za wyw. Witaj Aldrumko, tak miło Cię widzieć, dziękujemy :) Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 Dobrej nocki :) Jutro I szychta - czas spać, by się wyspać Quote
Radek Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 6 godzin temu, Aska7 napisał: Nie, ja wolę mój las Las jest super:) 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: a ja podniose I słusznie. 3 godziny temu, Gusiaczek napisał: Witamy alpinistycznie :) Wracam z pracy - winda nieczynna, bo jakiś *&&%%$$^^)^@ zablokował wszystkie guziki! Czyli zdrowy tryb życia na wieczór;) 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Dostałam dzisiaj książkę "Wieki bezwstydu" i dumam - kusić Radka, czy zostawić na kolejny O!Volumen? ;) 2 godziny temu, Aska7 napisał: Kuś, kuś, kuś : ) No i już jestem skuszony. Quote
UlaFeta Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 To Livka zloto a ja srebro:-D kto złapie się na brąz:-D Dzieńdobrybardzo:) Quote
Recommended Posts