Gusiaczek Posted May 24, 2019 Author Posted May 24, 2019 Witamy serdecznie piątkowym wieczorkiem :) Jutro finał, większość soboty mam dla siebie, chaupa posprzątana ino leczo uwarzę i oddaję się błogiemu leniuchowaniu :) Książki czekają (kolejną Paris łyknę ;)), może nieco dłuższy spacerek z Ovo ? Biedna ona, oj biedna - widmo operacji się oddaliło, ale trzeba bioderka oszczędzać, a przeca to stworzenie nie potrafi chodzić! kurcgalopkiem zaiwania ino uszy trzepocą :D Tęskni za gonitwami piłeczkowymi, ale, niestety, to już nierealne :( nic to, najważniejsze, by nie poszła pod nóż 21 godzin temu, helli napisał: Czy 50 wolna? To poproszę KT P. Gregory - Nobliwy proceder 21 godzin temu, helli napisał: I Nr 56 w KTP. Daniela - Dama z gronostajem Dziękujemy, zapisane :) 21 godzin temu, agat21 napisał: To może ja dziś ostatnia, czyli pierwsza od końca? Hę? ;)) Hi hi hi :) 15 godzin temu, UlaFeta napisał: Jak piątek to jestem pierwsza:) Dobrego dnia:) Dobry był ? 15 godzin temu, Aga76 napisał: Dzień dobry :) wstajemy :) :) 15 godzin temu, Livka napisał: Witamy się weekendowo :) Witamy :) 14 godzin temu, Radek napisał: Totalna klęska. Nawet na podium się nie załapałem. Powinna być jakaś kontrola antydopingowa:D :D 13 godzin temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Dobry, bo piątkowy :) 10 godzin temu, Olena84 napisał: Cześć Cześć :) 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: dzieje sie tu I tak ma być! :) 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: a ja nigdzie nie pedze I gitara ;) 4 godziny temu, yucca napisał: A ja pędzę i zapraszam :) Dziękujemy za pędzące podnosiny ;) :) 3 godziny temu, Radek napisał: Słusznie bo pośpiech jest niezdrowy. Otóż to! 30 minut temu, Radek napisał: Co tu taka cisza? Czyżby wszyscy już spali, żeby rano zająć miejsce na podium? :D :D :D 29 minut temu, Aga76 napisał: :D Całkiem dobry pomysł po długim i męczącym dniu. Właśnie :) Quote
Radek Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 37 minut temu, Gusiaczek napisał: Jutro finał, może nieco dłuższy spacerek z Ovo ? Biedna ona, oj biedna - widmo operacji się oddaliło, ale trzeba bioderka oszczędzać, a przeca to stworzenie nie potrafi chodzić! Muszę nie przeoczyć, bo wtedy jest najciekawiej:) Dłuższy spacerek nie jest zły. Biedne te psiaki. Nasza mała mordka ma teraz ograniczone kacze przysmaki:( Quote
Gusiaczek Posted May 24, 2019 Author Posted May 24, 2019 20 minut temu, Radek napisał: Biedne te psiaki. Nasza mała mordka ma teraz ograniczone kacze przysmaki:( Ograniczenie, a nie wykluczenie da się przeżyć ;) 1 Quote
Gusiaczek Posted May 24, 2019 Author Posted May 24, 2019 Uwaga!!!!!!!!!!!! Wszystkie nielicytowane książki od teraz można kupić w promocji ! Każdą z cen wywoławczych obniżamy o 50% pozostawiając opcję KT od nowej ceny Dla ułatwienia zaraz zaznaczymy książki gwiazdką * Quote
Aldrumka Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Dnia 21.05.2019 o 22:17, Gusiaczek napisał: Witaj Aldrumko, tak miło Cię widzieć, dziękujemy :) Miło mi też, zawsze zaglądam. A teraz w swoim sknerstwie poproszę jednak za wyw. nr 65 i 67 Quote
Radek Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Ograniczenie, a nie wykluczenie da się przeżyć ;) Ograniczenie też potrafi być dokuczliwe. I to raczej dla mnie, nie dla małej mordki;) 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Zapraszamy wieczornie :) A nawet nocnie. Quote
Gusiaczek Posted May 25, 2019 Author Posted May 25, 2019 Witamy w finałovym dniu słonecznym porankiem :) 7 godzin temu, Aldrumka napisał: Miło mi też, zawsze zaglądam. A teraz w swoim sknerstwie poproszę jednak za wyw. nr 65 i 67 Dzień dobry, dziękujemy :) "sknerstwem" nazywasz swoją pomoc Ogonkom ? .... zapraszamy wszystkie Harpagony do nas ;) :) Miłego dnia :) 7 godzin temu, Radek napisał: Ograniczenie też potrafi być dokuczliwe. I to raczej dla mnie, nie dla małej mordki;) No tak, Gajka da radę, ale Radek? .... współczuję ;) :) 55 minut temu, UlaFeta napisał: No to hop. Na dopingu:-D Cześć :) Quote
inka33 Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 Dzień doberek! :) O ile można zapłacić po 29.05, to poproszę nr 58 w KT i nr 74 za CW z odbiorem rudo-osobistym. ;) Quote
Radek Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Na dopingu:-D :D 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: No tak, Gajka da radę, ale Radek? .... współczuję ;) :) Nie jest lekko;) Ale dzisiaj pospałem, dopiero z psinką się wybieram. Quote
guccio Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 Jak mi się nie udało kupić 1 to pocieszę się 74. 1 Quote
Radek Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 31 minut temu, guccio napisał: Jak mi się nie udało kupić 1 to pocieszę się 74. Zakupy na pocieszenie to niezły pomysł. 1 Quote
Gusiaczek Posted May 25, 2019 Author Posted May 25, 2019 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Zapraszamy o poranku :) Cze! :) 2 godziny temu, inka33 napisał: Dzień doberek! :) O ile można zapłacić po 29.05, to poproszę nr 58 w KT i nr 74 za CW z odbiorem rudo-osobistym. ;) Cze inka! :) dzięki, ale na 74 się nie załapałaś 1 godzinę temu, Livka napisał: Dzień dobry :) Witaj :) 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Bardzo dobry :) 1 godzinę temu, Radek napisał: Nie jest lekko;) Ale dzisiaj pospałem, dopiero z psinką się wybieram. Ja pospałam po spacerku i obudziwszy się chwilę temu nie wiedziałam, czy dzień rozpoczynam czy już trwa ;) 1 godzinę temu, guccio napisał: Jak mi się nie udało kupić 1 to pocieszę się 74. Zapisane, dzięki :) 45 minut temu, Radek napisał: Zakupy na pocieszenie to niezły pomysł. ;) Quote
Gusiaczek Posted May 25, 2019 Author Posted May 25, 2019 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: dzis koniec Jeszcze kilka godzin pozostało, by do cna oczyścić bazarkowe regały ;) Quote
Radek Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: Jeszcze kilka godzin pozostało, by do cna oczyścić bazarkowe regały ;) Żeby się kurz nie zbierał:) Quote
Czorcik Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 Dnia 16.05.2019 o 14:11, Gusiaczek napisał: Dzień dobry. przysłała mnie inka33. Więc jestem i poproszę 8 wirtualnych książek :-) Quote
Gusiaczek Posted May 25, 2019 Author Posted May 25, 2019 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: walczymy wiec Ta jes! :) 43 minuty temu, Radek napisał: Żeby się kurz nie zbierał:) O o o o o o o o o o to to! 1 minutę temu, Czorcik napisał: Dzień dobry. przyznała mnie inka33. Więc jestem i poproszę 8 wirtualnych książek :-) Witaj Czorciku, serdecznie dziękujemy :) Inka, buziole ogromniaste - super nagonka! :) Quote
Radek Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 3 minuty temu, Gusiaczek napisał: super nagonka! :) Marketing szeptany;) Quote
Recommended Posts