Jump to content
Dogomania

Pogryziony, poraniony, znękany. I nie pomogło mu to, że jest duży. Bo jest po prostu łagodnym biednym psem.I LECZENIE NIESTETY - OKROPNA WIELOLETNIA ZANIEDBANA DYSPLAZJA STAWU BIODROWEGO :((( - Trevor już DS, czekamy na operację

Recommended Posts

Posted
Znalezione obrazy dla zapytania gify misie szare tedi
Janiol
 Cudny przecudny stokrosci
 niezwykly
 jaki spokojnusi na smyczuni
 o matuniu
 psie serce kochane
 tuliniam i caluje w te oczenlka
Agatko tak tak
 trzeba koniecznie oczenka pokazac
 i badanka zrobic
 biduniowi
 a jaki janiol w kapielach hoho
 serce raduje z kazdenkiej strony
 takie poczciwy przekochany przecudowny psieio
Posted

Trevor jest naprawde niesamowitym psem...Ciekawa jestem jutrzejszej wizyty u weta. Co powie? czy może jakimś cudem będzie chip...

Trzymam kciuki za wszystko :)

Posted

Dziękuję serdecznie za odwiedziny u Trevorka :) Ja znowu na wyjeździe służbowym, dobrze że Wy jesteście i czuwacie :) Mam nadzieję, że wizyta u weta jutro dojdzie do skutku, bo dzieciaczek Agnieszki się rozchorował, ale powiedziała, że się postara mimo to. Trevorek nadal cudowny, nie jest już na noc zamykany w kojcu, dzień spędza w donu i jak tylko może to przytula się do człowieka ;) 

Posted

Wizyta u weta wczoraj nie doszła do skutku z powodu choroby syna, przesunięta na środę. 

Piesiunio przekochany, nawet kotów nie zauważał, dopóki sunia rezydentka nie pokazała mu, że kota fajnie jest pogonić. Trevorek dla towarzystwa i z dżentalmenerii pogonił razem z nią, ale jak jest sam - inicjatywy nie wykazuje ;)) Wszyscy zakochani w nim po uszy. Charakter brylantowy u naszego chłopaka :)

image.png.8f1f86bb841ce9ec4513727926718c79.pngimage.png.f54003a8e08a38a970fae31ff69c7fd3.png 

image.png.27c8d7d3c4897f274d28daba0d1aa183.png

image.png.1572a9870f020b582b6896006d40cf06.png image.png.20fb6d1ab2e84fa19d182d85af5b1716.png

image.png.fa97dfbe50d5f7e35878e31933915016.png image.png.9765a5436c242447b23a4290924795a0.png

image.png.3be098af5134a72eb2fe44d1012827fb.pngimage.png.965f0434f89e54819fd681d874eeb38a.png

image.png.550ea5cecdb22ffa339cf581ccd5079a.png

• Like 5
Posted
4 godziny temu, kiyoshi napisał:

wow...chłopak nam pieknieje :) a co to za gulka na nosie??

To nie gulka, to ślad po pogryzieniu :( Na zdjęciach z radys jeszcze tego nie ma..

Posted

Nadeszły wpłaty od Karen 116 i Tianku! Bardzo ślicznie Wam dziękuję w imieniu naszego misia Trevora. :))  

Wieści mam takie, że on burzy się boi mianowicie i jak usłyszy grzmoty na zewnątrz będąc to o mało łapa mu się od skrobania w drzwi nie urwie.. Ale jak już wejdzie do domu i blisko człowieków jest i przy nich poleżeć może, to spokój mu powraca :)))

A tak sobie pięknie na posłanku leży jak nie ma burzy:

image.png.d1abb163c7b7329571b51b0d8c2c6e2a.png

image.png

• Like 3
  • Upvote 2
Posted

Karma dobrze służy Trevorkowi, Agnieszka napisała mi, że jego koopy są rewelacyjne (hę??? ;))) Nawet mi wysłała zdjęcie, ale to chyba Wam daruję :D

Posted
7 minut temu, agat21 napisał:

Karma dobrze służy Trevorkowi, Agnieszka napisała mi, że jego koopy są rewelacyjne (hę??? ;))) Nawet mi wysłała zdjęcie, ale to chyba Wam daruję :D

haha :) ssuuuper! widac że z kazdym dniem jego wygląd jest o niebo lepszy :) fantastyczny psiak

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, agat21 napisał:

Wieści mam takie, że on burzy się boi mianowicie i jak usłyszy grzmoty na zewnątrz będąc to o mało łapa mu się od skrobania w drzwi nie urwie.. Ale jak już wejdzie do domu i blisko człowieków jest i przy nich poleżeć może, to spokój mu powraca :)))

Co on biedny musiał przeżywać w schronie podczas burzy , to strach myśleć.

On wcale nie wygląda na takiego wielkiego . Uroczy jest na pewno.

• Upvote 1