Nadziejka Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Janiol Cudny przecudny stokrosci niezwykly jaki spokojnusi na smyczuni o matuniu psie serce kochane tuliniam i caluje w te oczenlka Agatko tak tak trzeba koniecznie oczenka pokazac i badanka zrobic biduniowi a jaki janiol w kapielach hoho serce raduje z kazdenkiej strony takie poczciwy przekochany przecudowny psieio Quote
kiyoshi Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Trevor jest naprawde niesamowitym psem...Ciekawa jestem jutrzejszej wizyty u weta. Co powie? czy może jakimś cudem będzie chip... Trzymam kciuki za wszystko :) Quote
agat21 Posted May 10, 2019 Author Posted May 10, 2019 Dziękuję serdecznie za odwiedziny u Trevorka :) Ja znowu na wyjeździe służbowym, dobrze że Wy jesteście i czuwacie :) Mam nadzieję, że wizyta u weta jutro dojdzie do skutku, bo dzieciaczek Agnieszki się rozchorował, ale powiedziała, że się postara mimo to. Trevorek nadal cudowny, nie jest już na noc zamykany w kojcu, dzień spędza w donu i jak tylko może to przytula się do człowieka ;) Quote
Nesiowata Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Mądre psisko. Oby tylko zdrówko nie szwankowało. Quote
iwna5702 Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Kochany, tyłe już zostało napisane o tych mordowniach i nie ma końca, nie ma rozwiązania . Tylko one cierpią. Quote
agat21 Posted May 12, 2019 Author Posted May 12, 2019 Wizyta u weta wczoraj nie doszła do skutku z powodu choroby syna, przesunięta na środę. Piesiunio przekochany, nawet kotów nie zauważał, dopóki sunia rezydentka nie pokazała mu, że kota fajnie jest pogonić. Trevorek dla towarzystwa i z dżentalmenerii pogonił razem z nią, ale jak jest sam - inicjatywy nie wykazuje ;)) Wszyscy zakochani w nim po uszy. Charakter brylantowy u naszego chłopaka :) 5 Quote
kiyoshi Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 wow...chłopak nam pieknieje :) a co to za gulka na nosie?? Quote
agat21 Posted May 12, 2019 Author Posted May 12, 2019 4 godziny temu, kiyoshi napisał: wow...chłopak nam pieknieje :) a co to za gulka na nosie?? To nie gulka, to ślad po pogryzieniu :( Na zdjęciach z radys jeszcze tego nie ma.. Quote
Nadziejka Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Przed chwilą, agat21 napisał: Niezwykly przecudowny zachwycajacy Quote
agat21 Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 Nadeszły wpłaty od Karen 116 i Tianku! Bardzo ślicznie Wam dziękuję w imieniu naszego misia Trevora. :)) Wieści mam takie, że on burzy się boi mianowicie i jak usłyszy grzmoty na zewnątrz będąc to o mało łapa mu się od skrobania w drzwi nie urwie.. Ale jak już wejdzie do domu i blisko człowieków jest i przy nich poleżeć może, to spokój mu powraca :))) A tak sobie pięknie na posłanku leży jak nie ma burzy: 3 2 Quote
agat21 Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 11 minut temu, Tola napisał: Cudny psiak, nic tylko kochać:) W sedno trafione zdanie :) Quote
agat21 Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 Zapomniałam wstawić fakturę za karmę, co właśnie naprawiam: Quote
agat21 Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 Karma dobrze służy Trevorkowi, Agnieszka napisała mi, że jego koopy są rewelacyjne (hę??? ;))) Nawet mi wysłała zdjęcie, ale to chyba Wam daruję :D Quote
kiyoshi Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 7 minut temu, agat21 napisał: Karma dobrze służy Trevorkowi, Agnieszka napisała mi, że jego koopy są rewelacyjne (hę??? ;))) Nawet mi wysłała zdjęcie, ale to chyba Wam daruję :D haha :) ssuuuper! widac że z kazdym dniem jego wygląd jest o niebo lepszy :) fantastyczny psiak 1 Quote
Poker Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 3 godziny temu, agat21 napisał: Wieści mam takie, że on burzy się boi mianowicie i jak usłyszy grzmoty na zewnątrz będąc to o mało łapa mu się od skrobania w drzwi nie urwie.. Ale jak już wejdzie do domu i blisko człowieków jest i przy nich poleżeć może, to spokój mu powraca :))) Co on biedny musiał przeżywać w schronie podczas burzy , to strach myśleć. On wcale nie wygląda na takiego wielkiego . Uroczy jest na pewno. 1 Quote
Karen116 Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 Przepiękny pies! Cieszy się spokojem i bezpieczenstwem, nareszcie:) 1 Quote
Recommended Posts