Tyśka) Posted September 30, 2019 Posted September 30, 2019 Trevorek ma świetnych Ludzi :) Cieszę się, że operacja przebiegła pomyślnie - oby równie pozytywnie było z rehabilitacją. Quote
agat21 Posted October 24, 2019 Author Posted October 24, 2019 Rozmawiałam wczoraj z panią Trevora. Chodzi już całkiem dobrze, jak ktoś nie wie, że miał operację, to nie zauważa :) Tylko sierść jeszcze całkiem nie odrosła i wygląda z jednej strony "jak irokez" :D Może dostanę jakieś nowe zdjęcia, bo się przymilałam o nie :)) 2 Quote
agat21 Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 U Trevorka wszystko dobrze. Noga już nie boli, ale pan Piotr określił go jako panikarza, który wciąż pamięta, że noga go bolała i stara się ją oszczędzać i niechętnie chodzi na długie spacery. Może na wiosnę trochę zew natury go bardziej ruszy i będzie chętniej spacerował. Poza tym miłość w rodzinie psioludzkiej kwitnie :) 4 Quote
Nadziejka Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Dnia 4.01.2020 o 21:18, agat21 napisał: U Trevorka wszystko dobrze. Noga już nie boli, ale pan Piotr określił go jako panikarza, który wciąż pamięta, że noga go bolała i stara się ją oszczędzać i niechętnie chodzi na długie spacery. Może na wiosnę trochę zew natury go bardziej ruszy i będzie chętniej spacerował. Poza tym miłość w rodzinie psioludzkiej kwitnie :) Quote
agat21 Posted July 31, 2020 Author Posted July 31, 2020 Halo halo! Czy pamiętacie tego przystojniaka? ;)) Trochę trudno rozpoznać, bo właśnie korzystając ze zniesienia obostrzeń udał się do fryzjera, coby kudłów długaśnych trochę zrzucić ") A tu zdjęcia pod tytułem "Metamorfoza" :) 3 Quote
agat21 Posted July 31, 2020 Author Posted July 31, 2020 Poza tym oprócz zdjęć - niespodzianki miałam dziś krótką relację o Trevorku. Wszystko z nim ok i -słuchajcie- zaczął szczekać! Sąsiedzi dopiero się dowiedzieli w ten sposób, że mieszka obok nich pies. A zaczął szczekać, bo obok zamieszkał kot :D Łapka całkiem ok, chociaż nie można powiedzieć, żeby długie spacery były jego pasją :) Bardzo mnie ucieszyły dzisiejsze zdjęcia i wieści :) 2 Quote
kiyoshi Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 20 minut temu, agat21 napisał: Bardzo mnie ucieszyły dzisiejsze zdjęcia i wieści :) NAS TEZ :) <3 1 Quote
konfirm31 Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Piękne zdjęcia - zowczarkował się Trevorek po ostrzyżeniu ;). A wiadomości, jeszcze piękniejsze :). Jak szczeka, to znaczy, że poczuł się bezpiecznie i u siebie.ogłasza, że on tu jest i broni swojego terenu. Bliss zaczęła szczekać po pół roku, od wzięcia jej ze schroniska. Szczekała początkowo tylko na tutejsze psy, które kiedyś, tak jak ona były bezdomne, zanim działkowicze ich nie otoczyli opieką adopcyjną. Na psy pańskie od samego początku, nie szczekała. W następnym roku, była już typowym szczekaczem podpłotowym i szczekała na wszystko i na wszystkich. Teraz z wiekiem, już mniej się jej chce szczekać. Na szczęście :) 1 Quote
IlonaS Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Szczęśliwy pies. I zadbany, i napewno kochany. 1 Quote
Nadziejka Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 Dnia 31.07.2020 o 21:43, agat21 napisał: Halo halo! Czy pamiętacie tego przystojniaka? ;)) Trochę trudno rozpoznać, bo właśnie korzystając ze zniesienia obostrzeń udał się do fryzjera, coby kudłów długaśnych trochę zrzucić ") A tu zdjęcia pod tytułem "Metamorfoza" :) Quote
Recommended Posts