Nadziejka Posted May 9, 2019 Author Posted May 9, 2019 21 godzin temu, Olena84 napisał: Zaprosimy Olasiu wiec w paczuuuuuusze beda fantuski dla Was Czterech Babeczek Olasia Aldrumka Ula Jo37 Ciocia Ula Dziekuje Pieknie zapraszamy raniutkowo Quote
Nadziejka Posted May 9, 2019 Author Posted May 9, 2019 Dnia 8.05.2019 o 04:56, Nesiowata napisał: Dla nas niechaj będzie cegiełka za 10 zł Pozdrawiam Goraco Ciociu Dziekuje Dziekuje Dziekuje Za Wszystko Cegielenka juz mam na koncie Quote
Olena84 Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 4 godziny temu, Nadziejka napisał: lasi wiec w paczuuuuuusze beda fantuski dla Was Czterech Babeczek Olasia Aldrumka Ula Jo37 Ciocia Ula Dziekuje Pieknie zapraszamy raniutkowo Dobrze, jakoś się podzielimy ;) albo wezmę sobie wszystko haha! 1 Quote
Radek Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Zaglądam w pochmurny poranek i życzę dobrego dnia. 1 Quote
Radek Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 8 minut temu, Kamila Proc napisał: albo dwa To by było dwa razy lepiej. Quote
Nadziejka Posted May 10, 2019 Author Posted May 10, 2019 Witajcie golabeczki ledwie ledwie widze ledwie stoje ledwie po pracy calun dzionek a jutro od ranak znow i niedziela znow ... nie wiem czy dam rade dziekuje slicznie za odwiedzinka wszystkie razem zaprosimy Quote
Radek Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 51 minut temu, Nadziejka napisał: nie wiem czy dam rade Nadziejko, ślę dobre myśli. 1 Quote
Nadziejka Posted May 10, 2019 Author Posted May 10, 2019 28 minut temu, Radek napisał: Nadziejko, ślę dobre myśli. Serdecznie dziekuje bardzo bardzo wujeneczku a jak dzis doczolgalam do domku toc odrazu leipiej choc w czasei wiatrow i burz , w czasei ulewy mam straszne bole glowy jak sie pogoda zmienia z ciepelka slonca na wiatry ulewe i zimno to moment ogromne bole juz czasem nie do zniesienia ale ale w pracy niema zadnych mozliwosci odpoczyneczku wiec palakalm ,tablety btralam i zasuwalalm wkoncy po kilkugopdzinkach zaczelo pomalu przechodzic ... boc juz sie zalalam znow tym bolem prosilam aby ciut wczesniej ze nie dam rady wszytkiego boc juz ledwie widze ale ...niestety nie moglam musialam wszytko do konca Quote
Nadziejka Posted May 11, 2019 Author Posted May 11, 2019 Dobereczek spokojnego dzioneczka lapenkom i Wam pozdrawiam zapraszam 1 Quote
Radek Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 4 godziny temu, Figunia napisał: Trza dźwignąć i tyle! Dokładnie tak. Quote
Recommended Posts