Radek Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: a ja mam A skąd je bierzesz? Quote
UlaFeta Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: czyli dwa koty? a są? czy masz rozdwojenie jaźni:) ja tam 1 widze,ale mogę się mylić:( Quote
Nadziejka Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 6 godzin temu, UlaFeta napisał: Kota za wyw,poproszę:) kotelek jest jeden jeno zdjateczka wstawilam Gosienkowe jeszcze boc Gosienka tez u mnie kotelka kupowalal dawno temu i zdjateczka podeslala boc na tym moim toc on nie wyrazny Dziekuje Cudnie Dziekuje Ciociu Ulu Serdecznie Ogromnie Dziekuje Quote
Nadziejka Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 2 godziny temu, _Aga_ napisał: Poproszę nr 1 za wywoławczą :) Agusiu Dziekuje Ogromnie ale Ciocia Ula juz za wywolawcza licytuje Quote
Nadziejka Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 Dla Ciebie Trevorku Kochany-Nadziejkowy maly kramik roznosci.Zapraszam do 22 maja g 24.00 serduchem zapraszam na maly kramik dla kochanego Trewunia wyrwanego z ... ku zyciu ku zyciu Quote
Nadziejka Posted May 8, 2019 Author Posted May 8, 2019 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Dla nas niechaj będzie cegiełka za 10 zł Stokrosci Dziekuje Droga Ciociu Cuuudna Wielkim Serduchem Quote
Nadziejka Posted May 8, 2019 Author Posted May 8, 2019 Przed chwilą, Olena84 napisał: Zaprosimy Olasiu ku Tobie wielka ogromniuuuuuchna paczusza poleci fantuski wielkie i male dla trzech cioteczek Quote
Olena84 Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 5 minut temu, Nadziejka napisał: Olasiu ku Tobie wielka ogromniuuuuuchna paczusza poleci fantuski wielkie i male dla trzech cioteczek Czekamy czekamy ;))) Quote
Olena84 Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Dostałam od Nesiowatej 15zł z bazarku Nadziejki, to tutaj? Quote
Radek Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Na pytanie odpowiedzieć nie umiem, to chociaż podrzucę. 1 Quote
Nadziejka Posted May 8, 2019 Author Posted May 8, 2019 17 godzin temu, Nesiowata napisał: Dla nas niechaj będzie cegiełka za 10 zł 6 godzin temu, Olena84 napisał: Dostałam od Nesiowatej 15zł z bazarku Nadziejki, to tutaj? Ciocia pislala Cegielenke 10 zl ale jesli przyszlo 15 to bardzo sie radujemy Dziekujemy Postokroc Ciociu Kochana a fajnie ze odrazu do Olasi Ciociu zapisuje wiec Cegielenke Blekuniowi 1 Quote
Nadziejka Posted May 8, 2019 Author Posted May 8, 2019 Dnia 7.05.2019 o 21:51, UlaFeta napisał: a są? czy masz rozdwojenie jaźni:) ja tam 1 widze,ale mogę się mylić:( Ciocia Ula a moze i kotelka Twojego wloze w te ogromna paczuche ? kt posle do Olenki Quote
Radek Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: ja tez umie tylko podbijac Nie tylko, bo jeszcze potrafisz przynieść dobry humor na bazarek. Quote
Nesiowata Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 6 godzin temu, Nadziejka napisał: Ciocia pislala Cegielenke 10 zl ale jesli przyszlo 15 to bardzo sie radujemy Dziekujemy Postokroc Ciociu Kochana a fajnie ze odrazu do Olasi Ciociu zapisuje wiec Cegielenke Blekuniowi Nie - to nie tutaj, pomyliłam przelewy. A 10 zł wysłałam na konto Nadzejki. Prosiłam już Olenę o poprawienie mojego błędu. Quote
UlaFeta Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 7 godzin temu, Nadziejka napisał: Ciocia Ula a moze i kotelka Twojego wloze w te ogromna paczuche ? kt posle do Olenki Poprosze i dziekuje:) Quote
Nadziejka Posted May 9, 2019 Author Posted May 9, 2019 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Nie - to nie tutaj, pomyliłam przelewy. A 10 zł wysłałam na konto Nadzejki. Prosiłam już Olenę o poprawienie mojego błędu. Dziekujemy Slicznie Dziekujemy Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts