Tola Posted January 17 Posted January 17 Na Ratujemy Zwierzaki Linda zyskała wirtualną opiekunkę, pani wpłaciła 50 zł, zadeklarowała kolejną wpłatę za miesiąc, zobaczymy. 2 Quote
Jaaga Posted January 19 Author Posted January 19 Dnia 13.01.2025 o 15:25, Nadziejka napisał: 70 zl z tego kramu posłałam Lindeczce 💓 daj znać proszę na tym baz jak dolecą Wszelkiego Dobrego Szczęśliwego Wam 💓 Ślicznie dziękuję ci Kochana, pieniążki otrzymałam i potwierdziłam na bazarku. Quote
Nadziejka Posted January 31 Posted January 31 Dnia 15.01.2025 o 20:52, Nadziejka napisał: ROZLICZONY 115 zl DZIĘKUJĘ SERCA.LINDZIE 31.01 zapraszam na kramik nowy 💓 kramik Lindeczkowy rozliczam wszelkiego dobruśkiego dla Jaguśkowa całego ♡ ♡ 1 Quote
Nadziejka Posted February 4 Posted February 4 Posłałam 115 zl z kramku zakończonego LIndusi ♡ ♡ proszę potwierdż na kramiku Quote
Jaaga Posted February 6 Author Posted February 6 Dnia 4.02.2025 o 10:29, Nadziejka napisał: Posłałam 115 zl z kramku zakończonego LIndusi ♡ ♡ proszę potwierdż na kramiku Dziękuję ślicznie, pieniążki otrzymałam. Lecę potwierdzić na bazarek Quote
Jaaga Posted February 6 Author Posted February 6 Dnia 4.02.2025 o 10:29, Nadziejka napisał: Posłałam 115 zl z kramku zakończonego LIndusi ♡ ♡ proszę potwierdż na kramiku Dziękuję ślicznie, pieniążki otrzymałam. Lecę potwierdzić na bazarek Na razie nie dodaję wpłaty na pierwszą w rozliczeniach, bo muszę je uzupełnić, a z telefonu mam trudno. Quote
Jaaga Posted March 3 Author Posted March 3 Zaktualizowałam rozliczenia. Zakupiłam na Zea karmę 4 worki karmy Bosch za 389 zł, od połowy lutego. Bedzie do kończa czerwca. Dodam na pierwszą po rozliczeniu faktury. Quote
Jaaga Posted March 3 Author Posted March 3 Dnia 17.01.2025 o 15:00, Tola napisał: Na Ratujemy Zwierzaki Linda zyskała wirtualną opiekunkę, pani wpłaciła 50 zł, zadeklarowała kolejną wpłatę za miesiąc, zobaczymy. Czy Pani jednak wpłaca na Lindę? Quote
Jaaga Posted March 6 Author Posted March 6 Linda ciągle ma problemy z pęcherzem i kryształami. Dotąd przez lata prawie nigdy nie było jej widać przy misce, zastanawialismy się kiedy ona pije. Od kilku dni co dam jej miskę, to jest pusta. Umówiłam się w przychodni na jutro na wizytę domową na pełne badanie krwi, bo lekarka podejrzewa, że coś mogło podziać się z nerkami. W końcu Linda ma już 10 lat. Dla psa, który jest tak niepełnosprawny to i tak wiele i to w takiej kondycji. Trzymajcie kciuki. Jutro wystawię bazarek mydełkowy na jej potrzeby, gdyby ktoś chciał jakieś szczególne zamówienie np wielkanocne lub jako upominki w podziękowaniu dla gości, to proszę o kontakt. Czasu mam ciągle za mało, ale w końcu zrobię, bo przy tylu psach pod opieką, potrzebne są stale fundusze. Tym bardziej, że po grudniowym wirusie z Ukrainy stale mam koszty leczenia naszego maleńkiego Maślaczka, nie mówiąc o tym, że potrzebuję 8000 zł na jego tomografię i operację, kiedy stan jego bedzie je umozliwiał. 1 Quote
Jaaga Posted March 6 Author Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 19:42, Nadziejka napisał: Wielka modlitwa za wszystko 🍀 ♡ 💓 Dziękuję Nadziejko, liczę że jutro nie będzie źle. Linda zakumplowala się z Maślakiem i razem bawią się. Wolno mu nawet wkładać pyszczek do jej ogromnych uszu i sapać do środka, co mały uwielbia robić 😆 2 Quote
Tola Posted March 7 Posted March 7 Dnia 3.03.2025 o 13:50, Jaaga napisał: Zaktualizowałam rozliczenia. Zakupiłam na Zea karmę 4 worki karmy Bosch za 389 zł, od połowy lutego. Bedzie do kończa czerwca. Dodam na pierwszą po rozliczeniu faktury. Opłacona faktura: 389 zł Jagna Faktura 2.pdf Quote
Jaaga Posted March 7 Author Posted March 7 Dnia 7.03.2025 o 11:02, Tola napisał: Opłacona faktura: 389 zł Jagna Faktura 2.pdf 82.67 kB · 0 downloads Dziękuję. Linda już po pobieraniu krwi, wieczorem będą wyniki. Dobrze, że poprosiłam o wizytę domowa, bo bardzo bała się. W przychodni byłoby jeszcze gorzej. Quote
Jaaga Posted March 7 Author Posted March 7 Niestety, wyniki nie są dobre: leukocytoza, wysoki mocznik, zły parametr wątrobowy i ogromna hipoglikemia. Na szczęście zadzwoniła dziś koleżanka z fundacji maltanczykowej, że kupią Lindzie 3 worki karmy weterynaryjnej. W poniedziałek będę konsultować jej dalsze leczenie. Dopiero kupiłam zapas zwykłej karmy, ale to najwyżej będzie dla Malinki albo zostanie na później. Ważne, żeby teraz ogarnąć leki i dietę wet. Quote
Jaaga Posted March 9 Author Posted March 9 Link do bazarku: https://www.dogomania.com/forum/forum/75-bazarek/ Quote
Jaaga Posted March 19 Author Posted March 19 Z bazarku mydełkowego mam na potrzeby Lindy 352,70 zł 🙂 Zapłaciłam już od razu 50 zł za przyjazd na domowa wizytę pani doktor. Z pozostałych pieniedzy jutro opłacę 200 zł za badanie i wstawię tu paragon. Uzupełniam rozliczenia na pierwszej. Trochę mydełek zostało, to postaram się je pokazać na FB, może uda się jeszcze coś dozbierać, skoro są już zrobione. Od mojej znajomej z FB Linda dostała worek 7 kg diety Renal, na fundację maltanczykową kupiłam już jeden worek diety i kupię 2 kolejne, to fundacja mi zwróci. I druga znajoma kupiła 12 puszeczek 200 g mokrej karmy, żeby mieszać do suchej. 1 Quote
Tola Posted March 21 Posted March 21 Na koncie ZEa jest wpłata 200 zł (20.03.) od Jaaga na opłacenie faktury za badania Lindy Quote
Jaaga Posted March 23 Author Posted March 23 Dnia 21.03.2025 o 17:47, Tola napisał: Na koncie ZEa jest wpłata 200 zł (20.03.) od Jaaga na opłacenie faktury za badania Lindy Dziękuję Tolu za potwierdzenie. Niestety lekarz wystawił fakturę za badanie szybciej, niż mu miałam zapłacić gotówką z bazarku mydełkowego. Quote
Tola Posted March 24 Posted March 24 Dnia 21.03.2025 o 17:47, Tola napisał: Na koncie ZEa jest wpłata 200 zł (20.03.) od Jaaga na opłacenie faktury za badania Lindy Opłacona faktura za badanie Lindy: 200 zł Linda, Dylan.pdf 1 Quote
rozi Posted March 26 Posted March 26 Dnia 26.03.2025 o 13:37, Jaaga napisał: Kaj. Ciekawe co w nocy się działo 🤔? Nie strasz, co się stało? Quote
Aldrumka Posted March 26 Posted March 26 Dnia 26.03.2025 o 13:55, rozi napisał: Nie strasz, co się stało? chyba po prostu bardzo się zmęczyli szaleństwami Quote
Recommended Posts