Havanka Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Atila, Lucky, Timi, Freska, Florek, Berek ...Szóstka psich szczęściarzy, którzy w najbliższą sobotę opuszczą kraty zamojskiego schronu i pojadą do Hoteliku Szafirki, żeby tam zacząć nowe, lepsze życie. Żeby tam dotrzeć, muszą pokonać setki kilometrów z Zamościa do Nowej Soli, w woj. lubuskim. Odcinek drogi do Katowic będzie gratisowy, natomiast trasa Katowice - Nowa Sól, będzie kosztować 420 zł. Tą kwotę chciałabym bardzo uzbierać na tym bazarku. Te 420 zł odmieni życie aż sześciu psiakom ! Czyż nie warto??? Wątek psich perełek pod opieką Anuli i Bogusik. Wątek szczęściarzy pod opieką Toli i Alaskan malamutte. Niestety nie mogę wstawić zdjęć. Bazarek potrwa do 9 maja, do godz. 20.00 1 Quote
Havanka Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 Zapraszam Was do nietypowej przydrożnej kawiarenki, do której można przyjść ze swoim psim przyjacielem. Serwujemy tu smakołyki domowej roboty, relaks i odpoczynek. W najbliższych dniach kuchnia oferuje: CIASTECZKA Z WIŚNIĄ - 15 ZŁ PIEGOWATE CIASTECZKA - 10 ZŁ PORCJA CIASTECZEK OWSIANYCH - 5 ZŁ KAWA BANANOWA NA CIEPŁO - 5 ZŁ KAWA Z LODAMI WANILIOWYMI - 15 ZŁ KAWA MEKSYKAŃSKA - 10 ZŁ CIASTECZKA MARCHEWKOWE DLA PSA - 5 ZŁ CIASTECZKA Z TUŃCZYKA DLA PSA - 10 ZŁ CIASTECZKA KOLAGENOWE - 20 ZŁ ZAPRASZAMY ! KAWIARENKA OTWARTA !!! Quote
Havanka Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 Dzień pierwszy - utarg 155 zł Anula - = 20 zł Havanka - = 20 zł (w kasie) Nesiowata - = 15 zł ( w kasie ) B-b - = 20 zł ( w kasie ) Alma591 - = 10 zł ( w kasie) Kado - = 50 zł ( w kasie ) Tola - = 20 zł ( w kasie ) Dzień drugi - utarg 70 zł Jo37 - = 20 zł ( w kasie) Alaskan malamutte - = 20 zł ( w kasie ) Bogusik - = 20 zł Terra - = 10 zł ( w kasie ) Dzień trzeci - 92 zł Monika z Katowic - = 27 zł ( w kasie ) Jolanta08 - = 15 zł ( w kasie) Magenka1 - = 20 zł ( w kasie ) Malwa - = 30 zł ( w kasie ) Dzień czwarty - utarg - 50 zł Onaa - = 30 zł(w kasie) Danuta1 - = 20 zł ( w kasie ) Dzień piąty - utarg - 110 zł Sonia71 - = 30 zł ( w kasie ) MikAga - = 50 zł ( w kasie) Pani Ania G-R. - 30 zł ( w kasie ) Dzień szósty - utarg - 60 zł Radek - = 10 zł ( W kasie ) Tianku - = 20 zł ( w kasie ) Koja - = 30 zł ( w kasie ) Dzień siódmy - utarg - 0 zł Dzień ósmy - utarg - 40 zł Livka - = 40 zł ( w kasie ) Dzień dziewiąty - utarg - 20 zł Radek - = 10 zł ( w kasie ) Figunia - = 10 zł ( w kasie ) Na transport i karmę zebraliśmy 597 zł ! 1 Quote
Anula Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Zaglądnęłam do Przydrożnej Kawiarenki.Ale same pyszności,trudno wybrać.Poproszę piegowate ciasteczka i kawusię meksykańską. 1 Quote
Havanka Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 4 minuty temu, Anula napisał: Poproszę piegowate ciasteczka i kawusię meksykańską. No i mamy pierwszą klientkę ! Witaj Anulka ! Żeby Ci nie było smutno, to przysiądę się do Twojego stolika i też poproszę o kawę meksykańską, ciasteczka owsiane a dla Misiaczka marchewkowe. 1 Quote
Nesiowata Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Spróbuję kawy bananowej. Do tego ciasteczka owsiane i marchewkowe. 1 Quote
Havanka Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 Spróbuję kawy bananowej. Do tego ciasteczka owsiane i marchewkowe. Niezawodna, stała klientka już też jest w naszej kawiarence !!! Witaj Danusiu !!! Z przyjemnością zrealizuję Twoje zamówienie ! Dzięki, że jesteś... Quote
b-b Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Kawę z lodami waniliowymi poproszę...i zapłacę za nie koło 10.05 -na wypłatę jeśli można :) 1 Quote
Havanka Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 3 minuty temu, b-b napisał: Kawę z lodami waniliowymi poproszę...i zapłacę za nie koło 10.05 -na wypłatę jeśli można :) Boguniu, witaj w progach Przydrożnej kawiarenki ! Zaraz podam tą pyszną kawkę z lodami. Oczywiście, płatność odraczamy do dnia wypłaty. Dziękuję, ze przyszłaś. 1 Quote
Havanka Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 Kawiarenka będzie czynna całą dobę. Serdecznie zapraszamy ! Quote
alma591 Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Żeby było sprawiedliwie ,proszę dla mnie owsiane i dla mojej suni marchewkowe. 1 Quote
kado Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 A dla lasuszkow z Opola poproszę: 2*ciasteczka z wiśnia i 2*ciasteczka z tuńczyka dla naszych kochanych psiaczkow :Kadusia i Tosienki:) Havanka lato się zbliża,a Ty kochana o zgrozo takie łakocie nam tu serwujesz:) 1 2 Quote
Tola Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Póżno już, ale nie mogę sobie odmówić meksykańskiej kawusi, a jak kawusia to i porcję piegowatych ciasteczek;). 1 Quote
Tola Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Nie ma to jak odpoczynek w przydrożnej kawiarence przy pysznej kawie i małym słodkim;) Zapraszamy:) Quote
Havanka Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 8 godzin temu, alma591 napisał: Żeby było sprawiedliwie ,proszę dla mnie owsiane i dla mojej suni marchewkowe. Witamy pięknie Almę i jej sunię !!! Dobry wybór. Owsiane i marchewkowe smakują wybornie ! Dziękuję za złożenie zamówienia i zaraz podaję ! 8 godzin temu, kado napisał: A dla lasuszkow z Opola poproszę: 2*ciasteczka z wiśnia i 2*ciasteczka z tuńczyka dla naszych kochanych psiaczkow :Kadusia i Tosienki:) Havanka lato się zbliża,a Ty kochana o zgrozo takie łakocie nam tu serwujesz:) Kado, witamy pięknie Ciebie i Twoje ogonki; Kadusia i Tosię ! Gwarantuję, że ciasteczka będą smakować wszystkim ! A jeśli chodzi o kalorie, to nie martw się kochana; raz na jakiś czas można sobie ofiarować trochę słodkiego życia. Do pełni lata i tak zdążysz je zgubić. Życzę smacznego i dziękuję za tak duże zamówienie !!! 7 godzin temu, Tola napisał: Póżno już, ale nie mogę sobie odmówić meksykańskiej kawusi, a jak kawusia to i porcję piegowatych ciasteczek;). Witaj Tolu w kawiarence ! Fajnie, że wpadłaś na kawkę i ciastko. U nas pora dnia nie ma znaczenia a zamówienia realizujemy nawet nocą. Życzę smacznego i już podaję ! Quote
Havanka Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 6 godzin temu, Tola napisał: Nie ma to jak odpoczynek w przydrożnej kawiarence przy pysznej kawie i małym słodkim;) Zapraszamy:) Jestem tego samego zdania i też bardzo zapraszam w odwiedziny ! Quote
Nesiowata Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Zaczyna się nowy dzień - czas na kawę. Oczywiście ze słodkim dodatkiem! ZAPRASZAMY! 1 Quote
Radek Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Na razie tylko się tutaj zamelduję. Po majówce będę robił psie przelewy i wtedy zobaczę na jakie smakołyki mnie stać. Quote
Havanka Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 2 godziny temu, Jo37 napisał: Poproszę kawę z lodami. Witaj Joasiu ! Z największą przyjemnością zrobię dla Ciebie tą pyszną kawkę ! Dziękuję, ze zajrzałaś do naszej kawiarenki. 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Zaczyna się nowy dzień - czas na kawę. Oczywiście ze słodkim dodatkiem! ZAPRASZAMY! Tak, smaczna kawa na początek dnia jest dobrym pomysłem ! Ja też zapraszam na małą czarną ! 1 godzinę temu, Radek napisał: Na razie tylko się tutaj zamelduję. Po majówce będę robił psie przelewy i wtedy zobaczę na jakie smakołyki mnie stać. Witaj Radku ! Czekamy zatem na Ciebie po powrocie z majówki ! Tymczasem życzę pięknej pogody i dobrego dnia ! 1 Quote
Tola Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Na dobry dzień najlepsza pyszna kawa z przydrożnej kawiarenki - zapraszamy:) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Przybiegam i ja do Przydrożnej kawiarenki!! Spieszę się bardzo, aby słodyczy nie zabraklo!!! Havanko kochana, poproszę kawę z lodami waniliowymi, bo po takim biegu to ochlodzić się trzeba i do do tego ciasteczka owsiane!!! Dbam o linię!! 1 Quote
Bogusik Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Havaneczko kochana bardzo dziękujemy za bazareczek :) Trudno się oprzeć takim pysznościom więc poproszę pieguski ido tego kawusię meksykańską :) 1 Quote
Recommended Posts