anica Posted July 4, 2019 Author Posted July 4, 2019 Dnia 2.07.2019 o 08:24, NikaEla napisał: dziś juz nie tak upalnie oby do końca tygodnia tek zostało Chyba tak będzie Elu,czytałaś mój poprzedni wpis w sprawie bazarku? Quote
NikaEla Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 7 minut temu, anica napisał: Chyba tak będzie Elu,czytałaś mój poprzedni wpis w sprawie bazarku? Tak, o cegiełce od Sharki dziękuję Quote
anica Posted July 4, 2019 Author Posted July 4, 2019 Dnia 27.06.2019 o 12:32, NikaEla napisał: szkoda, że się nie zgadałyśmy. ja po 7 lipca będę wolniejsza i mogę robić bazarki dziś poślę 50zł z bazarku, który powoli bardzo rozliczam (reszta jak dojdą pozostałe wpłaty) raczej myślałam o tym ,żeby zrobić jakiś ,kolejny bazarek ,jeśli mogła byś w połowie lipca np? Quote
NikaEla Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 7 godzin temu, anica napisał: raczej myślałam o tym ,żeby zrobić jakiś ,kolejny bazarek ,jeśli mogła byś w połowie lipca np? dobrze, oczywiście 1 Quote
Nadziejka Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Serdecznie tulinkam za Anuski za Lakunia za ulv z lapenkami 1 1 Quote
Figunia Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Lakus został obdarowany pięknymi szelkami, przez Sunie2000. Dziękujemy ! Pokazujemy dumnego modela. I szczęśliwego, bo już nie jest ciagniety za łepetynę... 3 1 Quote
Figunia Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Czasem nazywam go Biały Wąsik. Bo jedno wasisko ma białe, co widać na pierwszym zdjęciu. Quote
Poker Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Fajne psicho. Chybam ślepa, bo coś nie widzę białego wąsika. Quote
Figunia Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Pierwsze zdjęcie z szarpakiem... Może uda mi sie pokazać wąsika lepiej Quote
Figunia Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Nawet są dwa białe, tylko drugi bardziej schowany. .. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Lakuś śliczny!! Podmieniłam zdjęcia w ogłoszeniu. Figuniu, proszę pzeczytaj treść, może coś dopisać? U mnie Lakuś ma ogłoszeni na Opole (już dosyć długo...). Proszę o sugestię, na jakie miasto zmienić https://www.olx.pl/oferta/piekny-pies-w-typie-owczarka-niemieckiego-do-adopcji-CID103-IDzPEye.html 1 Quote
Figunia Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Lakuś śliczny!! Podmieniłam zdjęcia w ogłoszeniu. Figuniu, proszę pzeczytaj treść, może coś dopisać? U mnie Lakuś ma ogłoszeni na Opole (już dosyć długo...). Proszę o sugestię, na jakie miasto zmienić https://www.olx.pl/oferta/piekny-pies-w-typie-owczarka-niemieckiego-do-adopcji-CID103-IDzPEye.html Dziękuję! Pomyślę o tym, co można by jeszcze ciekawego do ogłoszenia dodać, bo dziś już padam na dziób. .. Ale jedną sprawę zgłaszam juz teraz: Lakus nie ma jeszcze skonczonych 7 lat, bo jest z listopada 2012 roku. Jak przybył do mnie, miał 6 lat i pięć miesiecy. Ale ten czas pędzi nieubłaganie... Quote
Alaskan malamutte Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 2 minuty temu, Figunia napisał: Ale jedną sprawę zgłaszam juz teraz: Lakus nie ma jeszcze skonczonych 7 lat, bo jest z listopada 2012 roku. Zmieniam Quote
Figunia Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Ciociu, działasz błyskawicznie. Jeszcze nie ukazał się mój wpis (przynajmniej ja bo nie widzialam), a już napisałaś odpowiedź. ..:) Co do miasta, to moze poczekajmy na Anice, bo Ania czuwa nad ogłoszeniami i będzie lepiej wiedziała, gdzie jeszcze uderzac... Quote
b-b Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Szkoda,że chłopak jeszcze nie skradł niczyjego serducha:( 1 Quote
Nadziejka Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Szczescia mnostwo zdrowenka Ciociu dla Lakunia misiunia alez przecudowny mis miso marzymy o domku kochajacym na zawsze ponad wszystko Quote
Nadziejka Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Figuniu misio juz kocha Ciebie ogromnie kocha matko jedyno a czas leci pieisenku nartwimy co to bedzie co to bedzie za mieisc dwa milosci wielka ogromna misienkowa Quote
Figunia Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 22 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Zmieniam A ja nic interesującego, wartego dodania do ogłoszenia nie wymyśliłam. Że jest mądry, posłuszny, kochany, to wszystko juz jest. Prędzej może wymyslilabym coś nowego, od podstaw, ale i tego nie jestem pewna, bo chyba jakaś tępota umyslowa mnie dopadła...przepraszam. Quote
Alaskan malamutte Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 3 minuty temu, Figunia napisał: A ja nic interesującego, wartego dodania do ogłoszenia nie wymyśliłam. Że jest mądry, posłuszny, kochany, to wszystko juz jest. Prędzej może wymyslilabym coś nowego, od podstaw, ale i tego nie jestem pewna, bo chyba jakaś tępota umyslowa mnie dopadła...przepraszam. Figuniu, nie bądź dla siebie taka surowa...Ja tez czasami mam tak, że jakieś ogłoszenia pisze mi się tak lekko..a czasami to sensownego zdania nie wyskrobię..... Quote
Figunia Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 22 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Zmieniam Dziękuję. Może jednak coś sensownego przyjdzie mi do głowy. Dam wtedy znać. Quote
Figunia Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 19 godzin temu, b-b napisał: Szkoda,że chłopak jeszcze nie skradł niczyjego serducha:( Bogduniu, on podoba się ludziom, a jak jeszcze mówię, jaki ma charakter, to juz w ogóle są zachwyceni. Jednak to duży pies, niemlody...I niestety, prawdą jest, ze "duże mają gorzej". Quote
Figunia Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 35 minut temu, Nadziejka napisał: Szczescia mnostwo zdrowenka Ciociu dla Lakunia misiunia alez przecudowny mis miso marzymy o domku kochajacym na zawsze ponad wszystko Oj tak Nadziejko, marzymy o dobrym, kochającym domku dla Piesia. Zaczynam się bardzo martwić, co z Nim będzie , jak tego domu nie znajdzie do jesieni. Hotelik? Oczywiście, jest to jakieś wyjście. Tylko, wydaje mi sie, ze dla niego to będzie tak, jakby oddać Go do schronu, porzucić... Już na samą myśl o tym czuje się podle. On mi tak ufa, jest taki kochany, właściwie bezproblemowy. Jak mu spojrzeć w oczy planując coś takiego...? Quote
sunia2000 Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Moze w ogłsozeniu dodać jakąs smutną historie? takich jak laki jest setki psów, musi sie czymś wyrózniać. Oczywiście nic nie wymyślać, ale np podać że dzieciństwo spędził niemal w izolacji, jako szczeniak nie było mu dane poznać zabawy, biegania, a przede wszystkim nie miał kochanego pana/pani. pożniej trafił jako stróż do firmy gdzie równiez nie miał swobody jaką każdy pies powinien mieć, nie miał swojego pana, swojego miejsca, swojej kanapy. Szuka TEGO kogoś na stałe, szuka swojej kanapy na stałe, swojej miski - Laki chciałby w końcu gdzieś zapuścił korzenie - taki zarys mi przyszedł do głowy 2 Quote
Recommended Posts