Nesiowata Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 I kolejny śliczny psiak, również z uśmiechem na gębie. 1 1 Quote
szafirka Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Wczoraj Florek był u weta. Waży 10 kg, w kłebie ma 32 cm, wiek określony na 5-6 lat. Wymaz z uszu sprawdzony pod mikroskopem - czyste, skóra czysta, został zaszczepiony na choroby zakaźne. Wszystkie psiaki są już po odrobaczeniu, jutro weta odwiedzi Freska i Berek. Freskę jutro też wykąpię. Mam dla wszystkich krople na pchły i kleszcze, podam za kilka dni. Freskę nadal paraliżuje dotyk, ale chodzi już swobodniej, obwąchuje, wypatruje z zaciekawieniem nowe odgłosy, podnosi na chwilę uszka. Będą z niej ludzie jeszcze :) 3 1 Quote
b-b Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Berek uroczy :) Czy on teraz po spa ten ogonek tak chowa czy przedtem miał go normalnie w górze? Quote
szafirka Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Dzisiaj tak sobie chował ogonek, zdjęcia robione od razu po fryzjerze, więc trochę ze zmęczenia pewnie Quote
Figunia Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 20 godzin temu, Bogusik napisał: Można się zakochać i pewnie nie jeden domek będzie chciał mieć takie cudeńko :) Zgłaszam się pierwsza!!! Tylko domku nie mam...:( 1 Quote
szafirka Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Dzisiaj faktura za fryzjera. Za psiaki z tego wątku zapłaciłam 120 zł. Quote
Figunia Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Berek też slicznota, jak sie patrzy :) Ciekawe, która psinka z tej szóstki, pierwsza znajdzie dom... Quote
Sara2011 Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 I tu też ślicznoty :). Same cukiereczki przyjechaly z Zamoscia : 1 Quote
Anula Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Tak,same autentycznie cukiereczki a ile jeszcze tam zostało! Staraliśmy się pomóc tym mniejszym bo Hotelik nie ma miejsca na duże. Berek cudny jest,ma śliczne umaszczenie,jeszcze chwilka i będzie nosił ogonek w górze. Quote
Alaskan malamutte Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 50 minut temu, szafirka napisał: Freskę nadal paraliżuje dotyk, ale chodzi już swobodniej, obwąchuje, wypatruje z zaciekawieniem nowe odgłosy, podnosi na chwilę uszka. Będą z niej ludzie jeszcze :) Haniu, lejesz miód na moje serce!! Wszystkie psiaczki śliczne, ale Freska ma szczególne miejsce w moim serduchu... Quote
Onaa Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Ależ słodkie pięknoty :) ! Mnie serce skradły najbardziej kudłate czarnuszki, Florek i Lucky, a Floreczek to kopia mojego ostatniego tymczasa z dwupaku, który skradł mi serce. Na jednym zdjęciu tak urokliwie się uśmiecha. Berek ślicznie wygląda po spa i tak jakoś dostojnie, tylko chyba u fryzjera tym razem on zgubił ogonek. W ogóle jestem pod wrażeniem jak fryzjerka zrobiła piękne fryzury kudłaczkom, zwłaszcza że z zaniedbanej sierści łatwe to nie jest. 1 1 Quote
Havanka Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Ja też podziwiam umiejętności pani fryzjerki i urodę psiaków ! One same chyba są zdziwione zmianami w ich życiu. Zapewne nigdy nie były w spa ani u weta. W ekspresowym tempie wyjechały ze schronu, przejechały całą Polskę, zaliczyły fryzjera, kąpiel, wyszły na trawę, którą wąchały ostatni raz przed wjazdem do schronu. Najgorsze juz za nimi. Teraz będzie juz "z górki"... 2 Quote
uxmal Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 3 godziny temu, szafirka napisał: Jest i Berek :) Ta minka mówi że... już za chwileczkę, już za momencik jego ogonek zacznie się kręcić.:) Ślicznie się uśmiecha. Śliczny piesek. 1 Quote
Tola Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 Bardzo ucieszyły mnie informacje o postępach Freski, ta jej ciekawość na pewno szybciej pozwoli pokonać wszelkie strachy;). Czekamy na efekty kąpieli i na wizytę u weta:) Nowy Berek cudny, błyszczący, i taki jakiś taki wyciszony z tym podwiniętym ogonkiem, jak nie Berek;). Jestem ciekawa jak wet oceni jego wiek, bo w książeczce ma chyba wpisane, ze jest rok starszy od Florka... Ja widzę w nim młodego, radosnego psiaka, ale zobaczymy... Quote
Bogusik Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Przybiegłam i ja nacieszyć oczy Berkiem po spa...:) Cudny maluch :) 1 Quote
Radek Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 4 godziny temu, szafirka napisał: Jest i Berek :) Ale łysolek:) Quote
b-d Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 15 godzin temu, Bogusik napisał: Przybiegłam i ja nacieszyć oczy Berkiem po spa...:) Cudny maluch :) Może i ogonek podwiniety, ale to spojrzenie zawadiackie trochę? ;-) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 W oczekiwaniu na zdjęcia wykąpanej i pachnącej Freski zaglądam do naszych cudnych chłopaczków Quote
b-b Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 A ja i tutaj wpadam przejrzeć zdjęcia przemian chłopaków :) Teraz tylko do kompletu Freski brak. Dostały szansę bo zapadły Wam w sercach. Szczęściarze :) 1 Quote
Tola Posted May 8, 2019 Author Posted May 8, 2019 24 minuty temu, szafirka napisał: https://youtu.be/YfH4IEbwipQ Quote
Recommended Posts