Tola Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 1 godzinę temu, b-b napisał: Każdy dzień przyniesie nowe wieści. Trzymam kciuki aby psiaki szybko poczuły się bezpieczne i dobrze pojęły nowe zasady życia w stadzie z człowiekiem :) Teraz już będzie- jak to się mówi - "z górki" 12 godzin temu, b-d napisał: No to w takim razie zrobiłyście wspaniałą robotę! Bardzo się cieszę! :-))))) My też! Bardzo, bardzo 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Maluchy zaliczyły pierwszą noc poza schroniskiem....Teraz cierpliwie czekamy na Hanię, ciekawe co nam napisze... 32 minuty temu, Jo37 napisał: Też zaglądam po nowe wieści. I ja... Jestem bardzo ciekawa, jak pierwsza noc i w ogóle co tam się dzieje;) Quote
Tola Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 A czy ktoś mógłby podlinkować cudny banerek od b- b Quote
b-b Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 3 godziny temu, Tola napisał: A czy ktoś mógłby podlinkować cudny banerek od b- b Niestety starą metodą nie idzie. Może ktoś zna jakaś inną? Quote
Olena84 Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 26 minut temu, b-b napisał: Niestety starą metodą nie idzie. Może ktoś zna jakaś inną? Ja umiem tylko tak, wpisuje coś, zaznaczam i jak mamy ciut wyżej jak piszemy to B, I, U to obok jest taki spinasz i to klikam, wpisuje link na górze i enter BAZAREK CIUSZKOWY I NIE TYLKO DLA STARUSZKA ZAMOJSKIEGO SCHRONISKA Quote
b-b Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Dnia 1.05.2019 o 21:08, b-b napisał: Tolu już idzie :D Banerek podlinkowany:) I zdjęcia po staremu też już idzie dodawać :)))) 1 Quote
b-b Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 7 minut temu, Olena84 napisał: Ja umiem tylko tak, wpisuje coś, zaznaczam i jak mamy ciut wyżej jak piszemy to B, I, U to obok jest taki spinasz i to klikam, wpisuje link na górze i enter BAZAREK CIUSZKOWY I NIE TYLKO DLA STARUSZKA ZAMOJSKIEGO SCHRONISKA Zdjęcia i banerki tak samo się podlinkowuje:) Quote
szafirka Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Psiaki też spały smacznie, dzisiaj już wypoczęte mogły pozytywniej spojrzeć na świat. Freska przestraszona bardzo, nie ma w niej agresji, ale chciałaby się zapaść pod ziemię, gdy ją dotykam, to czuję jak napinają jej się mięśnie - drętwieje. Florka wszędzie pełno, wszystko wącha, wszystko obsikuje, na dworze nie zwraca uwagi na człowieka, nie reaguje na mój głos - szał. Berek to taki dreptający słodziak, gdzie ja, tam on za mną. 3 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Serce się kraje jak patrzę na to zdjęcie...Malutkie, skrzywdzone serduszko.. Wierzę, że to tylko kwestia czasu.. Freska sie otworzy... 1 Quote
Nesiowata Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Śliczna ta mała biedaczka. a chłopaki na luzie. Quote
Alaskan malamutte Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Florek uchachany, Berek bardzo przyjazny, tak jak myslałam i jak widziałam ich zachowanie. Super psiaki!!! Quote
Figunia Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Kolejne slicznoty. Pysio Florka mnie najbardziej urzeka...Ale wszystkie cudne, wszystkie zasługują na wspaniałe domy i szczesliwe zycie, czego calym sercem Im zycze! 1 1 Quote
b-b Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Psiaczki cudne. Mała potrzebuje czasu i trzymam kciuki aby szybko zrozumiała ,że jest bezpieczna :) 1 Quote
Radek Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 2 godziny temu, szafirka napisał: Cudowny pycholek. 1 Quote
Tola Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 Dnia 5.05.2019 o 20:27, szafirka napisał: Psiaki też spały smacznie, dzisiaj już wypoczęte mogły pozytywniej spojrzeć na świat. Freska przestraszona bardzo, nie ma w niej agresji, ale chciałaby się zapaść pod ziemię, gdy ją dotykam, to czuję jak napinają jej się mięśnie - drętwieje. Florka wszędzie pełno, wszystko wącha, wszystko obsikuje, na dworze nie zwraca uwagi na człowieka, nie reaguje na mój głos - szał. Berek to taki dreptający słodziak, gdzie ja, tam on za mną. Przybiegłam i tutaj podziwiać psiulki, same cudności:) Freska zaskoczyła mnie pozytywnie, bo myślałam ze strach nie pozwoli jej tak od razu być na smyczce w ogrodzie. Może nie będzie żle... Haniu - nie mogę uwierzyć, ze Florka wszędzie pełno, a Berek to dreptający za Tobą słodziak - jeszcze parę dni temu mogłabym się założyć, ze będzie odwrotnie! W schroniskowym boksie to Florek stał i patrzył na mnie, słuchał, a Berek biegał z jednego końca w drugi, dlatego takie imię dostał;) Quote
Tola Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 12 minut temu, Radek napisał: Cudowny pycholek. No Cudowny, spokojny, zapatrzony w człowieka :) Może jednak Hania pomyliła imiona... 1 Quote
b-d Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 33 minuty temu, Tola napisał: Przybiegłam i tutaj podziwiać psiulki, same cudności:) Freska zaskoczyła mnie pozytywnie, bo myślałam ze strach nie pozwoli jej tak od razu być na smyczce w ogrodzie. Może nie będzie żle... Haniu - nie mogę uwierzyć, ze Florka wszędzie pełno, a Berek to dreptający za Tobą słodziak - jeszcze parę dni temu mogłabym się założyć, ze będzie odwrotnie! W schroniskowym boksie to Florek stał i patrzył na mnie, słuchał, a Berek biegał z jednego końca w drugi, dlatego takie imię dostał, bo jakby biegł w poskokach;) 29 minut temu, Tola napisał: No Cudowny, spokojny, zapatrzony w człowieka :) Może jednak Hania pomyliła imiona... Ja też się trochę zdziwiłem tym pierwszym opisem po tych zdjęciach, bo to Florek na tych fotach sprawia wrażenie takiej dobrej poczciwej psinki wpatrzonej w człowieka :-), a Berek jakby odwrócony i ciągle czegoś szukający :-) Freska troszkę bidulka, ale jeszcze kilka dni i myślę, że też będzie się cieszyć. Quote
b-d Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 52 minuty temu, Radek napisał: Cudowny pycholek. Świetna psina... i to spojrzenie - te oczy... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 5 godzin temu, Olena84 napisał: Cudowne psiaki! Olenko, w rzeczywistości jeszcze piękniejsze!! 5 godzin temu, terra napisał: Słodziaki, powodzenia ! Teraz już będzie tylko lepiej. Szafirka zadba, psiaki zaliczą SPA i szukamy domków. Z całej szóstki Freska będzie pewnie potrzebowała troszkę więcej czasu, ale dostanie go tyle ile trzeba. Tą malutką kruszynkę ktoś musiał bardzo skrzywdzić.....Dzięki Bogu to już przeszłość... Quote
Alaskan malamutte Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Na konto psiaczków wpłynęło 150zł od b-d oraz 50zł od Onaa. Z całego serca dziękujemy!!! Quote
Tola Posted May 6, 2019 Author Posted May 6, 2019 Zaglądam podekscytowana, bo wieść głosi, że Berek dzisiaj zaliczył SPA;) Quote
Recommended Posts