Radek Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 7 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Radku, masz jak w banku, na pewno dostaniesz zaproszenie! Z góry dziękuję:) Quote
Havanka Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Przed chwilą, b-b napisał: Banerek super ! Boguniu, jesteś "MISZCZEM" !!!! Zaraz go sobie wkleję do podpisu. Ja zaś zapraszam na bazarek transportowy. Jest już gotowy. 1 Quote
Tola Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 1 godzinę temu, b-b napisał: Cudny banerek, bardzo dziękujemy Ale kto potrafi podlinkować? Quote
Tola Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 3 godziny temu, Havanka napisał: Banerek super ! Boguniu, jesteś "MISZCZEM" !!!! Zaraz go sobie wkleję do podpisu. Ja zaś zapraszam na bazarek transportowy. Jest już gotowy. Havanka - Pięknie dziękujemy za kolejny bazarek i kolejny świetny pomysł:) Oby udało się i tym razem pomóc psiakom dotrzeć do hoteliku! Quote
b-b Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: Ale kto potrafi podlinkować? Nie mogę tego zrobić. Coś dog dzisiaj szwankuje. Quote
Radek Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Śliczny banerek, a na bazarku już się zameldowałem. Quote
Tola Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 9 godzin temu, b-b napisał: Nie mogę tego zrobić. Coś dog dzisiaj szwankuje. To cierpliwie poczekamy, mam nadzieje, ze te problemy to tylko chwilowe, ciężko jest tez ze wstawianiem zdjęć:( 2 godziny temu, Radek napisał: Śliczny banerek, a na bazarku już się zameldowałem. Dziękujemy pięknie:) Quote
Tola Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 Wyjazd psiaków coraz blizej, już zaczynam się denerwować, oby wszystko było dobrze. Zea pokryje koszt karmy dla psiaków z tego wątku, na razie na miesiąc, bo z funduszy coraz mniej, a wpłaty z 1 % dopiero w sierpniu. Będę w kontakcie z Hanią. Quote
Alaskan malamutte Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 5 minut temu, Tola napisał: Wyjazd psiaków coraz blizej, już zaczynam się denerwować, oby wszystko było dobrze. Tolu, mam podobnie. ale wszystko musi być dobrze, nie ma innej opcji. Quote
Alaskan malamutte Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Na konto psiaków wpłynęło 300zł 0d helli oraz 30zł od Nesiowatej. Ślicznie dziękujemy! Quote
Havanka Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Przed psiaczkami już ostatnia, zielona noc w schronie. Dobrze, że o tym nie wiedzą. Jutro już zobaczą inny świat ! Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż ! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 5 godzin temu, Havanka napisał: Przed psiaczkami już ostatnia, zielona noc w schronie. Dobrze, że o tym nie wiedzą. Jutro już zobaczą inny świat ! Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż ! Trochę się denerwuję, ale ja już tak mam....Kciuki zaciśnięte mocno, aby wszystko pzebiegło zgodnie z planem Quote
Havanka Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Trochę się denerwuję, ale ja już tak mam....Kciuki zaciśnięte mocno, aby wszystko pzebiegło zgodnie z planem Będzie dobrze. Przecież nie po to dajemy im szansę, zeby coś miało źle pójść. Ja swoje kciuki już też mam zaciśnięte. Quote
agat21 Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Moje kciuki też na pokładzie :) Będzie dobrze, bo musi! Quote
Tola Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 Musi być dobrze, nie ma innej opcji, jutro o tej porze będziemy się wspólnie cieszyć i czytać informacje od szafirki. Pocieszam siebie i Was jak mogę, ale strach jest , zawsze jest przy takich transportach. Zaciskajmy więc kciuki bardzo mocno, bo przed psiakami ciężki dzień Quote
szafirka Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Pieski wyjechały ze schroniska godzinę temu. Około południa zostaną przekazane szafirkowi, który już wyruszył w drogę po nie. Quote
Recommended Posts