Tola Posted June 2, 2020 Author Posted June 2, 2020 Mam ogromna prośbę do fejsbukowych dogoamaników o udostępnianie zbiórki Florka. Florek ma kochający dom, jest oczkiem w głowie pani, ale okazał się pieskiem bardzo schorowanym, cały czas bierze leki, ciągle pojawiają się kolejne schorzenia. Jest bardzo kochany, zadbany, ale te ciągłe wizyty i badania kosztują, a pani jest emerytką. Chciałabym pomóc i nazbierać na te kolejne wyznaczone badania w czerwcu - USG serca, badanie dba oka, badanie ciśnienia gałek ocznych no i na nowe leki. https://www.ratujemyzwierzaki.pl/choryflorek Quote
Alaskan malamutte Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Mam super wieści z domku Freski. Sunia jest bardzo kochana, spokojna, uwielbia spacery. Trochę rządzi w domu, ale no cóż...pozwalają jej na to :-) 1 Quote
Nadziejka Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Dnia 2.06.2020 o 21:22, Tola napisał: Mam ogromna prośbę do fejsbukowych dogoamaników o udostępnianie zbiórki Florka. Florek ma kochający dom, jest oczkiem w głowie pani, ale okazał się pieskiem bardzo schorowanym, cały czas bierze leki, ciągle pojawiają się kolejne schorzenia. Jest bardzo kochany, zadbany, ale te ciągłe wizyty i badania kosztują, a pani jest emerytką. Chciałabym pomóc i nazbierać na te kolejne wyznaczone badania w czerwcu - USG serca, badanie dba oka, badanie ciśnienia gałek ocznych no i na nowe leki. https://www.ratujemyzwierzaki.pl/choryflorek Florciowi i Panci Wszelkiej Dobrosci Spokojnosci Zdrowka Zdrowenka Toluniu jak dzisiaj u Floreczkow? Stokrosci przecudna Fresiunia Zdrowka Wszelkiego Zasylamyi I cudownym Bereczkom stokroc stokroc! 43 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Mam super wieści z domku Freski. Sunia jest bardzo kochana, spokojna, uwielbia spacery. Trochę rządzi w domu, ale no cóż...pozwalają jej na to :-) Quote
Nesiowata Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Kolejne cudeńko zadbane, szczęśliwe... Quote
Alaskan malamutte Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 Mam jeszcze filmiki z Berkiem, wiecznym szczeniaczkiem:-)) Pokombinuję, jak wstawić.... Quote
Alaskan malamutte Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Filmiki z Berkiem. Pani Ania napisała, że z tym psiakiem nudy nie ma :)) Szczeka na wrony 2 Quote
Alaskan malamutte Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Ten dźwięk przerywa wszelkie szaleństwa.. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Po jedzeniu powrót do stałego zajęcie:-)) 1 Quote
Tola Posted November 21, 2020 Author Posted November 21, 2020 Dnia 17.10.2020 o 16:58, Nadziejka napisał: Florciowi i Panci Wszelkiej Dobrosci Spokojnosci Zdrowka Zdrowenka Toluniu jak dzisiaj u Floreczkow? Stokrosci przecudna Fresiunia Zdrowka Wszelkiego Zasylamyi I cudownym Bereczkom stokroc stokroc! U Florka właściwie wszystko dobrze, oprócz tego, ze to jednak bardzo schorowany piesek:( Dilofilarioza zrobiła spustoszenie w jego organizmie, wciąż wyskakują nowe problemy - nadciśnienie, chore oko, kłopoty z serduszkiem, z łapkami w związku z tymi śrutami w ciele. Florek przeszedł mnóstwo badań (dno oka, nadciśnienie w oku, echo serca, prześwietlenia, badania krwi.) Brał sterydy, ostatnio serię bardzo drogich zastrzyków na łapki. Jest bardzo zestresowany tym wszystkim, u fryzjera trzeba dawać mu lek uspokajający, bo nie da się dotknąć. Chciałam pomóc rodzinie i zrobiłam zbiórkę na Ratujemy Zwierzaki, zebrało się 3/4 kwoty, resztę dopłaciliśmy. Zastrzyki bardzo pomogły, Florek już normalnie chodzi, a nawet biega. Quote
Alaskan malamutte Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Pozdrowienia od Pani Ani i Berka. Berek ostatnio przytył, co zaniepokoiło panią Anię i zrobiła mu pełen pakiet badań. Okazało się, że ma niedoczynność tarczycy. Dostał Forthyron. Kontrolne badanie za miesiąc, tak zdecydował wet. Śliczny Berek i bardzo kochany (tak mówi o nim pani Ania) Quote
Poker Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Dobrze, że DS jest czujny. Wielką radość sprawiają mi wiadomości z DS, gdzie byłam na wizytach przed A. Quote
Alaskan malamutte Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Na koncie psiaczków po adopcji pozostało 346,00zł na dzień 07.06.2019r Wspólnie z Tolą ustaliłyśmy, że: 173,00zł dostanie Heidi z tego wątku :5 psów ze schroniska zaczyna nowe życie, a wsród nich ona, mała Heidi znaleziona nad rzeką w czasie tych mroźnych dni. Zapraszam cieplutko do suni. - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania 173,00 zł dostanie Quatro z tego wątku "Chcę opuścić zimny, betonowy boks...Quatro błaga o pomoc i wsparcie!! - Psy do adopcji / znalezione - Dogomania Tym sposobem konto Freski, Florka i Berka zostało wyzerowane!!! Quote
Alaskan malamutte Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Pozdrowienia z cudownego domku od Berka Berek przed SPA Quote
Nadziejka Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Milion pozdrowiem Kazdemu Psinkowi Domkowi Ukochanym Ludkom Quote
Alaskan malamutte Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Dostałam pozdrowienia i zdjęcie ślicznej Freski Pan mi napisał, że sunia nadal go unika...akceptuje tylko panią, z nią jest bardzo zżyta. Spaceruje bez problemu, bawi się z innymi psiakami. Kochają ją bardzo. Wszędzie z nimi podróżuje. Quote
Alaskan malamutte Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Z p. Anią od Berka mam stały kontakt na fb. U psiaczka wszystko dobrze, jest przekochany Quote
Recommended Posts