Jolanta08 Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Widok szczęśliwego i kochanego Berka to porcja radości na cały dzień :)) Quote
Havanka Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Beruś zakochany w swojej pani z wzajemnością, jest posłuszny i wraca na zawołanie. Sierść zadbana, błyszcząca a i ciałka trochę przybyło. Fajny domek mu się trafił ! Quote
Tola Posted July 26, 2019 Author Posted July 26, 2019 U Florka wszystko właściwie dobrze, oprócz chorób, które u niego wykryto:( Piesio trafił naprawdę do wspaniałej rodziny, która robi wszystko, aby Florek był zdrowy, żeby go nic nie bolało i żeby był szczęśliwy. U Florka zdiagnozowano anaplazmozę - stąd prawdopodobnie ten ból łapek, jest w trakcie leczenia; teraz zdecydowanie lepiej mu się biega, chodzi na długie spacery. Florek ma też dirofilariozę - aż trudno uwierzyć, ze tyle złego na jednego małego Florka:( A tak poza tymi schorzeniami piesek jest radosny, uwielbia zabawy ze swoimi piszczącymi zabawkami , lubi też wyjazdy na działkę i jest bardzo kochany przez swoich właścicieli. 1 Quote
Tola Posted July 26, 2019 Author Posted July 26, 2019 Dostałam zdjęcia i filmik z Florciem w roli głównej, o wstawienie filmu poproszę Bogusik ;) 1 Quote
Havanka Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 I cóż innego można napisać, jak widzi sie tak szczęśliwego psa ? Po prostu własne pycho śmieje się od ucha do ucha ! Quote
Alaskan malamutte Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 U Freski wszystko dobrze. Strachy minęły, jest przylepą, bardzo ją wszyscy kochają. 3 Quote
Alaskan malamutte Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Szczęsliwy Berek pozdrawia ze swojego domku! 1 Quote
Nesiowata Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Lajki "poszły", ale co tam - chłopak bezkonkurencyjny. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Pozdrowienia od szczęśliwego Berka. Mam jeszcze filmik, za chwile wstawię. Quote
Nesiowata Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 52 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Pozdrowienia od szczęśliwego Berka. Mam jeszcze filmik, za chwile wstawię. Wszystko sprzątnęli?! Quote
Nesiowata Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 36 minut temu, Alaskan malamutte napisał: https://youtu.be/J6Yo-wrJKC0 Niedostępny Quote
Alaskan malamutte Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 48 minut temu, Nesiowata napisał: Niedostępny Zaraz poprawię Quote
Tola Posted April 1, 2020 Author Posted April 1, 2020 Ostatnio mam częstszy kontakt z pańcią Florka, więc i trochę nowych informacji i zdjęć. Rodzina bardzo zakochana we Florciu, który jest radosnym, bardzo przyjaznym pieskiem i pomimo schorzeń radzi sobie bardzo dobrze. Quote
Recommended Posts