szafirka Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Zdjęcia z dzisiejszych szaleństw. Większość z zabawy, ale są i takie, które można użyć do ogłoszeń. Quote
Radek Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 7 godzin temu, kado napisał: Wizyta dla Florka jutro o 11. Pogadałam sobie z Panią że 20 minut przez telefon,jestem dobrej myśli...kciuki na pokład:) Śliczne zdjęcia, miło popatrzeć. A kciuki zaciśnięte z całych sił. 1 Quote
Tola Posted May 17, 2019 Author Posted May 17, 2019 7 godzin temu, kado napisał: Wizyta dla Florka jutro o 11. Pogadałam sobie z Panią że 20 minut przez telefon,jestem dobrej myśli...kciuki na pokład:) Oj to jutro kciuki na pokład, bardzo prosimy! Na psie szaleństwa miło popatrzeć, widać, ze wszystkie zwierzaki czują się świetnie w hoteliku:) A Mysia zyskała nową koleżankę, pasują do siebie z Freską:) Quote
Onaa Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Jak patrzę na Floreczka to nie mogę, tak bardzo mi przypomina mojego ukochanego tymczasika Kajtusia, przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale jak tutaj zaglądam to ciągle do mnie wracają wspomnienia. 1 Quote
agat21 Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Piękne psy w pięknych okolicznościach przyrody ;)) 1 Quote
Tola Posted May 17, 2019 Author Posted May 17, 2019 32 minuty temu, Onaa napisał: Jak patrzę na Floreczka to nie mogę, tak bardzo mi przypomina mojego ukochanego tymczasika Kajtusia, przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale jak tutaj zaglądam to ciągle do mnie wracają wspomnienia. Nie zaśmiecasz, każdy wpis o psach jest ważny, potrzebny. Ze wzruszeniem czytam takie wspomnienia; ja tez często w psach tutaj pokazywanych widzę swoją ukochaną Tolę... Quote
Tola Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 Florek ma dom:) Kado potem napisze więcej:) 1 1 Quote
Tola Posted May 18, 2019 Author Posted May 18, 2019 Bardzo dziękujemy kado za wizytę:) Teraz ustalamy sprawy związane z dowozem Florka do Opola, dam o wszystkim znać:). Quote
Alaskan malamutte Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Na konto psaków wpłynęło 90zł z bazarku Havanki oraz 20zł od uxmal. Ślicznie dziękujemy!!! Quote
Havanka Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 7 godzin temu, Tola napisał: Florek ma dom:) Kado potem napisze więcej:) Fantastycznie ! Mam nadzieję, ze pozostała piątka też wkrótce znajdzie swoje domki ! Ależ się cieszę !!! Quote
kado Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Idąc na spotkanie z Panią,zastanawialam się czy nie będę Jej znać,bo mieszka na osiedlu,gdzie przez 10 lat pracowałam w banku. No i oczywiście,ze Ją znam,ona mnie też poznała:) Państwo stracili swojego pieska 1,5 miesiąca temu. Długo chorował,zrobili dla niego naprawdę wszystko,co mogli,ale niestety... Państwo,a szczególnie Pani,bardzo przeżywają jego odejście. Byli już u nas w schronisku wybrać pieska,ale w ten sam dzień Pani zobaczyła Florka ogłoszenia i przepadli. Florek naprawdę do złudzenia przypomina ich poprzedniego pieska. Tłumaczyłam Państwu, że pomimo ludzacego podobieństwa,to nie będzie ten sam pies. Są tego w pełni świadomi,Pani już mówi o nim mój kochany Florek,bo imię zostanie bez zmian. Niedaleko domu mają swoją działkę.Znam doskonale te rejony i pomimo tego,ze to największe osiedle w Opolu,to miejsc do spacerów jest mnóstwo. Pani zaraz miała dzwonić do hotelu dopytywać się,co Florek lubi jeść,bo będzie mu gotować jedzenie. Martwiła się o transport,bo mówiła,ze dzisiaj i jutro mąż jest w domu i mogliby podjechac w okolice Kątów Wroclawskich.Sama zaproponowała pokrycie czesci kosztów transportu. Pani od roku jest na emeryturze,Pan jeszcze pracuje,tak wiec Florek bedzie caly czas z Pania w domu. Mysle,ze to dobry dom dla Florka i bedzie mu tam dobrze sie zylo:) 1 1 Quote
Nesiowata Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Można tylko życzyć szczęśliwego długiego życia I niech tak się stanie! 1 Quote
Tola Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 17 godzin temu, kado napisał: Idąc na spotkanie z Panią,zastanawialam się czy nie będę Jej znać,bo mieszka na osiedlu,gdzie przez 10 lat pracowałam w banku. No i oczywiście,ze Ją znam,ona mnie też poznała:) Państwo stracili swojego pieska 1,5 miesiąca temu. Długo chorował,zrobili dla niego naprawdę wszystko,co mogli,ale niestety... Państwo,a szczególnie Pani,bardzo przeżywają jego odejście. Byli już u nas w schronisku wybrać pieska,ale w ten sam dzień Pani zobaczyła Florka ogłoszenia i przepadli. Florek naprawdę do złudzenia przypomina ich poprzedniego pieska. Tłumaczyłam Państwu, że pomimo ludzacego podobieństwa,to nie będzie ten sam pies. Są tego w pełni świadomi,Pani już mówi o nim mój kochany Florek,bo imię zostanie bez zmian. Niedaleko domu mają swoją działkę.Znam doskonale te rejony i pomimo tego,ze to największe osiedle w Opolu,to miejsc do spacerów jest mnóstwo. Pani zaraz miała dzwonić do hotelu dopytywać się,co Florek lubi jeść,bo będzie mu gotować jedzenie. Martwiła się o transport,bo mówiła,ze dzisiaj i jutro mąż jest w domu i mogliby podjechac w okolice Kątów Wroclawskich.Sama zaproponowała pokrycie czesci kosztów transportu. Pani od roku jest na emeryturze,Pan jeszcze pracuje,tak wiec Florek bedzie caly czas z Pania w domu. Mysle,ze to dobry dom dla Florka i bedzie mu tam dobrze sie zylo:) Kado - jeszcze raz bardzo dziękujemy za wizytę i obszerną relację:) Dodam do niej aktualne informacje - Florek jedzie do Opola we wtorek, wiezie go TZ szafirki:) Rodzina pokrywa całość kosztów za transport - pani prosiła, aby kwotę, która deklarowałyśmy na pomoc w transporcie przeznaczyć na potrzebujące psiaki - bardzo dziękujemy! 2 1 Quote
b-b Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 6 godzin temu, Tola napisał: Dodam do niej aktualne informacje - Florek jedzie do Opola we wtorek, wiezie go TZ szafirki:) Wspaniale! Czy usuwać jego ogłoszenie czy jeszcze czekamy? Quote
Recommended Posts